- 25 Ekim 2014
- 2.391
- 2.220
- 163
Canim nisanliyim INŞALLAH nisanin sonunda nikahim temuzdada dugunum var :) bende nikahima kadar en azndan 60lara inmek istiyorum
Yasim 24 muhasebeciyim ama burasi kucuk bi yer oldugu icn is olanağı yok evlenınce caliscam INŞALLAH :) suan evde vakit geçiriyorum calismiyorum. Grubunuza katilamak icin ozverili olarak caba harcıyorum umarim katilirim canim cok sagol :)
Bak işte bu da güzel...seni sevdim ya...lütfen daha fazla aramızda ol...1.5 litre siseler var onlarla iki tane sise iciyorum aciktikca su iciyorum 3 litre oluyordur :) suyu cok severim :)
Olmazzz...çok iyi yapıyorsun canım benim.tam da 7.takıma layık bi üyesin...Moralim bozuk canım sıkılıyor eskiden olsa çikolataları cipsleri kolaları almıştım şimdi kendimi frenlemeye çalışıyorum emeklerim boşa gitmesin diye
Nerdeeeee
Emziriyorum canim. Sutten keseyim de insallah ben de icerim
Bak işte bu da güzel...seni sevdim ya...lütfen daha fazla aramızda ol...
ALLAH bagislasin :) dunyanin en tatlı varligi kucaginda ne guzel:)
Tesekkurler tatlim. Rabbim sana da nasip etsin insallah
Ee evlenince sehir degistireceksin sanirim. Nasil gidiyor hazirliklar. Heyecanli misin, tum duzenin degisecek
Canım kv ile mi yaşayacaksın yoksa ayrı mı?AMİN kuzum ALLAH banada bu essiz duyguyu anne olmayi yasatsin INŞALLAH :)
cok heyecanlıyım ogunu iple cekiyorum duzenim degisicek evet ama INŞALLAH cok mutlu olurum :)
Salonumuzu tuttuk balayimizi ayarladik esylarimizi mobilyaları aldik borcunu odeyip evlenince az borcumuz kalsin die bi beyaz eşyalarım hali perdeler kaldi :) ALLAH evime sermeyi nasp etsin INŞALLAH canim cok saol ilgin icin :)
Canım kv ile mi yaşayacaksın yoksa ayrı mı?
AMİN kuzum ALLAH banada bu essiz duyguyu anne olmayi yasatsin INŞALLAH :)
cok heyecanlıyım ogunu iple cekiyorum duzenim degisicek evet ama INŞALLAH cok mutlu olurum :)
Salonumuzu tuttuk balayimizi ayarladik esylarimizi mobilyaları aldik borcunu odeyip evlenince az borcumuz kalsin die bi beyaz eşyalarım hali perdeler kaldi :) ALLAH evime sermeyi nasp etsin INŞALLAH canim cok saol ilgin icin :)
Canım kv ile mi yaşayacaksın yoksa ayrı mı?
En heyecanli donemlerAyaklar yere basmaz simdi
Allah tamamina erdirsin, yeni yuvanda mutlu&huzurlu olursun insallah canim.
Sorun işsizlik canım ya yordu artık bu iş arama süresi ne yapsam boş iş bulamıyorum bi türlü kendimi işe yaramaz ve fazlalık gibi hissediyorumIyi yapiyorsun canim. Zaten yemenin can sikintina bir faydasi olmaz. Daha da kotu hissedersin. Moralin neden bozuk, yapabilecegimiz birsey varsa soyle lutfen.
Benim yerime de ic afiyet olsun
biliyorum ama çok üşüdüm ondan içtim canım benim sadece 3,5 kg kaldı verilecek ondan pek kasmıyorum şu andaCanim salebin kalorisi cok fazlaymis ben cok severim diyetisyenim icme dedi bende icmiyorum artik
istedimum ama çok üşüdüm ondan içtim canım benim sadece 3,5 kg kaldı verilecek ondan pek kasmıyorum şu anda
gelin hanım yanlış anlamadım tabiki(kaynanam böyle derde arada bana)Supersin ozmn seni örnek almam lazim.kendime :) darisi bana canim
umarım beni yanlis anlamamissindir yardimci olmak istedim
gelin hanım yanlış anlamadım tabiki(kaynanam böyle derde arada bana)
canım bak ben bekarken 85 kiloydum gelinliğime 45 kilo ile girdim
bu konuda örnek al beni isteyince herşey oluyor
zayıf gelin olmak o özgüven harika bişey
hem kilolu gelin ben sevmiyorum yaaaa
narin olup kendine güvenmek süper bir duygu
birazdan profilime bak resim koyucam zayıf halimdi işte ah ah
gelin hanım yanlış anlamadım tabiki(kaynanam böyle derde arada bana)
canım bak ben bekarken 85 kiloydum gelinliğime 45 kilo ile girdim
bu konuda örnek al beni isteyince herşey oluyor
zayıf gelin olmak o özgüven harika bişey
hem kilolu gelin ben sevmiyorum yaaaa
narin olup kendine güvenmek süper bir duygu
birazdan profilime bak resim koyucam zayıf halimdi işte ah ah
avatarıma bak tatlım yeni ekledimResmine baktim ama goremeedim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?