Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu gobegi nasil erittin bi akil ver
Ya cok gobegim yoktu benim ama tabi dar tisort falan giyemezdim bol giyerdim kenarlarim vardi ama duzenli mekikle bir de yogurt kuruyle buyuk bi kismini atlattim sonra menulerim pek duzenli degildi zaten cok olmamakla birlikte gobegm vardi biraz yine mekikle azalttim son bir iki haftadir dogru duzgun bisey yemiyorum son iki gundur haric oyle de gitti simdi yesem de aksam cikmiyor karnim ama buyuk olcude spora borcluyum tabiki

nasıl mekık cektın ben sadece duz mekık cekebılıyorum baska cekemıyorum..

nasıl mekık cektın ben sadece duz mekık cekebılıyorum baska cekemıyorum..
Duz mekik, carpraz mekik, bir de iki bacagi da havaya kaldiriyorsun yatış poziyonundayken tabi, ayaklari asagi yukari indiriyorsun , bir de hem iki bacagi hem de basini ayni anda kaldiriyorsun yatarken

Merhaba bayanlarrrr, haftasonu koşturmaktan fazla uğranamıyor buraya...

Menüm

08:30 1 portakal,1 kızarmış dilim ekmek

14:30 1 yumurta,yoğurt,portakal,1 dilim ekmek

16:00 2 kurabiye

19:30 yeşil salata,yumurta,yoğurt,1 dilim ekmek

Jillian Michaels level 3/23.gün
7 km yürüyüş

Duz mekik, carpraz mekik, bir de iki bacagi da havaya kaldiriyorsun yatış poziyonundayken tabi, ayaklari asagi yukari indiriyorsun , bir de hem iki bacagi hem de basini ayni anda kaldiriyorsun yatarken
tamam cnm ben onları yapamıyorum boynuma ezıyet edıyorum benımde gobegımın cogu gıttı azı kaldı oda gıdecek ınsallah..

tamam cnm ben onları yapamıyorum boynuma ezıyet edıyorum benımde gobegımın cogu gıttı azı kaldı oda gıdecek ınsallah..
Esmacım Google'a p90x ab ripper yaz 16 dakikalık bir video,karın için ..

Aman boynuna dikkat et zorluyor gercekten.. Gider gider o da gider :)
Ben simdi kaslı gozukmesi icin ugrasiyorum

Canim biz hem benim ailemden hem nisanlimin ailesinden uzakta baska sehirde olucaz is imkanımız orda oldugu icin oraya gidicez napsse :)
oooh ne güzel işte...eşinin ailesiyle yaşamanın bana verdiyi travmadan dolayı sordum bbunu ve aldığım cevaba çok mutlu oldum...
Nereden aklina geldi canim Bizim memlekette cok yaygin degil beraber oturmak
yukarıda yazdım neden sorduğumu canım...anlayamazsınız bunun ben de nasıl bi travma olduğunu...
supersin baharım.suyu artır ve de spor?
İyi aksamlar kizcezler .....

Handem super vermissin o zaman , simdide super verdin masallah ..
Bende 22 kilo vermistim birazini aldim iste onu gondermeye calisiyorum . Cogu gitti azi kaldi insallah ...

Aynuram anacinin dogum gunu kutlu olsun
çok sağol ablam...kardeşimle anneme bi android telefon aldık.çok mutlu oldu ağladı canım ya...
Raporum

Sabah
Peynir ,Zeytin ,Ceviz .

ara
1tn. Peynirli kanepe .

İkindi
Tavuk , salata .

Aksam .
20 Findik ,4 kuru kayisi
Az peynir ..

Baya dolastim bu sogukta ..
Jiliani henuz yapmadim .
2 lt su .
supersin ablammm...jillianı da yap daha bi güzelleş...
inşallah gidecek onlar da sabrlı ol,ki ben sana güveniyorum...
iyi ezgim...

ooooh be özlemişim pcden yazmayı.....bir de raporumu vereyim...

sabah iki dilim ekmek,kaymak,yeşillik,yeşil çay

ara mandalina

öğlen iki köfte,2dilim ekmek,ayran

akşam 2parça tavuk,2parça patates,yeşillik,2dilim ekmek

2,5litre su,jillian 6/30

Hayrli olsun aynurum gelmis bilgisayarin:)

Aynuram ben jilani bugun yapamadim canim iznimi bugun kullanicam yarin yaparim iyi usumusum uzandim az ..

_AYNURA_ :) yarn suyu da çok icicem spor olrkta yürüyüş yapcam net geldiğinde Egzersiz yapmaya da baslıcam ablam

Ara öğün yapmadm acıkmadm diye yapmam gereklimi ablam kilo vermem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…