- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Omleti sevmiyorum esma, ekmeksiz gitmiyorEn kisa zamanda yulaf kepeği aldiracagim eşime
Artik yemek yiyorsun :)))))Sabah : yagda yumurta yesil zeytin 6-7tane iki tane siyah zeytin bir de beyaz peynir
Oglen uc corba kasigi cigkofte bi kase salata
Az once de bi kase suzme yogurt yaninda da annem kizartma icin domates sosu yapti onu yedim bir dilim ekmekle
Hadi itiraf ediym bikac tane patates yedigim dogrudur
Aynen ablam dikkatini cekti dimiArtik yemek yiyorsun :)))))
Geçen hafta pirinç lapası yaptım 2 gün bu hafta Perşembe serbest gün ama cuma bildirim var yine lapa yaparım herhalde yada yoğurt kürü ..sen yapıyormusun o diyeti?Canim ben sana bisi sorcaktim
sen 3 hafta 7 diyetinde serbest gunlerinde neler tuketiyorsun ne onerrsn banada.
Pirinc lapasi odem mi attiriyor bende denemek istiyorum arada bir okuyodum ama tam bilmiyorum bilgilendirir misin biraz:))Geçen hafta pirinç lapası yaptım 2 gün bu hafta Perşembe serbebirazzzn ama cuma bildirim var yine lapa yaparım herhalde yada yoğurt kürü ..sen yapıyormusun o diyeti?
Elifim gelmiş,hoşgelmiş..hemencecik iyileşir paşalar inşallah...nasıl geçti tatilin?güzeller iyi pazarlar
evime geldim dün şükür , bu hafta oğluşları sünnet ettiricez (muhtemelen yarın) yine koşturmaca var
sizler neler yapıyorsunuz? nicklerinizi değiştirmişsiniz
Valla ne işe yarıyor bende bilmiyorumPirinc lapasi odem mi attiriyor bende denemek istiyorum arada bir okuyodum ama tam bilmiyorum bilgilendirir misin biraz:))
Aeben ablama sorayim:)Valla ne işe yarıyor bende bilmiyorumOnuda yapmış olalım hesabı..
Espri yaptım kuzucuk,ödem attırdığına dair kesin bir bilgi yok,aslında karbonhidrat yüklemesi yapıyorsun.,,kendine "bu Çinliler nasıl bu kadar zayıflar " sorusunu sorup "eeee lapa yiyorlar işte" cevabını verince "benim neyim eksik hatta fazlam var " diyerek yiyorsun.,,Aeben ablammm sen bilirsinn pirinc lapasi ne ise yariyo bakiim
Yani kilo vermede etkili o zamanEspri yaptım kuzucuk,ödem attırdığına dair kesin bir bilgi yok,aslında karbonhidrat yüklemesi yapıyorsun.,,kendine "bu Çinliler nasıl bu kadar zayıflar " sorusunu sorup "eeee lapa yiyorlar işte" cevabını verince "benim neyim eksik hatta fazlam var " diyerek yiyorsun.,,
Yani kilo vermede etkili o zaman
E niye tereyag koyuyosunuzki ablamTabi biz tereyağ ile yapınca kalorisini ikiye üçe katlıyoruz... Haşlayıp 2-3 kaşık yoğurt,pulbiber ve karabiber koyup yiyorsun.,,tuz yok,su tutar çünkü tuz..,ve bol su içip varsa eğer ödemi atıyorsun...regl döneminde ve ilk diyete başlayan insanlarda daha çok kayıp olur...biz zaten diyette olduğumuz için fazla ödememiz yoktur,giden yağdan olur ..
bunu ben de yapıyorum aradaTabi biz tereyağ ile yapınca kalorisini ikiye üçe katlıyoruz... Haşlayıp 2-3 kaşık yoğurt,pulbiber ve karabiber koyup yiyorsun.,,tuz yok,su tutar çünkü tuz..,ve bol su içip varsa eğer ödemi atıyorsun...regl döneminde ve ilk diyete başlayan insanlarda daha çok kayıp olur...biz zaten diyette olduğumuz için fazla ödememiz yoktur,giden yağdan olur ..
ÇIĞ köfte ye hayir demmbugünkü menüm
sabah
2 yumurta
peynir
ara
1 kahve
1 muz
içine limon sıkılmış 1 soda
öğlen akşam karışık oldu kahvaltıyı da geç yaptığımdan
birkaç çiğköfte kendim yapınca yemeden geçemedim :)
yeşillik marul domates
birazdan limonlu soda içeceğim
büyük ihtimal kahve de içerim
su 2 lt
spor
jillian
30 dk yürüyüş
Vucuddaki fazla ödemi atiyor böcük .tuzsuz ve yagsiz oldugundan birde tek tip beslenmeden dolayi , yagda yakiyor olma ihtimalide var aslinda :))Aeben ablammm sen bilirsinn pirinc lapasi ne ise yariyo bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?