bugün aşçı amcanın azizliğine uğradım listedeki yemeğin dışında yemek yapmış öğlen malesef o şekilde oldu
Liste disinda pisirmis hi ...bugün aşçı amcanın azizliğine uğradım listedeki yemeğin dışında yemek yapmış öğlen malesef o şekilde oldu
Disarida yeme firsatin olmuyor mu canim. Degisiklik olurdu sana da.
yarin bende grubumuzdan birincilik bekliyorum iyiyiz masaAllah
canım ya burda öğlen paydosu yapamıyoruz ki yemek yiyip geliyoruz hemen dışarı çıkma şansıda olmuyor . ama arada dışardan söylediğim zamanlar oluyor .akşam kendime yemek yapıcam yarın için
kisperisini hic gormedim sosyalide dun gormedim tugbaturemde yoktu sankiInsallah hadi bakalim
Sosyal gelmedi mi dun, ben mi kacirdim?
Kisperisi de yine kayboldu
Aeben canim oy kullanma ne zaman, kacirmayalim
kisperisini hic gormedim sosyalide dun gormedim tugbaturemde yoktu sanki
Ben cuma hedefime 75 demiştim,o olsun yeter... :)Ben hem aeben den hem de Hulya abladan bekliyorum
Bu kadar siki oldugunu bilmiyordum canim. Zor olmali senin icin boylesi. 1 saat yemek arasinda insan sadece karnini doyurmuyor, beyni de dinleniyor. Sen cikamayinca hic ara vermeden calismis oluyorsun.
Daha var galiba tam bilmiyorumki ...Insallah hadi bakalim
Sosyal gelmedi mi dun, ben mi kacirdim?
Kisperisi de yine kayboldu
Aeben canim oy kullanma ne zaman, kacirmayalim
Naturem saglikli beslen yeter demistik gecen gunlerde eger uzun soluklu kilo vermekHerkese merhaba,bana şok diyet yaramıyor.Artık tecrübeyle sabittirDün 1 günlük protein yapayım dedim ama akşama doğru döküldü.1 d.kek yedim.Akşam yemekte 1d.ekmek ve 2parça çikolata yedim.
Lilyana da listeye giremeyeciyini öğrendiyinden bu yana kaçtı gitti...Evet o da yoktu. Nature da gelmedi sanirim.
jillianda ilk hareketlerde yorgunluktan ölüyorum ortadan sonra yaptıkları rahatlatıyo resmen :) Çok garip bişey
Ben tam lilyana da yok diyecektir aynurLilyana da listeye giremeyeciyini öğrendiyinden bu yana kaçtı gitti...
Daha var galiba tam bilmiyorumki ...
Benim şansimdam ne guzel rekor katilim var , cok eglenceli olacak , sizce disardan nasil kizlar dreceye girebilirmiyimki
Abla sunum görüntü harika ama gerçekten sansina çok değişik tarifler var ama herzamn herseyde birincilik mümkün neden olmasin oyumuz sanaDaha var galiba tam bilmiyorumki ...
Benim şansimdam ne guzel rekor katilim var , cok eglenceli olacak , sizce disardan nasil kizlar dreceye girebilirmiyimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?