Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tatlim acik konuscam ama :) kac disini yaptiricaksin??

Iki diğer taraf

ikide obur taraf benim disler hemen beni terkettide sole kuzun[/QUOTE]
Canm biraz agrili bi donem geciriceksin sabirliolman lazim ameliyatlar cok kolay degil kemigine ulasiyorlar bir sure dikislerle falan ugrasicaksin baya tabi agri kesici cok alicaksin.. Ama sonucun mukemmel olucak

Iki diğer taraf

ikide obur taraf benim disler hemen beni terkettide sole kuzun
Canm biraz agrili bi donem geciriceksin sabirliolman lazim ameliyatlar cok kolay degil kemigine ulasiyorlar bir sure dikislerle falan ugrasicaksin baya tabi agri kesici cok alicaksin.. Ama sonucun mukemmel olucak[/QUOTE]

Korktum kuzum ne yalan söyliyim benim disimi çektiler kökü icinde kaldi yarip aldilar dikis attilar fenaydi ondan beri dis doktoru fobisi basladi

Canm biraz agrili bi donem geciriceksin sabirliolman lazim ameliyatlar cok kolay degil kemigine ulasiyorlar bir sure dikislerle falan ugrasicaksin baya tabi agri kesici cok alicaksin.. Ama sonucun mukemmel olucak

Korktum kuzum ne yalan söyliyim benim disimi çektiler kökü icinde kaldi yarip aldilar dikis attilar fenaydi ondan beri dis doktoru fobisi basladi[/QUOTE]
Tatlim acimiycak falan diyenlere inanma sonucunda agzİnda koklu bi degisiklik yapicaklar

Korktum kuzum ne yalan söyliyim benim disimi çektiler kökü icinde kaldi yarip aldilar dikis attilar fenaydi ondan beri dis doktoru fobisi basladi
Tatlim acimiycak falan diyenlere inanma sonucunda agzİnda koklu bi degisiklik yapicaklar[/QUOTE]

Kesinlikle acir tabi ALLAH herkese sifaa versin tatlim bilgilerin icin cok tesekkur ederim ☺ sanada tekrardan gecmis olsun tatlim

Ama bak kendi disinden daha saglam olucak tabi doktorun becerisi de cok onemli
Ne kadara yaptiriyorsn 4unu canm?

Tatlim acimiycak falan diyenlere inanma sonucunda agzİnda koklu bi degisiklik yapicaklar

Kesinlikle acir tabi ALLAH herkese sifaa versin tatlim bilgilerin icin cok tesekkur ederim ☺ sanada tekrardan gecmis olsun tatlim [/QUOTE]
Cok saol canm ufacik yerimiz kesildignd bile aciyor. Dayanikli olmaliyiz :)

geçmiş olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın

Hmm anladım canım..
Ya ben birden oldum böyle.
Seninde moralin bozuk olduğu zaman tokluk hissediyor musun benim gibi
Eğer içinden çıkamıycagım çok çaresiz bir durum olursa evet iştah gider ama hamdolsun o duruma pek düşmemeye çalışirım ... öyle küçük can sıkıntılarında ise pek etkilenmem .iştahim başımın belasıdır yani .. kan şekeri düşüklügüm oldugu için sık sık açıkırım ve iştahımda iyiydir ...

Ben küçüklerle bile başedemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…