Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tuğbaturem ve hayatboş bildirimini yapmadı...

Canim ben 78.600dum 78.500 olmusum en fazla bide regl az kaldi sismis gibi hsediyorum INŞALLAH haftaya sizin gibi bende 1 2 kilo verebilirim kusura bakmayin bulunduğum yerde internet yoktu dun gece 12.15 gece bildirim yapmak zorunda kaldim 15 dakika gec yazdim bidaha bole bisi olmaz sabahtan bildirim yapicam telefonuma internet yaptrdim internetimde sorun yasamamak icin.

Gunaydin iyi hafta sonlari

Leslie yaptim, kahvalti da yaptim. Oglan uyansin avm gidecegiz. Gezme&alisveris gunu

14. Takimdan bir arkadas ta spor topigi acmis. Farkli bir rutin diyordu izlemedim videoyu ama. Vaktiniz varsa onu da yapin arkadaslar. Bol egzersiz, saglikli ve dinc bedenler

Aynura gecmis olsun canim. Cok mu zorladin acaba. Isinma esneme yapmadin mi yoksa. Yarina da iyi eglenceler

Ablam usutmus ya agiz burun fena bu ankaraya ne oldu boyle dOnduk donduk

Cok gecmis olsun canim. Cabuk atlatir insallah.

Pasayi ancak uyuttun sanirim arzum . Yat dinlen , her yaslarinin zorlugu farkli bu sıpalarin :)

Bir okula baslasaydi

Verirsin canim. Daha dun 1 bugun 2. Azimle devam. Sporunu ihmal etme

Super canımmm...inşallah seni daha çok görütüz aramızda...ben hiç seni tanıyamadım ki...

Supersin canım benim...kendini bize ıspatla,zaylflamak istediyini ve takım için ayrıca bi çaba sart etdiyini bilelim....unutma bu hafta verdiyin kilo çok önemli...listemizde güzel bi yüzeyle olmalı.bu gün yeni bir gün ve senin başlanğıç günün olsun...

Ben yaklaşık 3 haftadır izinlym canm dikkat etmeyince direk almısım
Baharcım tekrar aramıza hoş geldinnn...senin döneceyinden emindim ya ben....şimdi önünde 2ay ve verecek 10kilon var...bu hafta dikkatli olman gerek.bak hande 5kilo aldı ve onu vererek döndü takıma....kaç haftadır 1.yiz bu hafta da olmalıyız...bu senden de asılı bi durum...artık evdesin katılımını da iyi tut tatlım...

Gunaydin guzel hatunlar .....

Hazirlanip cikmam lazim ama canim hic istemiyor .... Esimide sehir disina yolcu ettim..
Ha bide gece minik bir kacamagim oldu , bilginize . Dun zaten biraz serbest gunumdu . Bugunu riske atmayim dedim .
Sabah guzel bir kahvaltiyla basladik . Hafta sonu kacamak yok insallah ...

Arzum bi bakmissin koca delikanli olmuş pasan :))))...

Böcük sen nasil oldun kiz ?

Hamdem senin cadi nasil oldu ?

Aynuram iyi gezmeler annenlerde kacirma ha menulerini bekliyirum , oyle manti falan gormeyim kiz kaptan manti yerse takim neLer yer :))))

Ama sen biliyon mu ben mantı yedim ama tartıda eksilmişdi sabah...ondan içim rahat...annemlerde de dikkat edicem inşallah.çünki çok yiyince fena oluyorum ya...hiç istemiyorum...hafif yemek müthiş bi şey...

Yine mi dışarı çıkıyon?akşam rapor vereceksin ona göre haaa..

Gunaydinnnnnnnn
Disarda kahvaltiya gidiyorum hadi bakalim bugun beslenmemiz guzel gecsinnn
Dun gece saat 11de bi cıs yaptim ki ne cis. Soylemicem

abla sorma 3 gündür evdeydim ya alıştı sıpa tabi
bugünde o uyurken çıktım
sabah ağlayarak uyanmış annem nerde diye
eşim aradı telefonu alaraya verdi
bana diyoki nerdesin handeeee nerdesin eve gel çabuk çok kızıyorum yasakladım sana dışarı çıkmayı
çalışma bişeyde istemiyorum eve geeeeel diyo delirdi anlıycan benimki

Ablam vallahi dun arkadaslarim uc cesit bitki cayi yapti ikisini icemedim tadindan sonuncusunu ictim .
Ama gece 11de disari cikip bi cıs yedim onu soylemicem burnumdan nefes alamadgm icin buz gibi havayi bogazim yedi hep ((

Ablam vallahi dun arkadaslarim uc cesit bitki cayi yapti ikisini icemedim tadindan sonuncusunu ictim .
Ama gece 11de disari cikip bi cıs yedim onu soylemicem burnumdan nefes alamadgm icin buz gibi havayi bogazim yedi hep ((
Hmmm...gece rahat uyuya bildinmi peki böcük?

Ayyy canım benimmmm...yeeim onun bıdık bıdık konuşan ağzını....iyimi şimdo bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…