Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi aksamlar kizlar ..
Misafirlerim yeni gitti ..

Yine 1. Olduk oeyyy be ...

Handem gecmis olsun canim .

Arzum lilis konusunda evet katilimini yeterli gormemistik , ama listeye almiycaz dememize ragmen bildirimine saatinde geldi vede listenin 12 kisi ustunun serbestligini yeni ogrendim :) , birde kiyamiyorum ya kizlara :)))
Tabi liste sayisi vs islerini siz daha iyi bilirsiniz affedin ... Ama kiyamiyorum işte

Bugün moralim çoooook bozuldu ( final sonuçlarım açıklandı ve sırf 3 dersten ortalamadan kalmışım ve 4 dersten daha.. Son senem ohh bitiyo deyip çok saldım galiba bütünlemelerde halletmem lazım (((

Bugün moralim çoooook bozuldu ( final sonuçlarım açıklandı ve sırf 3 dersten ortalamadan kalmışım ve 4 dersten daha.. Son senem ohh bitiyo deyip çok saldım galiba bütünlemelerde halletmem lazım (((
Perim onunde zaman varsa degerlendir , bazan dibe vururuzki tekrar tepeye cikmak icin

Slm kizlaaar

10.30 kahvalti (omega ve Q10)
2 dilim tb ekmegi
Lor peyniri
Zeytin ezmesi
4-5 ceviz

13.00 ogle yemegi
1 tane tost
Menemen

17.00 1 paket form biskuvi
Zeytin ezmesi peynir
Kuruyemis

Raporum ..

Sabah
1,5 dlekmek , peynir , tere ,
domates 2 zeytin .

İkindi .( misafirlerimle )
az Corba ve mantar . Yogurt .
2 yaprak sar. Az tahinli corek .
Yr. İcli kofte ...

Aksam
Kucuk muz tarcinla.
2 yaprak sarma ..

Bugun biraz serbest gunumdu
Su 2 olur yatana kadar ..
Sporda yapicam birazdan yazarim ..

sabah
yoğurt muz
öğle
kuru fasulye şeftali konservesi
akşam
yumurta yoğurt 2 meyve
bugün spor yok ne yazık ki

Tebrikler kizlar dört haftadir ben bi ise yaramadim ya neyse

sabah
yoğurt muz
öğle
kuru fasulye şeftali konservesi
akşam
yumurta yoğurt 2 meyve
bugün spor yok ne yazık ki
Bugun meyven biraz kacmis sosyalim . Ama tebrikler istikrarli bir sekilde kilo vermeye devam ediyorsun

Sporumuda yaptim
Jilian 5/30
Daha fazlasi olmadi bu satte ama esnemeyi baya uzattim ...

Raporum
Sabah
Peynirli omlet, salata ve sut.

Ogle
Et kofte, salata ve ayran.

Aksam
Manti (hamur olarak yulaf kepegi ile 2 krep (kucuk dogranir), sosu kavrulmus kuzu kiyma ve yogurt).

Leslie 5 mil yaptim. 4 litre su ictim.

Ablam usutmus ya agiz burun fena bu ankaraya ne oldu boyle dOnduk donduk
Hic sorma benimkilerde iyilesmeden tekrar hasta oluyorlar . Abla kardes bugun sinemaya gittiler ikuside hasta oldu geldi . Oglanda cumaya camiye ev kiyafetiyle cikmis ben gormeden. Cami yakin ama camide soguk zaten . gelmis dondum diyor antibiyotigi yeni bitti daha . Ne zaman buyuyecek bunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…