Hah işte ince uzun olanı var bi de yuvarlak gibi olanı var...öylen birini akşam birini yedim...ama az 1çay bardağı falan deyil yedim bi tabak.ama çok sevdim. Hem pirinci hem pul bib.li yoğurdu severim...onun için zevkaldım yemekden.eyer ki yarın kiloma iyu yansırsa sevmediyim yemek olduğunda menüm belli artık...ki inanmıyorum ki pirinç zayıflatsın insanı bakalım...Pirinclerin farklari icerisindeki nisastadan esmam . İnce uzun pirinclerin ( yasmin, basmati) gl endekskeri daha dusuk . Ona nazaran bizim baldo , osmancik tarzi pirinclerin nisastari daha fazla oldugundan gl endeksleri daha yuksek ..
Ablam bugunku cok iyiydi genel olarak bellki iki dersten butunlemeye girebilirim.. Onun disinda vizelerim yuksekti zaten. Finallere cok konsantre olarak calisamadim nedenini biliyorsun. Vize notlarima guveniyorum..Böcügüm sinavlar nasil gecti bakim ?
Pirinc zayiflatmiyor aynuram tuz ve yag 0 olunca bunyedeki su gidiyor . Baskule yansiyor . Cuma icin guzel , hatta puskuutum ilk kilo verme zamanlarinda her persembe lapa yapar her hafta 500 gr verirdi boylelikle mezun olmustuHah işte ince uzun olanı var bi de yuvarlak gibi olanı var...öylen birini akşam birini yedim...ama az 1çay bardağı falan deyil yedim bi tabak.ama çok sevdim. Hem pirinci hem pul bib.li yoğurdu severim...onun için zevkaldım yemekden.eyer ki yarın kiloma iyu yansırsa sevmediyim yemek olduğunda menüm belli artık...ki
inanmıyorum ki pirinç zayıflatsın
insanı bakalım...
Bende yapayim bariPirinc zayiflatmiyor aynuram tuz ve yag 0 olunca bunyedeki su gidiyor . Baskule yansiyor . Cuma icin guzel , hatta puskuutum ilk kilo verme zamanlarinda her persembe lapa yapar her hafta 500 gr verirdi boylelikle mezun olmustu
Hayirlisi bakalim benim kuzumunda var hergun girip girip geliyor .. Allah hepinize zihin acikligi versin ...Ablam bugunku cok iyiydi genel olarak bellki iki dersten butunlemeye girebilirim.. Onun disinda vizelerim yuksekti zaten. Finallere cok konsantre olarak calisamadim nedenini biliyorsun. Vize notlarima guveniyorum..
Esmam sporla aran nasil ??Bende yapayim bari
Amin ablacmmHayirlisi bakalim benim kuzumunda var hergun girip girip geliyor .. Allah hepinize zihin acikligi versin ...
Hayirdir neden agriyor tuba ?Sabah Karatay kahvaltı
Öğle bir dilim kek dayanamadım ne yapayım
Akşam taze fasulye
Ve bacak ağrılarıyla uğraşıyormm dünden beri
Leslie yürüyorum ip atliyorum Julian yapmyi dusunuyorum sizin sonuçlara goreEsmam sporla aran nasil ??
Jiillian dan sonra başladı abla . Bacaklarımın arkası cok ağrıyor YürürkenHayirdir neden agriyor tuba ?
:))) gecer birkac gune tek oyle agrisin :))Jiillian dan sonra başladı abla . Bacaklarımın arkası cok ağrıyor Yürürken
Abla evdeyiz is yok güç yok soğuk onlarda gozumun onundeler biraz onlara biraz sze bakiyom cnm da sikiliyor yapacak birşey yokEsma kiz senin elinde surekli telefonmu var sanki 7/24 burdasin :)) cocuklara kim bakiyo bakimmm .
Bi ara bi doktor bel Fıtığı Başlangıcı var Demişti .. Ondan mı oluyor bilmiyorumHayirdir neden agriyor tuba ?
Ben üçüncü gruptayım ben pek ortam yapamadım vizeler Yüzünden şimdi bittiler çok şükür artk daha rahat takılacam:))) gecer birkac gune tek oyle agrisin :))
Sen kacinci guruptasin ben 1 deyim . Diger guruplari takip edemiyorum birturlu ..
Yok ablm olurmuş isimi yemeğimi yapiyorum hep sana ole geldi herhalEsma kiz senin elinde surekli telefonmu var sanki 7/24 burdasin :)) cocuklara kim bakiyo bakimmm .
Biliyorum biz aliskanlik yapariz ayrilamazsin ama cocuklari evi aksatma emi
Insallah geçerrr :):))) gecer birkac gune tek oyle agrisin :))
Sen kacinci guruptasin ben 1 deyim . Diger guruplari takip edemiyorum birturlu ..
Aaa bak o onemli iste eger bir sorun yaratacaksa tabiki birakacaksinBi ara bi doktor bel Fıtığı Başlangıcı var Demişti .. Ondan mı oluyor bilmiyorum
Ama jiillianı bırakamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?