Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esmam sen nasilsin ?
Ablam buradasın sana sorum var...ben ni gerginlik yaşadım,sonra jillian sonra da banyo yaptım şimdi çok halsizim,bayılacak gibiyim.neden ola bilir?hatta öğle bi gerilmişim ki ağrımayan kaslarımın bile ağrıdığını hiss ettim...

Ben de menümü yazayım.
11.00 peynir,yeşillik,3dilim ekmek,yeşil çay,azcık kuruyemiş

16.00 mantı,pul bib.li yoğurt

2kupa yeşil çay,3.5litre su, 5/39 jillian...

Jillian ilk bir hafta pert eder sonra alistirir e neden uç level tatlim vücut alismadan diğerine geçiyor ama level iki bire gore daha kolay aslında kardiyodan çok güç egzersizi var oda kas yaptiriyor iste

Aynuram bunyen spora alisik degilya kaslarin alismaya calisiyor birde dusun rehaveti , gecer yakinda
Ben bisi hisettmiyorum artik .. Vakit olsa arkasina pilates yada call ekliycem ama 2 gundur gece ancak yapiyorum . Aslinda ben birde tibetin 5 hareketine baslamak istiyorum .

İlk sayfadakı tabloları güncelledim kızlar...saçlarımı kurutup uyuycam...kafam çatlıyo yine...yarın annemlere gidiyommmm....

Bugünki menüm

Sabah:
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,dereotu
1 şekersiz çay

Öğlen:
6 köfte
biber,domates (közleme)
ayran

Ara:
Şekersiz türk kahvesi

Akşam:
3 eti form limon lifli bisküvi
Daha sonra 7-8 arası acıktığımı hissettim ve bi kase yoğurt yedim sadece.

1 lt su ancak içmişimdir. Yarına daha iyi toparlicam kendimi. Bugün sadece 30 dk kadar yürüyüş yaptım.
Bu arada gerçekten herkesi tebrik ediyorum yine birinciyiz

Kizlar ben daha verememisim 2 gun oldu yarin 3.gunum oyuzden yazmadim haftaya cumaya yazarim olurmu

Demekki nature konusunda aynı fikirdeyiz arzum.şimdi naturenin sabit kiloyla listeye girmesi sadece listeyo kötü yönde etkilerdi...inşallah gelecek hafta iyi bi eksiyle gelir...
Bu haftada listede yokum ama kendimi toparlayacağım onun için burdayım.
Sabah:1.5 d.ekmek peynir,3-4 zeytin,sucuklu yumurta
Ara:Türk kahvesi
Gerisini yazmasam daha iyi olur.Bol karbolu bir gün oldu.
Yarın 3lt su içmeye başlayacağım.Hekese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…