Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sorun işsizlik canım ya yordu artık bu iş arama süresi ne yapsam boş iş bulamıyorum bi türlü kendimi işe yaramaz ve fazlalık gibi hissediyorum

Kismet canim biliyorsun. Sen sabirla aramaya devam et, rabbim hayirli bir is nasip eder insallah. Umutsuzluga kapilma hic lutfen.

gercekten takdıre sayan bırde gıden kılolar gelmese

Gelmezler canim. Sen duzenli beslen ve sporunu ihmal etme, hep siki ve ince kalirsin

İyi aksamlar canlarm hepinize kucak dolusu öpücükkkk

Menüm
Sabah
1 bardak çay 2 ince dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 1dilim tam buğday ekmeği 2 siyah zeytin brazcık limonlu maydanoz

Öğlen
1 kase çorba (mercimek)
1 kase yoğurt

Aksam
Bol yeşillikli salata
Yoğurt 1 kase
Kıymalı taze fasulye

1.5 ltre su

merhaba kızlar nasılsınız? ben bu gün pek iyi beslenemedim, sabah öğlen cısss ama akşam balık salata ve 18:00 son yeme saati, telafi edicem ama, şimdi vakit varken kalkıp jillianımı yapayım hepinizi öpüyorum...

@hayatbos tatlım hoş geldin, ama artık çok dikkat etmelisin az bir zamanın kaldı, cısss lar yok, sağlıklı beslenme ve spor var, hadi tatlım incecik bir gelin olacaksın, bu grupta olman gayet iyi, çünkü buradakiler, hakikaten çok mative ediyor insanı....

bizdende sana kocaman bir öpücük canım, iyi bir başlangıç yapmışsın, gitsin şimdi kilolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…