Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam canim kullaniyim zaten balik yagi icince enerjik oluyorum gun boyu sende kullan canim benim duzenli faydasini gorelim

aeben, post: 38812932, member: 80890"]O zaman burda hayat. Olsun adin sevindirelim seni [/QUOTE]
Anlstik Kuzucum iyi fikir

günaydın kızlar, umarım hepiniz iysinizdir..hepinizi çooook öpüyorum.

bana gelince; dün karabuğday lapası yaptım kendime, buraya yazmadım belki yapamam bırakırım dedim, ama yaptım, bu günde malzemelerimi hazırladım, iş yerine getirdim ve sabah karabuğday yedim, tadı hiiiiç güzel değil, Allah kimseyi açlıkla imtihan etmesin, neyse hayatımda ilk defa detoks yapıyorum ve eğer 1,5 kg aşağı kilo veremezsem bir daha detoks metoks yapmıycam , aha buraya yazdım...

Cumartesi yattım.
Pazar günü gezdim.
Ve bu arada ben 53.3 kilo oldum.
55 kiloydumya ben.
Hedefte 50.
Bu ara canım sıkkın yemek yiyemiyorum
Senin nasıl geçti haftasonun cnm.

Super hadefe yaklasiyorsun demekki ....

Benim hafta sonum da cumartesi ful disarsa pazarda ful evde gecti :)))

Bende onu yazacaktim hafta sonlari hep baskul artiyor diyet yapsamda bunu bi cozemedim . Ama gozume carpan sey bu son 3 gundur ogle yemegini atlamak ve miktar olarak aksama saldirmak olarak tespit ettim ...
Cuma aksami 1 dl tatlim vardi onun disinda kacamakta pek yok ama hafta sonu beyni diyet modundan ve kilo vermeye odaklanmaktam cikariyorum galiba....

Neyse önumuze bakalim ilk etapra artim gidecek ve cumaya kilo vermus olacagim insallah.

Ha aklimdayken kilo artis srbebide persembe yaptigim lapa birazda atilan su haliyle geri geliyorda olabilir

Cumartesi yattım.
Pazar günü gezdim.
Ve bu arada ben 53.3 kilo oldum.
55 kiloydumya ben.
Hedefte 50.
Bu ara canım sıkkın yemek yiyemiyorum
Senin nasıl geçti haftasonun cnm.

Bende 50leri gorebilcekmiyim mucize gibu super gercekten azim kaynağı oluyorsunuz

sana kocaman bi MAŞALLAH YOLLUYORUMMM TEBRIK EDERIM ☺

Karabugday ancak yogurtla cekilir hale geliyor zayifim

Sende sabah sabah kara bugday yeme azmi varsa kuzum kesin kilolar gider helal olsun

Bende 50leri gorebilcekmiyim mucize gibu super gercekten azim kaynağı oluyorsunuz

sana kocaman bi MAŞALLAH YOLLUYORUMMM TEBRIK EDERIM ☺
Hayatcim ben 35 yasinda 5 li rakamkari gorduysem ( enson ilkokuldayken 5li rakamlardaydim ) sen bu yasta hayli hayli gorursun , kendine
guvenmekle ve kararlı olmakla basla ilk önce

Hayatcim ben 35 yasinda 5 li rakamkari gorduysem ( enson ilkokuldayken 5li rakamlardaydim ) sen bu yasta hayli hayli gorursun , kendine
guvenmekle ve kararlı olmakla basla ilk önce

Canim benim IINŞALLAH gorurum uzun zmandr 5li rakamlar hayalim destegn icn cok saol elimden geleni yapicam sizinle bu yolda yurumek beni mutlu ediyor iyiki varsınız ☺

Ben yaslarinizi bilmedigim icin kuzumlu canimli konusuyorum yasitim gibi yasi benden buyuk olan ablalarim yanlış anlamayın saygim sonsuz sizlere

Ev islerine kalkiyorum bugun spor yapmak istiyorum hemde isinmis olurum cok usuyorum benya , karbonu az alinca hep boyle oluyorum simdi tahin pekmezle isinmak vardi :))))

Ev islerine kalkiyorum bugun spor yapmak istiyorum hemde isinmis olurum cok usuyorum benya , karbonu az alinca hep boyle oluyorum simdi tahin pekmezle isinmak vardi :))))

Ben regl hic spor yapasim.gelmiyor ilk 2 gunu yapmasam olmazmi ki☺

Ben zayflamak icn faydali olduğunu duydum unlu bi doktordan ama simdi kimdi hatrlayamadim ama ise yariyormus
Şeyda coşkun :)))

Hayatcim takimin ablamari ben ve hulyayiz 39 muzdayiz canim . Diger kizlarsa genelde 20 li yaslarin sonundalar .. Böcuk ve bahar sen yaşta ...

Ben 20 yillik evliyim canim Ankarada yasiyorum 19 -16-14 yaslarinda yavrularim var tanistigimiza memnun oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…