Canım iyi kilo vermişsin fakat biliyorsun bu listeye girmeye yeterli deyil.geldiyinde geçmişi okumalısın ki haberdar olasın herşeyden.sınavlar falan da bitmiş...artık seni daha fazla aramızda görmek istiyorum.lütfen haftalık hedefini de yazarmısın...geçmişi okumamışsın belli...merhaba bayanlarr ..
bugün cuma olduğunu inanın unuttum :)
yoksa her sabah erkenden tartılıyorum :)
bu cuma benm ikinci haftam oluyor listeye girmeme az kaldı çoookk heyecanlıyım
geçen cuma : 71.3
bu cuma : 69,4
çook mutluyum bayanlar :)
iyi ki varsınız
İyi kuzum benim...suyuda yaz menünü yazarken.su ve spor çok önemli...kizlar bugun menumm
sabah
yumurta peynir zeytin
oglen
patates salatasi
iki tane yaprak sarma ama kucuk
aksam
tavuklu mantar sote
ayran
tebrik ederim hepimizi inancimizi kaybetmeden ilerliyelim....
Canım iyi kilo vermişsin fakat biliyorsun bu listeye girmeye yeterli deyil.geldiyinde geçmişi okumalısın ki haberdar olasın herşeyden.sınavlar falan da bitmiş...artık seni daha fazla aramızda görmek istiyorum.lütfen haftalık hedefini de yazarmısın...geçmişi okumamışsın belli...
unutmusum ya gunde uc litreye yakin iciyorum yaptigim sporda ip atlamk ve leslie ile yurumekİyi kuzum benim...suyuda yaz menünü yazarken.su ve spor çok önemli...
liste gercekten onemli bunu bu hafta anladim yoksa ben kilo veremezdim bu haftabu haftaki hedefimmm insallah artk 67 yi görmek :)
geçmişte neler oldu baktımm birass lilyana die bi arkadsı listeye alacakmışsınız beni de alın beni deee :))
liste gercekten onemli bunu bu hafta anladim yoksa ben kilo veremezdim bu hafta
Sayın üye bu benim koyduğum kural deyilki deyişeyim...11takım var ve her takımdakı her yeni üye için geçerli bu...takıma geldiyi haftanın ilk cuması bildirim yapar ve 2hafta sonra da listeye girer...yanlış hatırlamıyorsam senin de 2.cuman.eğer katılımını düzeltirsen gelecek cuma listedesin kuzum.az kaldı...listeyi ne yapcan bizimlesin ya,kilo veriyorsun ya...sabrlı ol tatlım...ya sayın kaptan_AYNURA_ sizce dee 3 hafta beklemek fazla değil mi yaaaa biraz daha azaltsak şunu :)
Oh ne güzel ikisi de gayet iyi.menüne de yaz bunu esmam...unutmusum ya gunde uc litreye yakin iciyorum yaptigim sporda ip atlamk ve leslie ile yurumek
tatlibikiz bn geldigimde gobeginden kurtuldugunu yazmisstin bunu nasil basarmistin bi zahmet bna bi yol goster
Yanlış okumuşsum kuzum benim.o arkadaş deneme haftasını tamamladı sadece 4kilo var verecek ondan listeye almadık.ayrıca katılımı da iyi deyildi...bu haftaki hedefimmm insallah artk 67 yi görmek :)
geçmişte neler oldu baktımm birass lilyana die bi arkadsı listeye alacakmışsınız beni de alın beni deee :))
Ama bugünlük hülyacım...inşallah yarından tam gaz devam...Bugün ablama gitmiştim oda gideceğim için hazırlık yapmış,cuma rahatlığıyla yedim,,kahvaltı ve akşam yemeğim yok...börek ve kurabiye yedim..
Jillian Michaels level 3/22.gün
Sayın üye bu benim koyduğum kural deyilki deyişeyim...11takım var ve her takımdakı her yeni üye için geçerli bu...takıma geldiyi haftanın ilk cuması bildirim yapar ve 2hafta sonra da listeye girer...yanlış hatırlamıyorsam senin de 2.cuman.eğer katılımını düzeltirsen gelecek cuma listedesin kuzum.az kaldı...listeyi ne yapcan bizimlesin ya,kilo veriyorsun ya...sabrlı ol tatlım...
hmm tamam o zamaan :)Yanlış okumuşsum kuzum benim.o arkadaş deneme haftasını tamamladı sadece 4kilo var verecek ondan listeye almadık.ayrıca katılımı da iyi deyildi...
Tamam az kaldı...ama kayılımı iyi tutmazsan 1hafta daha uzar haaa...ay o da doğru ama liste cok havalı ya :) :) :) :)))))
Tamam az kaldı...ama kayılımı iyi tutmazsan 1hafta daha uzar haaa...
Ooh me güzel...tatil ne zamam bitiyor?hedefin kaçtı?boyun kaçtı?ay muhakkak katılacagım artk evdeyim tatil nasıl olsa :)
Ooh me güzel...tatil ne zamam bitiyor?hedefin kaçtı?boyun kaçtı?
Cumaları bazen off günü yapıyorum biliyorsunAma bugünlük hülyacım...inşallah yarından tam gaz devam...
Biliyorim evet...ama yine de hatırlatmak istedim.bak iki haftadır ne güzel veriyorsun...yasak yok yasak yasakCumaları bazen off günü yapıyorum biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?