- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
iyi bakalim rabbim yardimcin olsunIyi tatlim. Ustten 2 dis uc verdi. Ama uykusu hala duzene girmedi. Tam atak donemi
Ne özrü canım.kızın hastaymış işte...Allah acil şifalar versin...Ya gelemedim vaktinde kiz hastalandı çok özür kizlar 55.5 doğru yazdim bildirim 12 di ya gerildikce gerildim kusura bakmayin nolur
Cnm istiyorum ama yoğunluğum var hergün rapor veröeyi kaçırıyorum ben yoksa isterimLilyanam canımmm eyer listeye girmek seni az da olsa mutlu motive edecekse ekleyelim hemen. Ne diyosun?
3 hafta olucaktıCanim sayfa sayfa gezmeyeyim. Sen ne zaman geldin ilk takima. Katilim formunu bulup ekleyeyim seni de.
Ama bizim de en önemli kuralımız şu,hergün rapor vermek ve paylaşımda bulunmak...sen iyisi mi listeden kenar burada ol...ben düşündüm ki listeye girmediyinden mutsuzsun...Cnm istiyorum ama yoğunluğum var hergün rapor veröeyi kaçırıyorum ben yoksa isterim
Gerek yok canım...Canim sayfa sayfa gezmeyeyim. Sen ne zaman geldin ilk takima. Katilim formunu bulup ekleyeyim seni de.
3 hafta olucaktı
20 dk dir bakiyorum bulamadim...
Gunu lazim kac kilo ile basladin hedefin kac. Tum bu bilgiler lazim tatlim.
Ama sayfalar çok hızlı ilerliyor. Bulman imkanız.20 dk dir bakiyorum bulamadim...
Gunu lazim kac kilo ile basladin hedefin kac. Tum bu bilgiler lazim tatlim.
cok iyi gidiyorsunmerhaba bayanlarr ..
bugün cuma olduğunu inanın unuttum :)
yoksa her sabah erkenden tartılıyorum :)
bu cuma benm ikinci haftam oluyor listeye girmeme az kaldı çoookk heyecanlıyım
geçen cuma : 71.3
bu cuma : 69,4
çook mutluyum bayanlar :)
iyi ki varsınız
cok iyi gidiyorsun
canim senin diyetini müsait olunca bi paylasirmisin merak ettimTebrik ederim canlar,bu haftada birinciyiz.. :)
C
canim senin diyetini müsait olunca bi paylasirmisin merak ettim
Biliyorum seni bitanem.kızın nasıl?Yetisemiycem diye akla karayi seçtim kizlar tlf yanima almadim yoksa mutlaka vaktinde yazardim biliyorsunuz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?