goruurz ablm ıstedıgın kıloyla uyan ınsallah :)kızlar akşam gelemeyebilirim, yarına görüşürüz inşallah
goruurz ablm ıstedıgın kıloyla uyan ınsallah :)
Yalnış bilmiyorsam 28ocağa kadar katılım vardı...hakikaten tüm tarifler sunumlar iddialı neredeyse 2 ya da 3ü basit olmuş gerisi iddialı.ama tabiki bizim oyumuz belli...Daha var galiba tam bilmiyorumki ...
Benim şansimdam ne guzel rekor katilim var , cok eglenceli olacak , sizce disardan nasil kizlar dreceye girebilirmiyimki
Canım sen çalışmaya başladığında oğluş ne olacak?kim bakacak ona?Bu kadar siki oldugunu bilmiyordum canim. Zor olmali senin icin boylesi. 1 saat yemek arasinda insan sadece karnini doyurmuyor, beyni de dinleniyor. Sen cikamayinca hic ara vermeden calismis oluyorsun.
Daha var galiba tam bilmiyorumki ...
Benim şansimdam ne guzel rekor katilim var , cok eglenceli olacak , sizce disardan nasil kizlar dreceye girebilirmiyimki
demekkı baya odem tutmussunBu gün bende pirinç haşlanmışı yedim.lapa neye diyorsunuz siz?haşladım yedim iki defa.bi de bizim 2çeşit pirincimiz var,biri pişindiyinde çabucak ezilir,biriyse diri kalır...sizce hangisi daha uygun?öğlen birini akşam 1ni yedim...ama arasında sadece 2.5saat vardı.öğleni 4de yedim.akşam acıkmaktan korkduğum için 7de bi daha yedim.yanında pul bib.li yoğurt ve turpla... wcde kaldım şimdi de...
Lilyana da listeye giremeyeciyini öğrendiyinden bu yana kaçtı gitti...
Canım sen çalışmaya başladığında oğluş ne olacak?kim bakacak ona?
Ne güzelmiş...inşallah herşey istediyin gibi olur...Canim haftanin 2 en fazla 3 gunu gidecegim. Derslerimi oyle ayarlayip. Yardimcim var zaten hergun gelecek temizlik vs icin. Kiz kardesim de 2 yil ucretsiz izin aldi ogluna bakmak icin. Ben okuldayken o evde olup ilgilenecek. Yegenim 1.5 yasinda
Seneye de kres vs bakariz artik.
Ben de yapıyodum onu bi ara.Maviş suya limon ve nane vs koyup degisik tatda iciyordu bir zaman su icmeye zorlanan arkadaslar .
Öğle mi diyorsun?halbuki tam 4gündür 3litreden fazla su içiyorum...demekkı baya odem tutmussun
Merhaba canım.uygulama var telefonuna indir dakika başı haberdar eder...Ben de yapıyodum onu bi ara.
Gün içinde su içmek gelmiyor aklıma. Akşam hatırlıyorum, ama o zamanda bir anda yüklenemiyorum. :/ Saat başı alarm mı kursam ne yapsam :)
Merhaba tatlım.Merhaba canım.uygulama var telefonuna indir dakika başı haberdar eder...
Isimleri var mı bu pirinçlerin?bizde Yasemin,baldo,osmancık gibi isimleri var ,hepsiylede yapılır...sizin oradakilerdende hangisiyle yaparsan yap aynıdır bence...evet bu wc işi fena ya.. :)Bu gün bende pirinç haşlanmışı yedim.lapa neye diyorsunuz siz?haşladım yedim iki defa.bi de bizim 2çeşit pirincimiz var,biri pişindiyinde çabucak ezilir,biriyse diri kalır...sizce hangisi daha uygun?öğlen birini akşam 1ni yedim...ama arasında sadece 2.5saat vardı.öğleni 4de yedim.akşam acıkmaktan korkduğum için 7de bi daha yedim.yanında pul bib.li yoğurt ve turpla... wcde kaldım şimdi de...
Play stora water log yazarsan bi sürü uygulama çıkar,birini kullanırsın canımMerhaba tatlım.
Sahi mi? Adı ne uygulamanın? Bakayım hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?