Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha var galiba tam bilmiyorumki ...
Benim şansimdam ne guzel rekor katilim var , cok eglenceli olacak , sizce disardan nasil kizlar dreceye girebilirmiyimki
Yalnış bilmiyorsam 28ocağa kadar katılım vardı...hakikaten tüm tarifler sunumlar iddialı neredeyse 2 ya da 3ü basit olmuş gerisi iddialı.ama tabiki bizim oyumuz belli...

Bu kadar siki oldugunu bilmiyordum canim. Zor olmali senin icin boylesi. 1 saat yemek arasinda insan sadece karnini doyurmuyor, beyni de dinleniyor. Sen cikamayinca hic ara vermeden calismis oluyorsun.
Canım sen çalışmaya başladığında oğluş ne olacak?kim bakacak ona?

Bu gün bende pirinç haşlanmışı yedim.lapa neye diyorsunuz siz?haşladım yedim iki defa.bi de bizim 2çeşit pirincimiz var,biri pişindiyinde çabucak ezilir,biriyse diri kalır...sizce hangisi daha uygun?öğlen birini akşam 1ni yedim...ama arasında sadece 2.5saat vardı.öğleni 4de yedim.akşam acıkmaktan korkduğum için 7de bi daha yedim.yanında pul bib.li yoğurt ve turpla... wcde kaldım şimdi de...

demekkı baya odem tutmussun

Canım sen çalışmaya başladığında oğluş ne olacak?kim bakacak ona?

Canim haftanin 2 en fazla 3 gunu gidecegim. Derslerimi oyle ayarlayip. Yardimcim var zaten hergun gelecek temizlik vs icin. Kiz kardesim de 2 yil ucretsiz izin aldi ogluna bakmak icin. Ben okuldayken o evde olup ilgilenecek. Yegenim 1.5 yasinda

Seneye de kres vs bakariz artik.

Ben de yogurtlu tavuk gogsu yedim. Hadi guzeller aksam erken yeyin. Bol su icin. Yarin 1. Olalim

Raporum
Sabah
Yulaf kepekli peynirli omlet, salata ve sut.

Ogle
Etli turlu (karnabahar, kabak, pirasa, mantar, sogan, ispanak ve patates) ve yogurt.

Aksam
Yogurtlu tavuk gogsu.

Birer tane elma ve havuc, 3 ceviz yedim. 45 dk kosu bandinda yurudum. 3.5 litre su ictim.

Ne güzelmiş...inşallah herşey istediyin gibi olur...

Maviş suya limon ve nane vs koyup degisik tatda iciyordu bir zaman su icmeye zorlanan arkadaslar .
Ben de yapıyodum onu bi ara.
Gün içinde su içmek gelmiyor aklıma. Akşam hatırlıyorum, ama o zamanda bir anda yüklenemiyorum. :/ Saat başı alarm mı kursam ne yapsam :)

Ben de yapıyodum onu bi ara.
Gün içinde su içmek gelmiyor aklıma. Akşam hatırlıyorum, ama o zamanda bir anda yüklenemiyorum. :/ Saat başı alarm mı kursam ne yapsam :)
Merhaba canım.uygulama var telefonuna indir dakika başı haberdar eder...

Isimleri var mı bu pirinçlerin?bizde Yasemin,baldo,osmancık gibi isimleri var ,hepsiylede yapılır...sizin oradakilerdende hangisiyle yaparsan yap aynıdır bence...evet bu wc işi fena ya.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…