İyi mademYok ablm olurmuş isimi yemeğimi yapiyorum hep sana ole geldi herhal
saolasin abl erken kalkiyoruz esim cok gec geliyor komsu yok bakkal market yok ugrasacak birsey yok evde oldugum zamnlar bakiyorum surekli haklisin...İyi mademkk nin nasil kendine cektigini bilirim , ondan dedim eh ablalik kolaymi
Jilliaan dan sonra başladı Leslie 2 ve 3 yapıyordm hiç bişe olmuyorduAaa bak o onemli iste eger bir sorun yaratacaksa tabiki birakacaksin
Bak bende pür dikkat yapiyorum eger azda olsa dizkerimde bir sey hissedeyim birakirim baska spor yaparim , dikkat et saglik hersryden onemli
2. Bocugumuzde sen olacan sanirim :))))Ben üçüncü gruptayım ben pek ortam yapamadım vizeler Yüzünden şimdi bittiler çok şükür artk daha rahat takılacam. :)
Leslie bukadar zorlamiyor , dikkat et kendineJilliaan dan sonra başladı Leslie 2 ve 3 yapıyordm hiç bişe olmuyordu
Evet ya bakıcam artk duruma göreLeslie bukadar zorlamiyor , dikkat et kendine
Sen nerdesin esmam . Mahrumiyet bolgesi gibi kiyamamsaolasin abl erken kalkiyoruz esim cok gec geliyor komsu yok bakkal market yok ugrasacak birsey yok evde oldugum zamnlar bakiyorum surekli haklisin...
Zayifim bugun jilan baciynan 3. Gunmuydu ahaha ben 4. Gun saniyordum iyimi :)))Menum
Sabah
Kurabiye 1 adet
Peynir
Zeytin
Oglen
1 avuc fistik
Aksam
Tavuk
Salata
Yoğurt
2.5 lt su
Jillian1/3 spor
Yesil cay
Sosyalim annenlerdemisin ? Gorunmuyorsun 2 gundur .kızlar selam
sabah
yoğurt
öğle
pirinç lapası salata yoğurt
ara
portakal elma
akşam
2 kaşık pilav 4 kaşık kuru fasulye
30 dk pilates
Zayifim bugun jilan baciynan 3. Gunmuydu ahaha ben 4. Gun saniyordum iyimi :)))
Afiyet olsun ..
saolasin abl erken kalkiyoruz esim cok gec geliyor komsu yok bakkal market yok ugrasacak birsey yok evde oldugum zamnlar bakiyorum surekli haklisin...
Biri 4 yadina girecek nidanda digeri 2 yas 2 aylik :)Canim kac cocugun var yaslari nedir
Senin kaç kilo verdiyini çok merak ediyorum fatoşum..kız bu ne...biz perşenbe günü lapa yiyoz hatun mozaik pasta döner yiyo...Selam kizlar
Bugun cok fazla yurumek zorunda kaldim bu sogukta dondum resmen
menum
09.30 Kahvalti
1 dilim tb ekmegi
Kahvaltilik lor peynir
Zeytin ezmesi
4-5 ceviz
12.30 ogle yemegi
Eristeli yesil mercimek corbasi
Kiymali yogurtlu kabak dolma
15.30 yarim dilim mozaik pasta, adacayi
18.30 aksam yemegi
1 porsiyon iskender (ekmeklerini yemedim)
Ayran
21.00 cay ve kabak cekirdegi
Allah bebişlerini korusun canım...Biri 4 yadina girecek nidanda digeri 2 yas 2 aylik :)aeben abla keciogrendeyim ama cocuklardan dolayi pek kimse gelip gitmiyo bende gitmiyom acikcasi
Zayıfımın 3cü günü ablam bizim 4...Zayifim bugun jilan baciynan 3. Gunmuydu ahaha ben 4. Gun saniyordum iyimi :)))
Afiyet olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?