Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben yaslarinizi bilmedigim icin kuzumlu canimli konusuyorum yasitim gibi yasi benden buyuk olan ablalarim yanlış anlamayın saygim sonsuz sizlere

sorun değil tatlım istediğini kullanabilirsin, kendi adıma söylüyorum tabiii :)

Ev islerine kalkiyorum bugun spor yapmak istiyorum hemde isinmis olurum cok usuyorum benya , karbonu az alinca hep boyle oluyorum simdi tahin pekmezle isinmak vardi :))))

kolay gelsin, bende kendimi bu gün çoook halsiz hissediyorum, neyse sanırım ilk ve son karabuğday maceram olacak :)

ALLAH bagislasiin ablacimmm cocuklarinizi ☺
iINŞALLAH bende evliligim de 20.yillari Gorurum omur bboyu ☺

AALLAH mutluluğunuzu daim etsin Ablacim
bende tanistigima cok memnun oldummm

Cumartesi yattım.
Pazar günü gezdim.
Ve bu arada ben 53.3 kilo oldum.
55 kiloydumya ben.
Hedefte 50.
Bu ara canım sıkkın yemek yiyemiyorum
Senin nasıl geçti haftasonun cnm.
Bende canm skki ken yemedim baya verdim su an almiyorum geri cok sukur :) ise yaradi o uzgunlugum

Kuzummm dis durumu hep skntili banada civiyle dis takcaklar aynisimi acaba

cok gecmis olsun
Yok buketim senin dedign implant.
Ben zaten dis asistanligi okuyorum o ameliyatlara defalarca girdim ama insan kendisi olunca ürküyor iste nasil kesilcegini falan bildigim icin

merhaba bayanlar .. iki gündür int bağlantım yoktu o yüzden yazamadım .. ve il dışında çok yoğundum .. abim sözlendi de :)
bide jillian grubundan ayrılmak zorunda kalıyorum onun üzüntüsünü yaşıyorum

ama iki gündür gercekten çook dikkat ettim yediğime içtiğimee hiç bırakmadım diyetimi

Yok buketim senin dedign implant.
Ben zaten dis asistanligi okuyorum o ameliyatlara defalarca girdim ama insan kendisi olunca ürküyor iste nasil kesilcegini falan bildigim icin

Sen bu isi iyi biliosun meslegin guzelmis buarada kuzum peki benimki aciyormu kuzum
INŞALLAH canin cok yanmadan atlatrsnn canimm

o nedir tatlım implant mı?
Hayir ablacim gomulu dis ameliyati dis etinin altinda kalan genelde 20lik dislere uygulanan bi tedavidir benim 20liklerim oteki dislerimin kokune cok baski yapiyor iki gundur bugun ihmal etmiym dedim ameliyat cikti iste..
İmplan ise ozel bi vida kullanilarak cene kemigine sabitliyolar ana disimizden daha saglam oluyor

[QUOTE="hayatbos, post: 38813629, membeyaptiricaksin bu isi iyi biliosun meslegin guzelmis buarada kuzum peki benimki aciyormu kuzum
INŞALLAH canin cok yanmadan atlatrsnn canimm[/QUOTE]
Tatlim acik konuscam ama :) kac disini yaptiricaksin??

Hmm anladım canım..
Ya ben birden oldum böyle.
Seninde moralin bozuk olduğu zaman tokluk hissediyor musun benim gibi

[QUOTE="hayatbos, post: 38813629, membeyaptiricaksin bu isi iyi biliosun meslegin guzelmis buarada kuzum peki benimki aciyormu kuzum
INŞALLAH canin cok yanmadan atlatrsnn canimm
Tatlim acik konuscam ama :) kac disini yaptiricaksin??[/QUOTE]

Iki diğer taraf

ikide obur taraf benim disler hemen beni terkettide sole kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…