- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Ondan üzgün deyilmiş canım . bi şeyler olmuş herhalde...
Arzummm pcdeysen rica etsem handeyi eklermisin listeye.yüzdesi 0.40olacak.toplam yüzdeyse 1.06 olmalı...
Paylaşalım ya...kötü oldum şimdi.ya lilinin mutsuzluk nedeni listeye girmemesiyse şimdi?mahv olurum ben 1nin üzülmesine neden olduysam.sen paylaş.bi deyişiklik olursa ekleriz.Paylasacak miyiz simdi?
Paylaşalım ya...kötü oldum şimdi.ya lilinin mutsuzluk nedeni listeye girmemesiyse şimdi?mahv olurum ben 1nin üzülmesine neden olduysam.sen paylaş.bi deyişiklik olursa ekleriz.
Gaz_l arkadaşımız 1.25 deyil 1.26olmalı***9.TAKIM 395.ETAP***
benanlamadımki (71\ 71\ 0\%0)
Usagisan (72.7\72\0.7\%0.96)
gaz_lambasının_fitili(63.5\62.7\0.8\%1.26)
zordegil(72.5\\\%)bildirimde bulunmadı.izne ayrıldı
snfyl(60.6\60.2/0.4/%0.66)
9.Takim ortalamasi: % 0.58
Oğlun nasil iyi değil mi dişleri unutmassam yerim demissin istersen parmaginla biraz kasi damaklarini oda rahatlatiyor iyi olur insaAllahBir girmesin bir girsin çocuk oyuncagına döndü. Fikrini degiştirdiysen söyle ekleyeyim tatlım
Çocuk oyuncağı değil canım.eğer arkadaşın üzülmesine sebep olduysa listeye alınmaması bunu hemen telafi ederim...Bir girmesin bir girsin çocuk oyuncagına döndü. Fikrini degiştirdiysen söyle ekleyeyim tatlım
Ya gelemedim vaktinde kiz hastalandı çok özür kizlar 55.5 doğru yazdim bildirim 12 di ya gerildikce gerildim kusura bakmayin nolurOf handem ya ne oldu?ben de diyordum ki handem izinli ya şimdi güzel vakit geçiriyordur...
Çocuk oyuncağı değil canım.eğer arkadaşın üzülmesine sebep olduysa listeye alınmaması bunu hemen telafi ederim...
Çalışmaktan bunaldım.
Tam herşey iyi derken birşey çıkıyor.
Bilmiyorum çok bunaldım.
Böyle durumlarda da hiç açık hissetmem ben moralim bozulduğunda
Oğlun nasil iyi değil mi dişleri unutmassam yerim demissin istersen parmaginla biraz kasi damaklarini oda rahatlatiyor iyi olur insaAllah
gecmis olsun ablaYa gelemedim vaktinde kiz hastalandı çok özür kizlar 55.5 doğru yazdim bildirim 12 di ya gerildikce gerildim kusura bakmayin nolur
Tatlım hem listeyi kontrol et diyosun hem de yanlış listeyi taşımışsın.izne ayrıldını da yanlış arkadaşa yazmışdın...***9.TAKIM 395.ETAP***
benanlamadımki (71\ 71\ 0\%0)
Usagisan (72.7\72\0.7\%0.96)
gaz_lambasının_fitili(63.5\62.7\0.8\%1.25)
zordegil(72.5\\\%)
snfyl(60.6\60.2/0.4/%0.67) bildirimde bulunmadi izne ayrildi
9.Takim ortalamasi: % 0.58
aynur listeyi kontrol edermisin
Lilyanam canımmm eyer listeye girmek seni az da olsa mutlu motive edecekse ekleyelim hemen. Ne diyosun?Çalışmaktan bunaldım.
Tam herşey iyi derken birşey çıkıyor.
Bilmiyorum çok bunaldım.
Böyle durumlarda da hiç açık hissetmem ben moralim bozulduğunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?