Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

en güzeli sağlıklı beslenme tabiki, grup arkadaşları çoğunluğu yapalım derse, perşembe uyarım detoksa :) amannn karabuğday olmasıııın

Zayıfcım bu karabuğday evlat olsa sevilmez,ben yiyemedim çöpe attım..

Ezgim ameliyat ne zaman,kolonyamızı alıp gelelim:) geçmiş olsun canım..

haklısın canım, böyle bir tat olabileceğini düşünememiştim sen pirinç ile yaptın sanırım, işe yaradı mı acaba?

Zaten kim isterse yapacaq zayıflm mecburi deyil.ben bu perşenbe yaptım bi günde 500gram fark etti...her perşenbe yapmak istiyorum. Hem de pirinç ve yoğurt seversen seve seve yaparsın benim gibi.

baslangic kilon 81 kusur du simdi hatirliyamadim bn buvaralar hesapta yapamiyorum :::))
tebrik eferim canim masaAllah

Zaten kim isterse yapacaq zayıflm mecburi deyil.ben bu perşenbe yaptım bi günde 500gram fark etti...her perşenbe yapmak istiyorum. Hem de pirinç ve yoğurt seversen seve seve yaparsın benim gibi.

bi sabah kiloma bakayım, iyi vermemişsem katılabilirim, bir de pirinç deneyeyim :)

tatlibikiz canım bu gün jillian yapabilir miyim hiiiç bilmiyorum, çok üzgünüm, geçenlerde kv kp hep komşulara çaya gittiler, artık sıra bizde, anlayacağın bu aralar kalabalık olacağız, ama haftaya cuma kp gidecek o zaman çocuklardan fırsat bulursam yapacağım :)...

Kızlar benim bi sıkıntım var,canım çok sıkılıyor.konuşmak istiyorum ama buradan da her an sorunlarımı dile getirmek istemiyorum...ama patlıyorum düşünmekden...mutsuzmuyum? deyilim.ama vermek istediyim karadan mutsuz olurmuyum onu da bilmiyorum.size neden anlatamıyorum?çünki aderlerimiz,yaşam tarzlarımız farklı benim için normal olan bi şey sizin için çok çok anormal ola biliyor...

araftayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…