İnsallah hayat .....Gunaydin kizlarrrrr hic uyku tutmuyor buaralar beniii oglenleri 1 2 saat uyuyyorum sanirim ondan ☺ bugün bizim icin cok ama cok guzel gecsinnnn 7. TAKIM7de ugurlu sayim ne guzel bi guruba geldim ben bana ugur getircek istedgm kiloya duscemmm INŞALLAH ☺
İnsallah hayat .....
aramizda naz bacimiz hali hazirda duruyor 40 kilo halada devam ya gorsem soracm gercekten muthis bisi
İnşallah bu defa mezun olacaksın canım benim.. seni izne gönderen kim?ancak mezun ola bilirsin.günaydın esmacığım benim şimdiye kadar verdiğim kilo 21,8 kg oldu . bunun 15 kilosu doğumda alınan kilo olduğundan çabuk gitti sayılır . geçen ramazanda ara vermiştim diyete sonrasında toparlayamadım baya .devam etmiş olsaydım o dönem çoktan hedefime ulaşmıştım belki . spor ve montignac diyeti ile verdim kilolarımı arada kaçamaklarım oldu tabiki
Yok tatlım unutmadım biliyorum ama ilk başlayan birinin buna ihtiyacı yok ki...ne güzel sağlıklı beslensin,suyunu içsin sporunu yapsın gidecek zaten kilolar.eyer bi yerde tıkanırsa gidemezse yapar o zaman...ne o ilk baştan listeli diyet yapsın...ben tavsiyemi veriyorum uymak ya da uymamam kendine kalmış buketimin...perşenbe pirinç lapasına da benden okey.kim yapmak isterse yaparız birlikde...Evet şok diyet sandı,önceden yazmıştım ama gözünden kaçmış sanırım :)
İnşallah bu defa mezun olacaksın canım benim.. seni izne gönderen kim?ancak mezun ola bilirsin.
Canım benim hiç korkma saf balık yağıysa bi şey olmaz.ben de son 1ayda kullandım günde 1tane hiç o yüzden kilo artışı görmedim...kullan rahat rahat..Kizlar ben regl doneminde kasik agrisi cok oldugunda balik yagi hapi iciyorum ve gercekten agrisiz oluyor cok şükür ama balık yagi kilo yapar diyenler var korkuyorum bilgisi olan var mi cunku nette baktim kilo yapmaz diye aciklama yapmışlar kalorisi 9 kalorymis kafam karisti
Ola bilecek miyum deyil olucam denmelidir perim.ben ilk başlardan öğle dedim ve oldum...sen de ve olacaksın...Merhabaaa
Bende mezun olabilecek miyim acaba :)))
Canım benim hiç korkma saf balık yağıysa bi şey olmaz.ben de son 1ayda kullandım günde 1tane hiç o yüzden kilo artışı görmedim...kullan rahat rahat..
Yok tatlım unutmadım biliyorum ama ilk başlayan birinin buna ihtiyacı yok ki...ne güzel sağlıklı beslensin,suyunu içsin sporunu yapsın gidecek zaten kilolar.eyer bi yerde tıkanırsa gidemezse yapar o zaman...ne o ilk baştan listeli diyet yapsın...ben tavsiyemi veriyorum uymak ya da uymamam kendine kalmış buketimin...perşenbe pirinç lapasına da benden okey.kim yapmak isterse yaparız birlikde...
Omega 3 kilo yapmaz hayatcim yemekle birlijte al . Ben arada kullanirim . Un. Sinavi senesinde kizima surekli icirdim . Onceleri marincap special kullaniyordum. Sonra ocean tavsiye etti bir arkadasimin dr . Esi degistirdim . Ama duzenli kullandigim soylenemezKizlar ben regl doneminde kasik agrisi cok oldugunda balik yagi hapi iciyorum ve gercekten agrisiz oluyor cok şükür ama balık yagi kilo yapar diyenler var korkuyorum bilgisi olan var mi cunku nette baktim kilo yapmaz diye aciklama yapmışlar kalorisi 9 kalorymis kafam karisti
Gunaydin lilisim , hafta sonun nasil gecti ?Günaydınn kızlar nasılsınızz
Cumartesi yattım.Gunaydin lilisim , hafta sonun nasil gecti ?
O zaman burda hayat. Olsun adin sevindirelim seniAdim.buket ama hayat olsa daha guzel olurdu ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?