Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnsallah hayat .....

aramizda naz bacimiz hali hazirda duruyor 40 kilo halada devam ya gorsem soracm gercekten muthis bisi

günaydın esmacığım benim şimdiye kadar verdiğim kilo 21,8 kg oldu . bunun 15 kilosu doğumda alınan kilo olduğundan çabuk gitti sayılır . geçen ramazanda ara vermiştim diyete sonrasında toparlayamadım baya .devam etmiş olsaydım o dönem çoktan hedefime ulaşmıştım belki . spor ve montignac diyeti ile verdim kilolarımı arada kaçamaklarım oldu tabiki

İnşallah bu defa mezun olacaksın canım benim.. seni izne gönderen kim?ancak mezun ola bilirsin.

Kizlar ben regl doneminde kasik agrisi cok oldugunda balik yagi hapi iciyorum ve gercekten agrisiz oluyor cok şükür ama balık yagi kilo yapar diyenler var korkuyorum bilgisi olan var mi cunku nette baktim kilo yapmaz diye aciklama yapmışlar kalorisi 9 kalorymis kafam karisti

Evet şok diyet sandı,önceden yazmıştım ama gözünden kaçmış sanırım :)
Yok tatlım unutmadım biliyorum ama ilk başlayan birinin buna ihtiyacı yok ki...ne güzel sağlıklı beslensin,suyunu içsin sporunu yapsın gidecek zaten kilolar.eyer bi yerde tıkanırsa gidemezse yapar o zaman...ne o ilk baştan listeli diyet yapsın...ben tavsiyemi veriyorum uymak ya da uymamam kendine kalmış buketimin...perşenbe pirinç lapasına da benden okey.kim yapmak isterse yaparız birlikde...

Canım benim hiç korkma saf balık yağıysa bi şey olmaz.ben de son 1ayda kullandım günde 1tane hiç o yüzden kilo artışı görmedim...kullan rahat rahat..

Canım benim hiç korkma saf balık yağıysa bi şey olmaz.ben de son 1ayda kullandım günde 1tane hiç o yüzden kilo artışı görmedim...kullan rahat rahat..

Saf balik yagi canim sen oyle dedin ya simdi valla.icim rahatladi ☺ saolasin kuzum

kizlar aklinizda bulunsun ben regl dönemin cok agrili gectigi zmnlar balık yagi icince bi defa tabi fazlasi zarar agrisiz atlatiyorum cok sukur agrili oluyorsaniz deneyeblrsnz

[QUOTE="Aynura88, post: 38812561, member: 553başla Ola bilecek miyum deyil olucam denmelidir perim.ben ilk başlardan öğle dedim ve oldum...sen de ve olacaksın...[/QUOTE]
Bende guruba giriyim mezun olmak icin canla basla mucadele edicem yaglarla sözum olsun☺

Sagol kuuzucumm biliyorum beni dusunuyorsun ALLAH senden razi olsun cok saol

Omega 3 kilo yapmaz hayatcim yemekle birlijte al . Ben arada kullanirim . Un. Sinavi senesinde kizima surekli icirdim . Onceleri marincap special kullaniyordum. Sonra ocean tavsiye etti bir arkadasimin dr . Esi degistirdim . Ama duzenli kullandigim soylenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…