- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Aaa ne guzelll:)))eşim de antepli de patlıcan kebabını da görünce atladım hemen
evet haklısın şimdi gidiyorum spora bitince yazarım
soru sormmustum ama sanaAaa ne guzelll:)))
Guzeldir patlican kebabimizzz:)
Hadi spora hadii
Yaaaaa gormedimmmsoru sormmustum ama sana
Ya cok gobegim yoktu benim ama tabi dar tisort falan giyemezdim bol giyerdim kenarlarim vardi ama duzenli mekikle bir de yogurt kuruyle buyuk bi kismini atlattim sonra menulerim pek duzenli degildi zaten cok olmamakla birlikte gobegm vardi biraz yine mekikle azalttim son bir iki haftadir dogru duzgun bisey yemiyorum son iki gundur haric oyle de gitti simdi yesem de aksam cikmiyor karnim ama buyuk olcude spora borcluyum tabikibu gobegi nasil erittin bi akil ver
nasıl mekık cektın ben sadece duz mekık cekebılıyorum baska cekemıyorum..Ya cok gobegim yoktu benim ama tabi dar tisort falan giyemezdim bol giyerdim kenarlarim vardi ama duzenli mekikle bir de yogurt kuruyle buyuk bi kismini atlattim sonra menulerim pek duzenli degildi zaten cok olmamakla birlikte gobegm vardi biraz yine mekikle azalttim son bir iki haftadir dogru duzgun bisey yemiyorum son iki gundur haric oyle de gitti simdi yesem de aksam cikmiyor karnim ama buyuk olcude spora borcluyum tabiki
Duz mekik, carpraz mekik, bir de iki bacagi da havaya kaldiriyorsun yatış poziyonundayken tabi, ayaklari asagi yukari indiriyorsun , bir de hem iki bacagi hem de basini ayni anda kaldiriyorsun yatarkennasıl mekık cektın ben sadece duz mekık cekebılıyorum baska cekemıyorum..
tamam cnm ben onları yapamıyorum boynuma ezıyet edıyorum benımde gobegımın cogu gıttı azı kaldı oda gıdecek ınsallah..Duz mekik, carpraz mekik, bir de iki bacagi da havaya kaldiriyorsun yatış poziyonundayken tabi, ayaklari asagi yukari indiriyorsun , bir de hem iki bacagi hem de basini ayni anda kaldiriyorsun yatarken
Esmacım Google'a p90x ab ripper yaz 16 dakikalık bir video,karın için ..tamam cnm ben onları yapamıyorum boynuma ezıyet edıyorum benımde gobegımın cogu gıttı azı kaldı oda gıdecek ınsallah..
Aman boynuna dikkat et zorluyor gercekten.. Gider gider o da gider :)tamam cnm ben onları yapamıyorum boynuma ezıyet edıyorum benımde gobegımın cogu gıttı azı kaldı oda gıdecek ınsallah..
oooh ne güzel işte...eşinin ailesiyle yaşamanın bana verdiyi travmadan dolayı sordum bbunu ve aldığım cevaba çok mutlu oldum...Canim biz hem benim ailemden hem nisanlimin ailesinden uzakta baska sehirde olucaz is imkanımız orda oldugu icin oraya gidicez napsse :)
yukarıda yazdım neden sorduğumu canım...anlayamazsınız bunun ben de nasıl bi travma olduğunu...Nereden aklina geldi canimBizim memlekette cok yaygin degil beraber oturmak
supersin baharım.suyu artır ve de spor?İyi aksamlar canlarm hepinize kucak dolusu öpücükkkk
Menüm
Sabah
1 bardak çay 2 ince dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 1dilim tam buğday ekmeği 2 siyah zeytin brazcık limonlu maydanoz
Öğlen
1 kase çorba (mercimek)
1 kase yoğurt
Aksam
Bol yeşillikli salata
Yoğurt 1 kase
Kıymalı taze fasulye
1.5 ltre su
çok sağol ablam...kardeşimle anneme bi android telefon aldık.çok mutlu oldu ağladı canım ya...İyi aksamlar kizcezler .....
Handem super vermissin o zaman , simdide super verdinmasallah ..
Bende 22 kilo vermistim birazini aldim iste onu gondermeye calisiyorum . Cogu gitti azi kaldi insallah ...
Aynuram anacinin dogum gunu kutlu olsun
supersin ablammm...jillianı da yap daha bi güzelleş...Raporum
Sabah
Peynir ,Zeytin ,Ceviz .
ara
1tn. Peynirli kanepe .
İkindi
Tavuk , salata .
Aksam .
20 Findik ,4 kuru kayisi
Az peynir ..
Baya dolastim bu sogukta ..
Jiliani henuz yapmadim .
2 lt su .
inşallah gidecek onlar da sabrlı ol,ki ben sana güveniyorum...Var yaa bunu gördüğüme çok sevindim :) Bende 85 ile başladım ve 60 diye düşünüyordum hedefimi o da 45'e gelemem herhalde diye düşünerek ama seni görünce inan ki hevesim daha daha arttı. demekki hedefimi arttırabiliriiimmmm :) 10u gitti 30u kaldı
iyi ezgim...Sabah serpme kahvalti yaptim(peynir yimurta zeytin patates salatasi yumurta salatasi vb.. İki dilim ekmek yedim
Aksam da 6bucuk gibi patlican kebabi yedim bir bardak ayran ictim
Su cok icemedim. Kış diye aklima gelmiyor sanirim
Hi bi de kestane yedim:)
tamam abla baktımEsmacım Google'a p90x ab ripper yaz 16 dakikalık bir video,karın için ..
Hayrli olsun aynurum gelmis bilgisayarin:)ooooh be özlemişim pcden yazmayı.....bir de raporumu vereyim...
sabah iki dilim ekmek,kaymak,yeşillik,yeşil çay
ara mandalina
öğlen iki köfte,2dilim ekmek,ayran
akşam 2parça tavuk,2parça patates,yeşillik,2dilim ekmek
2,5litre su,jillian 6/30
Yok tatlım ya annemlerdeyim....Hayrli olsun aynurum gelmis bilgisayarin:)
:) buu çok iyi nasılsn ablamYok baharim , kilo vermek icin ara sart degil gerek duymuyorsan yapmaman daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?