Dene bence ancak oyle yenir hale geliyor . Bol pul bibrr yogurt nane vs . O yanik gibi kokusunu yogurt aliyoryoğurtta yemedim
Ben yaslarinizi bilmedigim icin kuzumlu canimli konusuyorum yasitim gibi yasi benden buyuk olan ablalarim yanlış anlamayın saygim sonsuz sizlere
Ev islerine kalkiyorum bugun spor yapmak istiyorum hemde isinmis olurum cok usuyorum benya , karbonu az alinca hep boyle oluyorumsimdi tahin pekmezle isinmak vardi :))))
Cok yogun oluyorsan yapma ... Yada hafif spor yap yuruyus gibi ...Ben regl hic spor yapasim.gelmiyorilk 2 gunu yapmasam olmazmi ki☺
Dene bence ancak oyle yenir hale geliyor . Bol pul bibrr yogurt nane vs . O yanik gibi kokusunu yogurt aliyor
Şeyda coşkun :)))
Hayatcim takimin ablamari ben ve hulyayiz 39 muzdayiz canim . Diger kizlarsa genelde 20 li yaslarin sonundalar .. Böcuk ve bahar sen yaşta ...
Ben 20 yillik evliyim canim Ankarada yasiyorum 19 -16-14 yaslarinda yavrularim vartanistigimiza memnun oldum :)
Cok yogun oluyorsan yapma ... Yada hafif spor yap yuruyus gibi ...
Tşk ederimBende 50leri gorebilcekmiyim mucize gibu super gercekten azim kaynağı oluyorsunuz
sana kocaman bi MAŞALLAH YOLLUYORUMMM TEBRIK EDERIM ☺
Carsamba gunu gömülü diş ameliyatı oluyorum
Bende canm skki ken yemedim baya verdim su an almiyorum geri cok sukur :) ise yaradi o uzgunlugumCumartesi yattım.
Pazar günü gezdim.
Ve bu arada ben 53.3 kilo oldum.
55 kiloydumya ben.
Hedefte 50.
Bu ara canım sıkkın yemek yiyemiyorum
Senin nasıl geçti haftasonun cnm.
sorun değil tatlım istediğini kullanabilirsin, kendi adıma söylüyorum tabiii :)
kolay gelsin, bende kendimi bu gün çoook halsiz hissediyorum, neyse sanırım ilk ve son karabuğday maceram olacak :)
Yok buketim senin dedign implant.Kuzummm dis durumu hep skntili banada civiyle dis takcaklar aynisimi acaba
cok gecmis olsun
Carsamba gunu gömülü diş ameliyatı oluyorum
Yok buketim senin dedign implant.
Ben zaten dis asistanligi okuyorum o ameliyatlara defalarca girdim ama insan kendisi olunca ürküyor iste nasil kesilcegini falan bildigim icin
Hayir ablacim gomulu dis ameliyati dis etinin altinda kalan genelde 20lik dislere uygulanan bi tedavidir benim 20liklerim oteki dislerimin kokune cok baski yapiyor iki gundur bugun ihmal etmiym dedim ameliyat cikti iste..o nedir tatlım implant mı?
Hmm anladım canım..Super hadefe yaklasiyorsun demekki ....
Benim hafta sonum da cumartesi ful disarsa pazarda ful evde gecti :)))
Bende onu yazacaktim hafta sonlari hep baskul artiyor diyet yapsamda bunu bi cozemedim. Ama gozume carpan sey bu son 3 gundur ogle yemegini atlamak ve miktar olarak aksama saldirmak olarak tespit ettim ...
Cuma aksami 1 dl tatlim vardi onun disinda kacamakta pek yok ama hafta sonu beyni diyet modundan ve kilo vermeye odaklanmaktam cikariyorum galiba....
Neyse önumuze bakalim ilk etapra artim gidecek ve cumaya kilo vermus olacagim insallah.
Ha aklimdayken kilo artis srbebide persembe yaptigim lapa birazda atilan su haliyle geri geliyorda olabilir
Tatlim acik konuscam ama :) kac disini yaptiricaksin??[/QUOTE][QUOTE="hayatbos, post: 38813629, membeyaptiricaksin bu isi iyi biliosun meslegin guzelmis buarada kuzumpeki benimki aciyormu kuzum
INŞALLAH canin cok yanmadan atlatrsnn canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?