Hah geldinmi hülyam...aynıysa sorun yok.böyle yapışana kadar mı pişiriyoruz yoksam piştiyse yeterlimi?bakalım yarın nasıl etkisini görücem...Isimleri var mı bu pirinçlerin?bizde Yasemin,baldo,osmancık gibi isimleri var ,hepsiylede yapılır...sizin oradakilerdende hangisiyle yaparsan yap aynıdır bence...evet bu wc işi fena ya.. :)
Pirinci yıkadım 1 çay bardağı,3 çay bardağı su koyup haşladım ..çok çok az suluyken kapattım,kapağını kapatıp dinlendirdim 10 dakika kadar..karabiber,pulbiber ve 3 kaşık yoğurtla yedim..bende merak ediyorum yarınıHah geldinmi hülyam...aynıysa sorun yok.böyle yapışana kadar mı pişiriyoruz yoksam piştiyse yeterlimi?bakalım yarın nasıl etkisini görücem...
Pericim süper menün ,yatana kadar 1 Lt daha su içersen tamamdır :)Merhabaaaaa
Bugünki raporumu vereyim hemen.
Sabah:
Omlet ve haşlanmış yumurta (bu aralar yumurta isteği arttı nedense)
1 kk peynir
4 zeytin
domates,maydanoz,dereotu
1 dilim tb ekmeği ( çeyreği kaldı)
Öğlen:
4 tavuk köftesi
salata
yoğurt
Akşam:
2 parça et
salata
yoğurt
1,5 lt su içtim. jillian level 1 yaptım. bir kaç saat sonra karışık yeşil çayımıda yaparım
Yanımda hep 1 lt lik şişem var. Sürekli içmeye çalışıyorum kesin 1 lt daha olurPericim süper menün ,yatana kadar 1 Lt daha su içersen tamamdır :)
Dnde çok yoktu sanki bir hulya ablaya cevap verdi hatirladigim kadariylaHande neden yok. Onun yarin listeye girecegi icin cok heyecanli olmasi gerekirdi
Ankarada bugun hatta yarinda okullarda dersanelerde tatil arzum :))Hande neden yok. Onun yarin listeye girecegi icin cok heyecanli olmasi gerekirdi
Abla çokda fazla içme suyu fazlası zararBende lapa yaptım yoğurtla yedim 2 defa...1 çay bardağı haşlıyorum koca bi tabak oluyor,çok mu oluyor anlamadım,Handeeeeee...! Vücudumda ödem var hala...
2 kupa doğadan kayısı çayımı da içtim..
Jillian Michaels level 3/21.gün
Jessica Smith dance walking 25 dakika..
Su elimden düşmüyor ,yatana kadar damacanayı bitiririm :)
Neden ablm fark yağ miAynuram pirinclerim lapa olmasina getek yok. Yagsiz tuzsuz pilav iste
Pirincleri gl endeksi farkli olabiliyor icerigindeki nişastalarina oranla . Ama lapa yaparken bunun onemi pek yok
Hedefime ulasicammm:) yarindan iyi sonuclar bekliyorum:))Tatlibi kiz tatlim bncede verdiğin kilo yeterli fevkalade yani ama mezun olmak için 56 olan şart yuzdun yuzdun kuyruguna geldin inş..
Yagli tuzlu karbonlu yedigimde suya doyamam :) ama diyet tarzi beslenince benimde aklima gelmiyor ne yalan diyim .ama sabah kalkinca zorla 2 br icerim ..500 gr su sisesiyle birden icince daha kolay oluyor sankiBen de yapıyodum onu bi ara.
Gün içinde su içmek gelmiyor aklıma. Akşam hatırlıyorum, ama o zamanda bir anda yüklenemiyorum. :/ Saat başı alarm mı kursam ne yapsam :)
Bnce Tartu önemli değil coktan ulasmissinHedefime ulasicammm:) yarindan iyi sonuclar bekliyorum:))
Pirinclerin farklari icerisindeki nisastadan esmam . İnce uzun pirinclerin ( yasmin, basmati) gl endekskeri daha dusuk . Ona nazaran bizim baldo , osmancik tarzi pirinclerin nisastari daha fazla oldugundan gl endeksleri daha yuksek ..Niy
Neden ablm fark yağ mi
Lapa olunca farketmiyor dedinde o yüzden merak ettimPirinclerin farklari icerisindeki nisastadan esmam . İnce uzun pirinclerin ( yasmin, basmati) gl endekskeri daha dusuk . Ona nazaran bizim baldo , osmancik tarzi pirinclerin nisastari daha fazla oldugundan gl endeksleri daha yuksek ..
Başlangıç için 2 saatte bir 0,5 lt içsem; 8 saatte 2lt olur. Hmmm... 12'de başlasam mesela akşam 8de tamamlamış olurum.Yagli tuzlu karbonlu yedigimde suya doyamam :) ama diyet tarzi beslenince benimde aklima gelmiyor ne yalan diyim .ama sabah kalkinca zorla 2 br icerim ..500 gr su sisesiyle birden icince daha kolay oluyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?