Handem donuk handem haftalık hedefini de yazarmısın?Ablam usutmus ya agiz burun fena bu ankaraya ne oldu boyle dOnduk donduk
Ablam buradasın sana sorum var...ben ni gerginlik yaşadım,sonra jillian sonra da banyo yaptım şimdi çok halsizim,bayılacak gibiyim.neden ola bilir?hatta öğle bi gerilmişim ki ağrımayan kaslarımın bile ağrıdığını hiss ettim...Esmam sen nasilsin ?
Çok zorladim ama abla kendimi hedefe 3 kilo kaldi4 hafta sonra artilari verip birde eksiyle dondun hande daha ne yapacaksin
Handem bugünden itibaren hergün menü veriyorsun lütfen.Çok zorladim ama abla kendimi hedefe 3 kilo kaldi
Hedef 55 aynurum farkidamisin hedefi 52 ye cektirmeseydim bu hafta mezun olurdum ama ben mezun olmak istemiyorumHandem donuk handem haftalık hedefini de yazarmısın?
Tamamdir kizma ihmal ettim menüleri farkindayim bugün princ lapasi yaptim çok iyi geliyor benim odemlereHandem bugünden itibaren hergün menü veriyorsun lütfen.
Mezun olmak istemiyorsan ne güzel işte. Şu 4kiloyu da sağlıqlı bi şekilde verirsin gider.Hedef 55 aynurum farkidamisin hedefi 52 ye cektirmeseydim bu hafta mezun olurdum ama ben mezun olmak istemiyorum
Bi daha pirinç lapasını perşenbe yapa bilirsin ona göre yarından normal besleniyorsun ve menü veriyorsun.Tamamdir kizma ihmal ettim menüleri farkindayim bugün princ lapasi yaptim çok iyi geliyor benim odemlere
Jillian ilk bir hafta pert eder sonra alistirir e neden uç level tatlim vücut alismadan diğerine geçiyor ama level iki bire gore daha kolay aslında kardiyodan çok güç egzersizi var oda kas yaptiriyor isteAblam buradasın sana sorum var...ben ni gerginlik yaşadım,sonra jillian sonra da banyo yaptım şimdi çok halsizim,bayılacak gibiyim.neden ola bilir?hatta öğle bi gerilmişim ki ağrımayan kaslarımın bile ağrıdığını hiss ettim...
Aynen aynurum hem koruma hem kilo verme evresine gecmem lazim eğer salarsam sonuç ortada oluyor bildiğin gibiMezun olmak istemiyorsan ne güzel işte. Şu 4kiloyu da sağlıqlı bi şekilde verirsin gider.
Aynuram bunyen spora alisik degilya kaslarin alismaya calisiyor birde dusun rehaveti , gecer yakindaAblam buradasın sana sorum var...ben ni gerginlik yaşadım,sonra jillian sonra da banyo yaptım şimdi çok halsizim,bayılacak gibiyim.neden ola bilir?hatta öğle bi gerilmişim ki ağrımayan kaslarımın bile ağrıdığını hiss ettim...
But lerde halledersin ins. Canım. Üzme kendini
Kizlar 1. Yiiizzz Tebrikler
Çoook doğru söylüyorsun. Önümde 2 hafta var çok iyi değerlendirmeliyim.Perim onunde zaman varsa degerlendir , bazan dibe vururuzki tekrar tepeye cikmak icin
Ben yaklaşık 3 haftadır izinlym canm dikkat etmeyince direk almısım1 haftada 2 kilo alman zor bence. ödem yapmışsındır.
Hande dönüş yapmadın diyetle ilgili...Hedef 55 aynurum farkidamisin hedefi 52 ye cektirmeseydim bu hafta mezun olurdum ama ben mezun olmak istemiyorum
Bu haftada listede yokum ama kendimi toparlayacağım onun için burdayım.Demekki nature konusunda aynı fikirdeyiz arzum.şimdi naturenin sabit kiloyla listeye girmesi sadece listeyo kötü yönde etkilerdi...inşallah gelecek hafta iyi bi eksiyle gelir...
gecen hafta:59 800
bu hafta :59 200
fark: 700
hedef :57 900
kizlar bu hafta bu kiloya 61 800 ile geldim pazartesi tam 61 800 dum dunde esim giciklik yapti yas pasta getirdi..ama olsun iyiym yinede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?