Omega 3 kilo yapmaz hayatcim yemekle birlijte al . Ben arada kullanirim . Un. Sinavi senesinde kizima surekli icirdim . Onceleri marincap special kullaniyordum. Sonra ocean tavsiye etti bir arkadasimin dr . Esi degistirdim . Ama duzenli kullandigim soylenemez
O zaman burda hayat. Olsun adin sevindirelim seni
Cumartesi yattım.
Pazar günü gezdim.
Ve bu arada ben 53.3 kilo oldum.
55 kiloydumya ben.
Hedefte 50.
Bu ara canım sıkkın yemek yiyemiyorum
Senin nasıl geçti haftasonun cnm.
Cumartesi yattım.
Pazar günü gezdim.
Ve bu arada ben 53.3 kilo oldum.
55 kiloydumya ben.
Hedefte 50.
Bu ara canım sıkkın yemek yiyemiyorum
Senin nasıl geçti haftasonun cnm.
Karabugday ancak yogurtla cekilir hale geliyor zayifimgünaydın kızlar, umarım hepiniz iysinizdir..hepinizi çooook öpüyorum.
bana gelince; dün karabuğday lapası yaptım kendime, buraya yazmadım belki yapamam bırakırım dedim, ama yaptım, bu günde malzemelerimi hazırladım, iş yerine getirdim ve
sabah karabuğday yedim, tadı hiiiiç güzel değil, Allah kimseyi açlıkla imtihan etmesin, neyse hayatımda ilk defa detoks yapıyorum ve eğer 1,5 kg aşağı kilo veremezsem bir daha detoks metoks yapmıycam, aha buraya yazdım...
günaydın kızlar, umarım hepiniz iysinizdir..hepinizi çooook öpüyorum.
bana gelince; dün karabuğday lapası yaptım kendime, buraya yazmadım belki yapamam bırakırım dedim, ama yaptım, bu günde malzemelerimi hazırladım, iş yerine getirdim ve sabah karabuğday yedim, tadı hiiiiç güzel değil, Allah kimseyi açlıkla imtihan etmesin, neyse hayatımda ilk defa detoks yapıyorum ve eğer 1,5 kg aşağı kilo veremezsem bir daha detoks metoks yapmıycam, aha buraya yazdım...
Anlstik Kuzucum iyi fikiraeben, post: 38812932, member: 80890"]O zaman burda hayat. Olsun adin sevindirelim seni
Anlstik Kuzucum iyi fikir
Hayatcim ben 35 yasinda 5 li rakamkari gorduysem ( enson ilkokuldayken 5li rakamlardaydim ) sen bu yasta hayli hayli gorursun , kendineBende 50leri gorebilcekmiyim mucize gibu super gercekten azim kaynağı oluyorsunuz
sana kocaman bi MAŞALLAH YOLLUYORUMMM TEBRIK EDERIM ☺
Sende sabah sabah kara bugday yeme azmi varsa kuzum kesin kilolar gider helal olsun
Hayatcim ben 35 yasinda 5 li rakamkari gorduysem ( enson ilkokuldayken 5li rakamlardaydim ) sen bu yasta hayli hayli gorursun , kendine
guvenmekle ve kararlı olmakla basla ilk önce
ilk defa yaptım canım
Karabugday ancak yogurtla cekilir hale geliyor zayifim
Ev islerine kalkiyorum bugun spor yapmak istiyorum hemde isinmis olurum cok usuyorum benya , karbonu az alinca hep boyle oluyorumsimdi tahin pekmezle isinmak vardi :))))
Şeyda coşkun :)))Ben zayflamak icn faydali olduğunu duydum unlu bi doktordan ama simdi kimdi hatrlayamadim ama ise yariyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?