Ben bi yapiym bunu:)Vucuddaki fazla ödemi atiyor böcük .tuzsuz ve yagsiz oldugundan birde tek tip beslenmeden dolayi , yagda yakiyor olma ihtimalide var aslinda :))
Eksin var miydi seninSlm kizlar, herkesler iyidir ins
bu aralar bi siskin hissediyorum tartida sorun yok ama karnim sis
menumu paylasayim
13.30 kahvalti
1 sucuklu tost
1 dilim tb ekmegi
Zeytin ezmesi,peynir
1 dilim pastirma
1 tane kek
18.30 1 paket form biskuvi
1 bardak ayran
20.30 aksam yemegi
Buharda karnibahar
Az tambugday makarna
1 kucuk sinitzel
1 bardak seftali suyu
Yoktu canim bildirimi unutmus olabilirim de yaptim eksim yokEksin var miydi senin
Canm bugun pazar zaten yapmak istersen sen bilirsin ama tatil gunun bugun:)Yoktu canim bildirimi unutmus olabilirim de yaptim eksim yok
Fatos sen bocugun takimindamisin ?Yoktu canim bildirimi unutmus olabilirim de yaptim eksim yok
Sagol aynurum bak tattoos daha iyi ya daha sicakİyi akşamlar kızlar,çok yorgunum uyuucam hemen...yarın görüşürüz...elifim gelmiş hoş gelmiş...hayatcım sen daha yeni sin böğle diyetlere ihtiyacın yok.normal beslen verirsin...tattos hayırlı olsun kuzum üğeliyin...
Geçen hafta pirinç lapası yaptım 2 gün bu hafta Perşembe serbest gün ama cuma bildirim var yine lapa yaparım herhalde yada yoğurt kürü ..sen yapıyormusun o diyeti?
İyi akşamlar kızlar,çok yorgunum uyuucam hemen...yarın görüşürüz...elifim gelmiş hoş gelmiş...hayatcım sen daha yeni sin böğle diyetlere ihtiyacın yok.normal beslen verirsin...tattos hayırlı olsun kuzum üğeliyin...
Tabi biz tereyağ ile yapınca kalorisini ikiye üçe katlıyoruz... Haşlayıp 2-3 kaşık yoğurt,pulbiber ve karabiber koyup yiyorsun.,,tuz yok,su tutar çünkü tuz..,ve bol su içip varsa eğer ödemi atıyorsun...regl döneminde ve ilk diyete başlayan insanlarda daha çok kayıp olur...biz zaten diyette olduğumuz için fazla ödememiz yoktur,giden yağdan olur ..
arkadasım topıkde gordum bır cay bardagı pirınce 3 caybardagı suyla pişiriyorlarmıs tuz yağ yok bıraz sulu kalıyormus 3 kasık yogurt ıstedıgın baharatla tatlandır..Ozmn bana gore tam desene bende cok sislik var odem atmam alzim yeni yeni basladim ya diyete camim tarifini yazarmisn nasil yapiiliyor tam bilmiyorum zahmet olmazsa tarif yazarmsn
Esmanın yazdığı gibi Hayatcım...tuz kesinlikle yok...Ozmn bana gore tam desene bende cok sislik var odem atmam alzim yeni yeni basladim ya diyete camim tarifini yazarmisn nasil yapiiliyor tam bilmiyorum zahmet olmazsa tarif yazarmsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?