Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynurum Hayatın söz ettiği diyet şok diyet değil...5 gün içinde herşeyden yeniyor...adı şokmuş gibi geliyor ama değil..et,balık,sebze,meyve,yoğurt,yumurta,karbonhidrat hepsinden 5 gün içinde tüketiliyor..

Kosu insani cok yoruyor tebrik ederim

Evet kuzum sok degil bi cok seyin vitamini var aynurcum benim iyiligimi dusundu sok sandi diyeti oyuzden yapmami istemedi sagolsunnnn eksik olmasin
sok diyetler sonradan geri dönüyor cunku ama bu ddiyet gercekten guzele benziyor bakalim

Slm
Durum yazını çok sevdiiimm
Bana da yeni bir beden lazım hemde acilen
2008 deki halime geri döneyim yeter
O zaman 50 kiloydum (
Canım 24. Gündesin değişiklik var mı

Slm
Durum yazını çok sevdiiimm
Bana da yeni bir beden lazım hemde acilen
2008 deki halime geri döneyim yeter
O zaman 50 kiloydum (

Canım 24. Gündesin değişiklik var mı
Ben ölçülerimi almamıştım,inceldiğimi hissediyorum ama...

Evet kuzum sok degil bi cok seyin vitamini var aynurcum benim iyiligimi dusundu sok sandi diyeti oyuzden yapmami istemedi sagolsunnnn eksik olmasin
sok diyetler sonradan geri dönüyor cunku ama bu ddiyet gercekten guzele benziyor bakalim
Evet şok diyet sandı,önceden yazmıştım ama gözünden kaçmış sanırım :)

Gunaydin kizlarrrrr hic uyku tutmuyor buaralar beniii oglenleri 1 2 saat uyuyyorum sanirim ondan ☺ bugün bizim icin cok ama cok guzel gecsinnnn 7. TAKIM 7de ugurlu sayim ne guzel bi guruba geldim ben bana ugur getircek istedgm kiloya duscemmm INŞALLAH ☺

Gunaydin guzeller

Dun kayinvalidemlere gittik. Planli degildi. Aksam da gec donduk. Marasta onlar. O yuzden giremedim. Sadece bu sayfayi okudum. Merak ettigin icin tesekkur ederim Hulya abla. Umarim herkes iyidir.

Bugun de hem temizlik gunu hem de ogrencim gelecek. 28 ine savunmasi var. calisacagiz. Dunku menumu yazayim.

Sabah
Peynirli omlet, salata, sut ve 1 dilim trabzon ekmegi.

Ogleden sonra
Kebap (et&tavuk), salata ve ayran.

Aksam uzeri
Meyve salatasi (muz, elma, kivi ve armut), dovulmus ceviz ile karistirilmis yogurt ile.

Spor yapamadim. Suyu da kontrol edemedim ama herzamanki gibi icmisimdir.

Hayirli sabahlar ...

Arzum sadece ziyaret dimi bir terslik yoktur insallah . Senin icinde bir degisiklik olmus

Hulyam kac dk surdu 8 kilometre kosun .. Masallahin var bacim .....

Niye korkarsiniz disciden yahu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…