Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün aşçı amcanın azizliğine uğradım listedeki yemeğin dışında yemek yapmış öğlen malesef o şekilde oldu

Disarida yeme firsatin olmuyor mu canim. Degisiklik olurdu sana da.

canım ya burda öğlen paydosu yapamıyoruz ki yemek yiyip geliyoruz hemen dışarı çıkma şansıda olmuyor . ama arada dışardan söylediğim zamanlar oluyor .akşam kendime yemek yapıcam yarın için

canım ya burda öğlen paydosu yapamıyoruz ki yemek yiyip geliyoruz hemen dışarı çıkma şansıda olmuyor . ama arada dışardan söylediğim zamanlar oluyor .akşam kendime yemek yapıcam yarın için

Bu kadar siki oldugunu bilmiyordum canim. Zor olmali senin icin boylesi. 1 saat yemek arasinda insan sadece karnini doyurmuyor, beyni de dinleniyor. Sen cikamayinca hic ara vermeden calismis oluyorsun.

Herkese merhaba,bana şok diyet yaramıyor.Artık tecrübeyle sabittirDün 1 günlük protein yapayım dedim ama akşama doğru döküldü.1 d.kek yedim.Akşam yemekte 1d.ekmek ve 2parça çikolata yedim.

Bu kadar siki oldugunu bilmiyordum canim. Zor olmali senin icin boylesi. 1 saat yemek arasinda insan sadece karnini doyurmuyor, beyni de dinleniyor. Sen cikamayinca hic ara vermeden calismis oluyorsun.

malesef canım bizim patronlar garip biraz her aradıklarında yerimizde olmamızı istiyorlar . yani 10-15 dk yemek yiyip geliyoruz . çoğunlukla işyerinde yemediğimden masamda yiyiyorum

Insallah hadi bakalim

Sosyal gelmedi mi dun, ben mi kacirdim?

Kisperisi de yine kayboldu

Aeben canim oy kullanma ne zaman, kacirmayalim
Daha var galiba tam bilmiyorumki ...
Benim şansimdam ne guzel rekor katilim var , cok eglenceli olacak , sizce disardan nasil kizlar dreceye girebilirmiyimki

Herkese merhaba,bana şok diyet yaramıyor.Artık tecrübeyle sabittirDün 1 günlük protein yapayım dedim ama akşama doğru döküldü.1 d.kek yedim.Akşam yemekte 1d.ekmek ve 2parça çikolata yedim.
Naturem saglikli beslen yeter demistik gecen gunlerde eger uzun soluklu kilo vermek
istiyorsan . Şoklar yeni
baslayanlar vede emzirenler icin
uygun degil . Hadi bizler
yapiyoruz ama bunyemiz
senelerdir diyette bazan şoklama istiyor ..

A
Daha var galiba tam bilmiyorumki ...
Benim şansimdam ne guzel rekor katilim var , cok eglenceli olacak , sizce disardan nasil kizlar dreceye girebilirmiyimki
Abla sunum görüntü harika ama gerçekten sansina çok değişik tarifler var ama herzamn herseyde birincilik mümkün neden olmasin oyumuz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…