Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım iyi kilo vermişsin fakat biliyorsun bu listeye girmeye yeterli deyil.geldiyinde geçmişi okumalısın ki haberdar olasın herşeyden.sınavlar falan da bitmiş...artık seni daha fazla aramızda görmek istiyorum.lütfen haftalık hedefini de yazarmısın...geçmişi okumamışsın belli...

kizlar bugun menumm
sabah
yumurta peynir zeytin
oglen
patates salatasi
iki tane yaprak sarma ama kucuk
aksam
tavuklu mantar sote
ayran

tebrik ederim hepimizi inancimizi kaybetmeden ilerliyelim....
İyi kuzum benim...suyuda yaz menünü yazarken.su ve spor çok önemli...

Kızlar çok şükür misafirim gitti misafirliye...ama orda da yatılı ...pazar annemin doğum günü ben de oraya gidicem kalırım her halde...oh şükür bu akşam jillianımı rahat yapıcam

bu haftaki hedefimmm insallah artk 67 yi görmek :)

geçmişte neler oldu baktımm birass lilyana die bi arkadsı listeye alacakmışsınız beni de alın beni deee :))

Bugün ablama gitmiştim oda gideceğim için hazırlık yapmış,cuma rahatlığıyla yedim,,kahvaltı ve akşam yemeğim yok...börek ve kurabiye yedim..

Jillian Michaels level 3/22.gün

ya sayın kaptan _AYNURA_ sizce dee 3 hafta beklemek fazla değil mi yaaaa biraz daha azaltsak şunu :)
Sayın üye bu benim koyduğum kural deyilki deyişeyim...11takım var ve her takımdakı her yeni üye için geçerli bu...takıma geldiyi haftanın ilk cuması bildirim yapar ve 2hafta sonra da listeye girer...yanlış hatırlamıyorsam senin de 2.cuman.eğer katılımını düzeltirsen gelecek cuma listedesin kuzum.az kaldı...listeyi ne yapcan bizimlesin ya,kilo veriyorsun ya...sabrlı ol tatlım...

bu haftaki hedefimmm insallah artk 67 yi görmek :)

geçmişte neler oldu baktımm birass lilyana die bi arkadsı listeye alacakmışsınız beni de alın beni deee :))
Yanlış okumuşsum kuzum benim.o arkadaş deneme haftasını tamamladı sadece 4kilo var verecek ondan listeye almadık.ayrıca katılımı da iyi deyildi...

Bugün ablama gitmiştim oda gideceğim için hazırlık yapmış,cuma rahatlığıyla yedim,,kahvaltı ve akşam yemeğim yok...börek ve kurabiye yedim..

Jillian Michaels level 3/22.gün
Ama bugünlük hülyacım...inşallah yarından tam gaz devam...

ay o da doğru ama liste cok havalı ya :) :) :) :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…