Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü menüm
Sabah yemedim
Arkadaşımda 1 türk kahvesi içtim

Öğlen
Kıymalı patates yemeği
Patatesini çok değildi

Ara 1 kahve
Akşam
Kuru fasulye
Salata
Belki kuru fasulye yemem öğlen patates yedim ya sadece salata yiyebilirim

Su 2 lt olur inşallah

Bende turk kahvesi cok sverim hemde yok tutuyo diyette içmenin sikntisi yok deilmi sekersiz olarak bende iciyim ara ogunlerimde diyorum

Moralim bozuk canım sıkılıyor eskiden olsa çikolataları cipsleri kolaları almıştım şimdi kendimi frenlemeye çalışıyorum emeklerim boşa gitmesin diye

Iyi yapiyorsun canim. Zaten yemenin can sikintina bir faydasi olmaz. Daha da kotu hissedersin. Moralin neden bozuk, yapabilecegimiz birsey varsa soyle lutfen.

Bende turk kahvesi cok sverim hemde yok tutuyo diyette içmenin sikntisi yok deilmi sekersiz olarak bende iciyim ara ogunlerimde diyorum

Benim yerime de ic afiyet olsun

Iyi yapiyorsun canim. Zaten yemenin can sikintina bir faydasi olmaz. Daha da kotu hissedersin. Moralin neden bozuk, yapabilecegimiz birsey varsa soyle lutfen.

Benim yerime de ic afiyet olsun

Cok tesekkur ederim :) gel beraber icelim :))

Raporum
Sabah
Yulaf kepekli ve peynirli omlet, salata ve sut.

Ogleden sonra
Balik, salata ve 1 bardak salgam.

Aksam (daha yemedim)
Cacik (haslanmis tavuk, marul ve dereotu).

Bir mango, 5 er tane ceviz ve badem yedim. 30 dk yurudum, leslie 5 mil yaptim ve avm de 2 saat dolastim. 4 litre su ictim.

Canim ben form doldurmustum

adim buket

kilom 78.500

hedefimde 60 kilo olmak canim sizin araniza girmek icin elimden geleni yaparim siz beni azmlendriyorsunuz gercekten.
Evlimisin canım?çalışıyomusun?kaç yaşındasın?inşallah girersin listemize...

Evlimisin canım?çalışıyomusun?kaç yaşındasın?inşallah girersin listemize...

Canim nisanliyim INŞALLAH nisanin sonunda nikahim temuzdada dugunum var :) bende nikahima kadar en azndan 60lara inmek istiyorum

Yasim 24 muhasebeciyim ama burasi kucuk bi yer oldugu icn is olanağı yok evlenınce caliscam INŞALLAH :) suan evde vakit geçiriyorum calismiyorum. Grubunuza katilamak icin ozverili olarak caba harcıyorum umarim katilirim canim cok sagol :)

İyi canım benim.suyu ne kadar içiyosun?

Haa evet hatırladım hani seni incecik gelin edicekdik ya...inşallah tatlım....

Evet kuzum bence de salata ve yogurt yersen daha iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…