Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

karabuğday önümde, o bana bakıyor ben ona
Seni hiç kötü etkilemek iatemem ama karabuğday bana hiç bi şey yapmamışdı.burayı bulmadan pnce yapmışfım ve sadece 10 güne iki kilo vermişdim...yani bana hiç etki etmemişdi sana ne yapar bilmem...umarım bi günden fazla yampazsın kuzum...

ayyy bu gün 2. günümmm, işe yaramıyorsa akşama bırakırım o zaman, çekilir iş değil, bu ne yaaaa...

Kızlar pirinçmiş,karabuğdaymış detoksmuş bunları çok fazla duyar oldum haaa ve ben kaptan olarak buna haftada bir defadan fazla izin vermiyorum.kızlar detoks falan ama fazlası sağlığa zarar...lütfen sağlıklı beslenerek kilo vermek varken kendine eziyeet etmek niye anladım...hani hülya ve aeben ablayı anladık da yeni gelenlerin böğle bi yönteme yönelmeleri hiç doğru deyil.zayıfım seni de anlamadım cıss yapmazsan ne güzel veriyorsun bu karabuğday nereden çıktı.sadece cıss yapma o kadar,kendine neden eziyet ediyorsun...sadece cuma takım için takımın sonucu için pirinç lapası yapalım haftada bi gün o da tabi isteyen için...bi ZAYIFOLACAM SEN EMZİRMİYORNUSUN ?

lavaboya gitmiştim canım, geldim emzirmiyorum kesti sıpam :)

lavaboya gitmiştim canım, geldim emzirmiyorum kesti sıpam :)
Bak ben aptal kafamla sırf diet için kızım bi kere istemedi diye kesdim sütü.tam da o zamanlar karabuğdaya başladım.çünki sağklıklı beslenmeden haberim bile yoktu.sakın o hataya düşme.bak kızlar ne güzel hem emziriyor hem sağlıklı beslenip zayıflıyor...

_AYNURA_ , canım bu hafta takıma bir süpriz yapayım diye detoksa başladım, yoksa hiç adetim değil detoks metoks, bir dahada yapmam zaten hiç sevmedim... bundan sonra sağlıklı ve cıss sız günlere inşallah, dediğin gibi ben dikkatli beslenirsem ve spor yaparsam kilo verebiliyorum çok şükür...

Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta az yağda

Ara
1 kahve
1 muz
1 limonlu soda

Ara
Biraz puding

Akşam
Kıymalı patlıcan yemeği
Salata
Yoğurt

Ara
1 kahve
1 limonlu soda

Su daha içmedim 2 lt olur
Spor jillian
30 dk yürüyüş
200 mekik
200er bacak hareketi yapcam birazdan :)

Hayirli sabahlar ...

Arzum sadece ziyaret dimi bir terslik yoktur insallah . Senin icinde bir degisiklik olmus

Hulyam kac dk surdu 8 kilometre kosun .. Masallahin var bacim .....

Niye korkarsiniz disciden yahu :)))
1 saat sürdü,8 km hızla koştum,hiç durmadım,su bileee içmedim :)

Canımın içi benim istediyim sizin sadece sağlıklı kilo vermeniz hem de önemlisi bıkmamak.benim gibi severek yapmak...bunun içinde sağlıklı beslenmek herşeyden yemek gerek bitanem.çok istersen perşembe detoks yaparız birlikde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…