işte bu benim kızçeler
inşallah işteyince olur merak etmeSimdi gördüm canimm supersinnn incecik gelin olmussun darisi bana
inşallah işteyince olur merak etme
34 bedenim burda ben düşün 85 den 45 e düşmüşüm tam 40 kilo dile kolay[/QUO
vaaaovv süper :)
Sorun işsizlik canım ya yordu artık bu iş arama süresi ne yapsam boş iş bulamıyorum bi türlü kendimi işe yaramaz ve fazlalık gibi hissediyorum
gercekten takdıre sayan bırde gıden kılolar gelmese
ins..ole olacak tabi.45 de olabilir ama 50 ideal bnceKismet canim biliyorsun. Sen sabirla aramaya devam et, rabbim hayirli bir is nasip eder insallah. Umutsuzluga kapilma hic lutfen.
Gelmezler canim. Sen duzenli beslen ve sporunu ihmal etme, hep siki ve ince kalirsin
ins..ole olacak tabi.45 de olabilir ama 50 ideal bnce
inşallah işteyince olur merak etme
34 bedenim burda ben düşün 85 den 45 e düşmüşüm tam 40 kilo dile kolay
aklimdan o kadar sey geciyorki ama biz bir suru ciss yaptik sen sonuna kaDar hakettinIdeal kilona geldikten sonra, ilk serbest gununde ne yiyecegine karar verdin mi?
İyi aksamlar canlarm hepinize kucak dolusu öpücükkkk
Menüm
Sabah
1 bardak çay 2 ince dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 1dilim tam buğday ekmeği 2 siyah zeytin brazcık limonlu maydanoz
Öğlen
1 kase çorba (mercimek)
1 kase yoğurt
Aksam
Bol yeşillikli salata
Yoğurt 1 kase
Kıymalı taze fasulye
1.5 ltre su
aramizda naz bacimiz hali hazirda duruyor 40 kilo halada devam ya gorsem soracm gercekten muthis bisimaşallah canım 40 kilo dile kolay,
Ideal kilona geldikten sonra, ilk serbest gununde ne yiyecegine karar verdin mi?
aramizda naz bacimiz hali hazirda duruyor 40 kilo halada devam ya gorsem soracm gercekten muthis bisi
aklimdan o kadar sey geciyorki ama biz bir suru ciss yaptik sen sonuna kaDar hakettin
çok güzel bir soru, hepimiz düşünebiliriz, ama ben bu gün zaten yaptım
cok guzel yaSerbest olunca siz de pismanlik duymadan rahat rahat yersiniz
Ben gun sayiyorum. Adana kebap yiyecegim. Yagli pidesini bir kenara ayirmadan
18 dde muthis cok guzel bnim de 8 oldu ama o kadar cok olsa dayabilirmiydimkiooo naz 40 kilo mu vermiş, maşallah onada, bende söylemesi ayıp 18 oldu şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?