Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah : yagda yumurta yesil zeytin 6-7tane iki tane siyah zeytin bir de beyaz peynir
Oglen uc corba kasigi cigkofte bi kase salata
Az once de bi kase suzme yogurt yaninda da annem kizartma icin domates sosu yapti onu yedim bir dilim ekmekle
Hadi itiraf ediym bikac tane patates yedigim dogrudur

Artik yemek yiyorsun :)))))

Canim ben sana bisi sorcaktim

sen 3 hafta 7 diyetinde serbest gunlerinde neler tuketiyorsun ne onerrsn banada.
Geçen hafta pirinç lapası yaptım 2 gün bu hafta Perşembe serbest gün ama cuma bildirim var yine lapa yaparım herhalde yada yoğurt kürü ..sen yapıyormusun o diyeti?

Geçen hafta pirinç lapası yaptım 2 gün bu hafta Perşembe serbebirazzzn ama cuma bildirim var yine lapa yaparım herhalde yada yoğurt kürü ..sen yapıyormusun o diyeti?
Pirinc lapasi odem mi attiriyor bende denemek istiyorum arada bir okuyodum ama tam bilmiyorum bilgilendirir misin biraz:))

güzeller iyi pazarlar

evime geldim dün şükür , bu hafta oğluşları sünnet ettiricez (muhtemelen yarın) yine koşturmaca var

sizler neler yapıyorsunuz? nicklerinizi değiştirmişsiniz
Elifim gelmiş,hoşgelmiş..hemencecik iyileşir paşalar inşallah...nasıl geçti tatilin?

Aeben ablammm sen bilirsinn pirinc lapasi ne ise yariyo bakiim
Espri yaptım kuzucuk,ödem attırdığına dair kesin bir bilgi yok,aslında karbonhidrat yüklemesi yapıyorsun.,,kendine "bu Çinliler nasıl bu kadar zayıflar " sorusunu sorup "eeee lapa yiyorlar işte" cevabını verince "benim neyim eksik hatta fazlam var " diyerek yiyorsun.,,

Yani kilo vermede etkili o zaman

Yani kilo vermede etkili o zaman

Tabi biz tereyağ ile yapınca kalorisini ikiye üçe katlıyoruz... Haşlayıp 2-3 kaşık yoğurt,pulbiber ve karabiber koyup yiyorsun.,,tuz yok,su tutar çünkü tuz..,ve bol su içip varsa eğer ödemi atıyorsun...regl döneminde ve ilk diyete başlayan insanlarda daha çok kayıp olur...biz zaten diyette olduğumuz için fazla ödememiz yoktur,giden yağdan olur ..

E niye tereyag koyuyosunuzki ablam

bunu ben de yapıyorum arada

bugünkü menüm
sabah
2 yumurta
peynir

ara
1 kahve
1 muz
içine limon sıkılmış 1 soda

öğlen akşam karışık oldu kahvaltıyı da geç yaptığımdan

birkaç çiğköfte kendim yapınca yemeden geçemedim :)
yeşillik marul domates

birazdan limonlu soda içeceğim
büyük ihtimal kahve de içerim

su 2 lt
spor
jillian
30 dk yürüyüş

ÇIĞ köfte ye hayir demm ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…