çok olmadan dikkat etmeye başlamışsın canım, en iyisini yapmışsın
canım sana güveniyorum,
şimdi bir film vardı, hani adile naşit in elektrikciiim diye tarık akan a sardığı film, ben evlenmeden önce ablam demiştiki adile naşit gibi bir gelin mi olmak istiyorsun! tabi espiriydi ama bu beni çok gaza getirmişti, :)
darısı sana kuzummmmmm :)
kızlar jillian 1/5 bittiiiiiii
oooh ne güzel işte...eşinin ailesiyle yaşamanın bana verdiyi travmadan dolayı sordum bbunu ve aldığım cevaba çok mutlu oldum...
yukarıda yazdım neden sorduğumu canım...anlayamazsınız bunun ben de nasıl bi travma olduğunu...
supersin baharım.suyu artır ve de spor?
çok sağol ablam...kardeşimle anneme bi android telefon aldık.çok mutlu oldu ağladı canım ya...
supersin ablammm...jillianı da yap daha bi güzelleş...
inşallah gidecek onlar da sabrlı ol,ki ben sana güveniyorum...
iyi ezgim...
Aynuram ben jilani bugun yapamadim canim iznimi bugun kullanicam yarin yaparimiyi usumusum uzandim az ..
Masallah buketcimGünaydın kizlar bugun uyku tutmadi uyaniverdim erkendenn simdi spor yapiyim dedim evde kondsyon bisikleti var onu surucem 1 saat surerim televozyonun kkarşısnda ☺bugün dinamik uyandim ☺ herkese musmutlu pazarlar ☺☺
Gunaydinnn:)Günaydın canlarım...herkese iyi mutlu pazarlar..
Ablammm bugun eksini tamamliycaksinnGünaydın kızlar. Guzel ve bol eksili gunler hepinize :)
Gunaydin ablam:)Guzel bir pazar gecirmeniz dilegiyle...
Baharim seni gorduk daha iyi olduk şekerlik :)
hevesin artsın diye ekledim dermişimVar yaa bunu gördüğüme çok sevindim :) Bende 85 ile başladım ve 60 diye düşünüyordum hedefimi o da 45'e gelemem herhalde diye düşünerek ama seni görünce inan ki hevesim daha daha arttı. demekki hedefimi arttırabiliriiimmmm :) 10u gitti 30u kaldı
:) ayy ablam bnmGuzel bir pazar gecirmeniz dilegiyle...
Baharim seni gorduk daha iyi olduk şekerlik :)
Ablammm bugun eksini tamamliycaksinn
Jilani ne peki kizlar benim hic fikrim yok o konuda bende yapiyimm sizin gibi takim akdaslarima uymak isterim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?