Bugün moralim çoooook bozuldu( final sonuçlarım açıklandı ve sırf 3 dersten ortalamadan kalmışım ve 4 dersten daha.. Son senem ohh bitiyo deyip çok saldım galiba bütünlemelerde halletmem lazım (((
Perim onunde zaman varsa degerlendir , bazan dibe vururuzki tekrar tepeye cikmak icinBugün moralim çoooook bozuldu( final sonuçlarım açıklandı ve sırf 3 dersten ortalamadan kalmışım ve 4 dersten daha.. Son senem ohh bitiyo deyip çok saldım galiba bütünlemelerde halletmem lazım (((
Çalışmaktan bunaldım.
Tam herşey iyi derken birşey çıkıyor.
Bilmiyorum çok bunaldım.
Böyle durumlarda da hiç açık hissetmem ben moralim bozulduğunda
Tebrikler kizlar dört haftadir ben bi ise yaramadim ya neyseRaporum ..
Sabah
1,5 dlekmek , peynir , tere ,
domates 2 zeytin .
İkindi .( misafirlerimle )
az Corba ve mantar . Yogurt .
2 yaprak sar. Az tahinli corek .
Yr. İcli kofte ...
Aksam
Kucuk muz tarcinla.
2 yaprak sarma ..
Bugun biraz serbest gunumdu
Su 2 olur yatana kadar ..
Sporda yapicam birazdan yazarim ..
Kuzun nasil oldu hande?Tebrikler kizlar dört haftadir ben bi ise yaramadim ya neyse
Bugun meyven biraz kacmis sosyalim . Ama tebrikler istikrarli bir sekilde kilo vermeye devam ediyorsunsabah
yoğurt muz
öğle
kuru fasulye şeftali konservesi
akşam
yumurta yoğurt 2 meyve
bugün spor yok ne yazık ki
Ablam usutmus ya agiz burun fena bu ankaraya ne oldu boyle dOnduk dondukKuzun nasil oldu hande?
4 hafta sonra artilari verip birde eksiyle dondun hande daha ne yapacaksinTebrikler kizlar dört haftadir ben bi ise yaramadim ya neyse
Hic sorma benimkilerde iyilesmeden tekrar hasta oluyorlarAblam usutmus ya agiz burun fena bu ankaraya ne oldu boyle dOnduk donduk
Pasayi ancak uyuttun sanirim arzum . Yat dinlen , her yaslarinin zorlugu farkli bu sıpalarin :)Hemen yataga yollaniyorum, cok uykusuzum. Yeniden tebrikler arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?