Ben öyle olurum canım ya, canım sıkkınsa yemek yiyemem içim almazBende canm skki ken yemedim baya verdim su an almiyorum geri cok sukur :) ise yaradi o uzgunlugum
Tatlim acik konuscam ama :) kac disini yaptiricaksin??
Ariyor en son dun gece 12de aradi iyi geceler demek istemiş..Ben öyle olurum canım ya, canım sıkkınsa yemek yiyemem içim almaz
Sen nasılsın peki, arıyor mu seni
Canm biraz agrili bi donem geciriceksin sabirliolman lazim ameliyatlar cok kolay degil kemigine ulasiyorlar bir sure dikislerle falan ugrasicaksin baya tabi agri kesici cok alicaksin.. Ama sonucun mukemmel olucak[/QUOTE]Iki diğer taraf
ikide obur taraf benim disler hemen beni terkettide sole kuzun
Canm biraz agrili bi donem geciriceksin sabirliolman lazim ameliyatlar cok kolay degil kemigine ulasiyorlar bir sure dikislerle falan ugrasicaksin baya tabi agri kesici cok alicaksin.. Ama sonucun mukemmel olucak
Tatlim acimiycak falan diyenlere inanma sonucunda agzİnda koklu bi degisiklik yapicaklar[/QUOTE]Korktum kuzum ne yalan söyliyim benim disimi çektiler kökü icinde kaldi yarip aldilar dikis attilar fenaydi ondan beri dis doktoru fobisi basladi
Tatlim acimiycak falan diyenlere inanma sonucunda agzİnda koklu bi degisiklik yapicaklar
Sen ne hissediyorsun peki önemli olan buAriyor en son dun gece 12de aradi iyi geceler demek istemiş..
20 lik diyorsun yane :)) ben o ameliyeti 16 yaşında oldum böcügümCarsamba gunu gömülü diş ameliyatı oluyorum
Hayir ablacim gomulu dis ameliyati dis etinin altinda kalan genelde 20lik dislere uygulanan bi tedavidir benim 20liklerim oteki dislerimin kokune cok baski yapiyor iki gundur bugun ihmal etmiym dedim ameliyat cikti iste..
İmplan ise ozel bi vida kullanilarak cene kemigine sabitliyolar ana disimizden daha saglam oluyor
Saol canm ablam20 lik diyorsun yane :)) ben o ameliyeti 16 yaşında oldum böcügümAllah kolaylık versin ..
Ben ne hissediyorum..hissediyotost: 38813981 .!.:Sen ne hissediyorsun peki önemli olan bu
Saol ablamgeçmiş olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın
Eğer içinden çıkamıycagım çok çaresiz bir durum olursa evet iştah gider ama hamdolsun o duruma pek düşmemeye çalışirım ... öyle küçük can sıkıntılarında ise pek etkilenmem .iştahim başımın belasıdır yani .. kan şekeri düşüklügüm oldugu için sık sık açıkırım ve iştahımda iyiydir ...Hmm anladım canım..
Ya ben birden oldum böyle.
Seninde moralin bozuk olduğu zaman tokluk hissediyor musun benim gibi
Zor cok zorBende eski sevgilimi unutamıyorum hala zor ya vallaa offff
Ben küçüklerle bile başedemiyorum artıkEğer içinden çıkamıycagım çok çaresiz bir durum olursa evet iştah gider ama hamdolsun o duruma pek düşmemeye çalışirım ... öyle küçük can sıkıntılarında ise pek etkilenmem .iştahim başımın belasıdır yani .. kan şekeri düşüklügüm oldugu için sık sık açıkırım ve iştahımda iyiydir ...
az daha sıcak su koy pişir .:))Sanirim pirincleri tam pisirememisim hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?