Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oo hos geldin yeniden. Aramizda gelin de varmis Seni itina ile zayiflatiriz hic merak etme

Tesekkurler tatlim. Rabbim sana da nasip etsin insallah

Ee evlenince sehir degistireceksin sanirim. Nasil gidiyor hazirliklar. Heyecanli misin, tum duzenin degisecek

AMİN kuzum ALLAH banada bu essiz duyguyu anne olmayi yasatsin INŞALLAH :)

cok heyecanlıyım ogunu iple cekiyorum duzenim degisicek evet ama INŞALLAH cok mutlu olurum :)

Salonumuzu tuttuk balayimizi ayarladik esylarimizi mobilyaları aldik borcunu odeyip evlenince az borcumuz kalsin die bi beyaz eşyalarım hali perdeler kaldi :) ALLAH evime sermeyi nasp etsin INŞALLAH canim cok saol ilgin icin :)

Canım kv ile mi yaşayacaksın yoksa ayrı mı?

En heyecanli donemler Ayaklar yere basmaz simdi

Allah tamamina erdirsin, yeni yuvanda mutlu&huzurlu olursun insallah canim.

Iyi yapiyorsun canim. Zaten yemenin can sikintina bir faydasi olmaz. Daha da kotu hissedersin. Moralin neden bozuk, yapabilecegimiz birsey varsa soyle lutfen.

Benim yerime de ic afiyet olsun
Sorun işsizlik canım ya yordu artık bu iş arama süresi ne yapsam boş iş bulamıyorum bi türlü kendimi işe yaramaz ve fazlalık gibi hissediyorum

istedimum ama çok üşüdüm ondan içtim canım benim sadece 3,5 kg kaldı verilecek ondan pek kasmıyorum şu anda

Supersin ozmn seni örnek almam lazim.kendime :) darisi bana canim

umarım beni yanlis anlamamissindir yardimci olmak istedim

Supersin ozmn seni örnek almam lazim.kendime :) darisi bana canim

umarım beni yanlis anlamamissindir yardimci olmak istedim
gelin hanım yanlış anlamadım tabiki(kaynanam böyle derde arada bana)
canım bak ben bekarken 85 kiloydum gelinliğime 45 kilo ile girdim
bu konuda örnek al beni isteyince herşey oluyor
zayıf gelin olmak o özgüven harika bişey
hem kilolu gelin ben sevmiyorum yaaaa
narin olup kendine güvenmek süper bir duygu
birazdan profilime bak resim koyucam zayıf halimdi işte ah ah

Zayıflık ozguven demek canimmm haklsn kilolu olunca giydiginde yakismiyor INŞALLAH bende narin incecik bi gelin olurum :) sende supersin azmine hayran kaldim:) kesinlikle örnek aliyorum

Resmine baktim ama goremeedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…