Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Slm kizlar, herkesler iyidir ins
bu aralar bi siskin hissediyorum tartida sorun yok ama karnim sis
menumu paylasayim
13.30 kahvalti
1 sucuklu tost
1 dilim tb ekmegi
Zeytin ezmesi,peynir
1 dilim pastirma
1 tane kek

18.30 1 paket form biskuvi
1 bardak ayran

20.30 aksam yemegi
Buharda karnibahar
Az tambugday makarna
1 kucuk sinitzel
1 bardak seftali suyu

Eksin var miydi senin

Hulyam evet cinliler lapa yiyor ve zayiflar :)) cunki onlar pirinci yagsiz tuzsus yapiyor birde sade degil sebzeyle birlikte yiyorlar

Hey eski nickimle ancak yeni üyelikle burdayim kozlar obur hesabi kapattirmak zorunda kaldim özel nedenlerden dolayi

Dün giremedim ha şimdi ha birazdan derken akşam da yemekteydik.Bugün de çok iyibir gün değildi.Sorun:Kendime salata,sebze yapacak vaktim olmuyor.Çocuklara göre pişiriyorum herşeyi nerdeyse.
Diyet pazartesiye kaldı yani benim.

İyi akşamlar kızlar,çok yorgunum uyuucam hemen...yarın görüşürüz...elifim gelmiş hoş gelmiş...hayatcım sen daha yeni sin böğle diyetlere ihtiyacın yok.normal beslen verirsin...tattos hayırlı olsun kuzum üğeliyin...

Sagol aynurum bak tattoos daha iyi ya daha sicak

Geçen hafta pirinç lapası yaptım 2 gün bu hafta Perşembe serbest gün ama cuma bildirim var yine lapa yaparım herhalde yada yoğurt kürü ..sen yapıyormusun o diyeti?

Ben baska diyet yapıyorum ama yarin basliyorum tatlim 3 hafta 7 kiloya herkes cok ii dio bende merak ettim denicem pirinc lapasi bende yapym ozmn izin gunlerimde

Iyi geceler kuzucum
Bende bi denemek istedimm nikaha kadar zayflamak istiyorum canimm 65 olsaydim bi ☺

Ozmn bana gore tam desene bende cok sislik var odem atmam alzim yeni yeni basladim ya diyete camim tarifini yazarmisn nasil yapiiliyor tam bilmiyorum zahmet olmazsa tarif yazarmsn

Bugünkü menum
Sabah 2 dilimli kadarki yagsiz tost ve cay
Öğlen salata 1 kase yoğurt çorba 3 kasik patates
Akşamda 1ayran 1tabakta ispanak yemeği su hic icemiyorum yaaa

Ozmn bana gore tam desene bende cok sislik var odem atmam alzim yeni yeni basladim ya diyete camim tarifini yazarmisn nasil yapiiliyor tam bilmiyorum zahmet olmazsa tarif yazarmsn
arkadasım topıkde gordum bır cay bardagı pirınce 3 caybardagı suyla pişiriyorlarmıs tuz yağ yok bıraz sulu kalıyormus 3 kasık yogurt ıstedıgın baharatla tatlandır..

Menüm

09:00 portakal,1 dilim kızarmış ekmek

13:00 3 ızgara köfte,yoğurt,1 dilim kızarmış ekmek,portakal

18:00 yumurta,portakal,yoğurt,1 dilim kızarmış ekmek

19:30 bizimkilerle 5-6 tane istavrit

Jillian Michaels level 3/24.gün

hayatımda ilk kez hiç durmadan 8 KILOMETRE KOŞTUM

2,5 litre su içtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…