Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Isimleri var mı bu pirinçlerin?bizde Yasemin,baldo,osmancık gibi isimleri var ,hepsiylede yapılır...sizin oradakilerdende hangisiyle yaparsan yap aynıdır bence...evet bu wc işi fena ya.. :)
Hah geldinmi hülyam...aynıysa sorun yok.böyle yapışana kadar mı pişiriyoruz yoksam piştiyse yeterlimi?bakalım yarın nasıl etkisini görücem...

Bende lapa yaptım yoğurtla yedim 2 defa...1 çay bardağı haşlıyorum koca bi tabak oluyor,çok mu oluyor anlamadım,Handeeeeee...! Vücudumda ödem var hala...

2 kupa doğadan kayısı çayımı da içtim..

Jillian Michaels level 3/21.gün

Jessica Smith dance walking 25 dakika..

Su elimden düşmüyor ,yatana kadar damacanayı bitiririm :)

Merhabaaaaa

Bugünki raporumu vereyim hemen.

Sabah:
Omlet ve haşlanmış yumurta (bu aralar yumurta isteği arttı nedense )
1 kk peynir
4 zeytin
domates,maydanoz,dereotu
1 dilim tb ekmeği ( çeyreği kaldı)

Öğlen:
4 tavuk köftesi
salata
yoğurt

Akşam:
2 parça et
salata
yoğurt

1,5 lt su içtim. jillian level 1 yaptım. bir kaç saat sonra karışık yeşil çayımıda yaparım

Hah geldinmi hülyam...aynıysa sorun yok.böyle yapışana kadar mı pişiriyoruz yoksam piştiyse yeterlimi?bakalım yarın nasıl etkisini görücem...
Pirinci yıkadım 1 çay bardağı,3 çay bardağı su koyup haşladım ..çok çok az suluyken kapattım,kapağını kapatıp dinlendirdim 10 dakika kadar..karabiber,pulbiber ve 3 kaşık yoğurtla yedim..bende merak ediyorum yarını

Pericim süper menün ,yatana kadar 1 Lt daha su içersen tamamdır :)

Abla çokda fazla içme suyu fazlası zarar

Aynuram pirinclerim lapa olmasina getek yok. Yagsiz tuzsuz pilav iste

Pirincleri gl endeksi farkli olabiliyor icerigindeki nişastalarina oranla . Ama lapa yaparken bunun onemi pek yok

Ben de yapıyodum onu bi ara.
Gün içinde su içmek gelmiyor aklıma. Akşam hatırlıyorum, ama o zamanda bir anda yüklenemiyorum. :/ Saat başı alarm mı kursam ne yapsam :)
Yagli tuzlu karbonlu yedigimde suya doyamam :) ama diyet tarzi beslenince benimde aklima gelmiyor ne yalan diyim .ama sabah kalkinca zorla 2 br icerim ..500 gr su sisesiyle birden icince daha kolay oluyor sanki

Niy

Neden ablm fark yağ mi
Pirinclerin farklari icerisindeki nisastadan esmam . İnce uzun pirinclerin ( yasmin, basmati) gl endekskeri daha dusuk . Ona nazaran bizim baldo , osmancik tarzi pirinclerin nisastari daha fazla oldugundan gl endeksleri daha yuksek ..

Pirinclerin farklari icerisindeki nisastadan esmam . İnce uzun pirinclerin ( yasmin, basmati) gl endekskeri daha dusuk . Ona nazaran bizim baldo , osmancik tarzi pirinclerin nisastari daha fazla oldugundan gl endeksleri daha yuksek ..
Lapa olunca farketmiyor dedinde o yüzden merak ettim

Raporum ...

8:30
Lapa ( pirinc ,maydonoz , yogurt , pul biber .)

13:00
Lapa ( pirinc ,yogurt , pul biber , kuru nane .)

18:00
1tb.Lapa ( pirinc , yesil sogan , maydonoz , dereotu ,pul biber ,salatalik
, domates .)

Jilian 4/30 .
1 saat disarda yurume ...
Henuz 1,5 lt su ..

Yagli tuzlu karbonlu yedigimde suya doyamam :) ama diyet tarzi beslenince benimde aklima gelmiyor ne yalan diyim .ama sabah kalkinca zorla 2 br icerim ..500 gr su sisesiyle birden icince daha kolay oluyor sanki
Başlangıç için 2 saatte bir 0,5 lt içsem; 8 saatte 2lt olur. Hmmm... 12'de başlasam mesela akşam 8de tamamlamış olurum.
Oy, iyice matematik hesabına döndürdüm işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…