Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pirinclerin farklari icerisindeki nisastadan esmam . İnce uzun pirinclerin ( yasmin, basmati) gl endekskeri daha dusuk . Ona nazaran bizim baldo , osmancik tarzi pirinclerin nisastari daha fazla oldugundan gl endeksleri daha yuksek ..
Hah işte ince uzun olanı var bi de yuvarlak gibi olanı var...öylen birini akşam birini yedim...ama az 1çay bardağı falan deyil yedim bi tabak.ama çok sevdim. Hem pirinci hem pul bib.li yoğurdu severim...onun için zevkaldım yemekden.eyer ki yarın kiloma iyu yansırsa sevmediyim yemek olduğunda menüm belli artık...ki inanmıyorum ki pirinç zayıflatsın insanı bakalım...

Böcügüm sinavlar nasil gecti bakim ?
Ablam bugunku cok iyiydi genel olarak bellki iki dersten butunlemeye girebilirim.. Onun disinda vizelerim yuksekti zaten. Finallere cok konsantre olarak calisamadim nedenini biliyorsun. Vize notlarima guveniyorum..

Pirinc zayiflatmiyor aynuram tuz ve yag 0 olunca bunyedeki su gidiyor . Baskule yansiyor . Cuma icin guzel , hatta puskuutum ilk kilo verme zamanlarinda her persembe lapa yapar her hafta 500 gr verirdi boylelikle mezun olmustu

Ablam bugunku cok iyiydi genel olarak bellki iki dersten butunlemeye girebilirim.. Onun disinda vizelerim yuksekti zaten. Finallere cok konsantre olarak calisamadim nedenini biliyorsun. Vize notlarima guveniyorum..
Hayirlisi bakalim benim kuzumunda var hergun girip girip geliyor .. Allah hepinize zihin acikligi versin ...

Sabah Karatay kahvaltı
Öğle bir dilim kek dayanamadım ne yapayım
Akşam taze fasulye

Ve bacak ağrılarıyla uğraşıyormm dünden beri

Esma kiz senin elinde surekli telefonmu var sanki 7/24 burdasin :)) cocuklara kim bakiyo bakimmm .
Biliyorum biz aliskanlik yapariz ayrilamazsin ama cocuklari evi aksatma emi

:))) gecer birkac gune tek oyle agrisin :))
Sen kacinci guruptasin ben 1 deyim . Diger guruplari takip edemiyorum birturlu ..
Ben üçüncü gruptayım ben pek ortam yapamadım vizeler Yüzünden şimdi bittiler çok şükür artk daha rahat takılacam . :)

Bi ara bi doktor bel Fıtığı Başlangıcı var Demişti .. Ondan mı oluyor bilmiyorum
Ama jiillianı bırakamam ya
Aaa bak o onemli iste eger bir sorun yaratacaksa tabiki birakacaksin
Bak bende pür dikkat yapiyorum eger azda olsa dizkerimde bir sey hissedeyim birakirim baska spor yaparim , dikkat et saglik hersryden onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…