Yok kuzum ya geçen kocam arkadaşına sordu evde ses yapar dedi...yoksa istiyo o da almak...Alayım sana b
Hülya yazınca aklıma geldi.ameliyet olacakmlşsın kuzum bu çarşanba Allah yardımcın olsun...inşallah iyileşirsin çabucak...Bi deniyim dedim yaaa
Gündüz çok ses çıkarmaz,birde zeminle arasına örtü Konunca azalır ses..Yok kuzum ya geçen kocam arkadaşına sordu evde ses yapar dedi...yoksa istiyo o da almak...
Ses mi yaparmış nasıl yaniiiYok kuzum ya geçen kocam arkadaşına sordu evde ses yapar dedi...yoksa istiyo o da almak...
Canımın içi benim istediyim sizin sadece sağlıklı kilo vermeniz hem de önemlisi bıkmamak.benim gibi severek yapmak...bunun içinde sağlıklı beslenmek herşeyden yemek gerek bitanem.çok istersen perşembe detoks yaparız birlikde..
Zayıfcım bu karabuğday evlat olsa sevilmez,ben yiyemedim çöpe attım..
Ezgim ameliyat ne zaman,kolonyamızı alıp gelelim:) geçmiş olsun canım..
Zaten kim isterse yapacaq zayıflm mecburi deyil.ben bu perşenbe yaptım bi günde 500gram fark etti...her perşenbe yapmak istiyorum. Hem de pirinç ve yoğurt seversen seve seve yaparsın benim gibi.en güzeli sağlıklı beslenme tabiki, grup arkadaşları çoğunluğu yapalım derse, perşembe uyarım detoksa:) amannn karabuğday olmasıııın
haklısın canım, böyle bir tat olabileceğini düşünememiştimsen pirinç ile yaptın sanırım, işe yaradı mı acaba?
Saol aynurum insalllah.. Sadece corbayla beslenicekmisim..Hülya yazınca aklıma geldi.ameliyet olacakmlşsın kuzum bu çarşanba Allah yardımcın olsun...inşallah iyileşirsin çabucak...
baslangic kilon 81 kusur du simdi hatirliyamadim bn buvaralar hesapta yapamiyorum :::))günaydın esmacığım benim şimdiye kadar verdiğim kilo 21,8 kg oldu . bunun 15 kilosu doğumda alınan kilo olduğundan çabuk gitti sayılır . geçen ramazanda ara vermiştim diyete sonrasında toparlayamadım baya .devam etmiş olsaydım o dönem çoktan hedefime ulaşmıştım belki . spor ve montignac diyeti ile verdim kilolarımı arada kaçamaklarım oldu tabiki
Zaten kim isterse yapacaq zayıflm mecburi deyil.ben bu perşenbe yaptım bi günde 500gram fark etti...her perşenbe yapmak istiyorum. Hem de pirinç ve yoğurt seversen seve seve yaparsın benim gibi.
bence de yapalim beraber detoxs gunubi sabah kiloma bakayım, iyi vermemişsem katılabilirim, bir de pirinç deneyeyim :)
Saol aynurum insalllah.. Sadece corbayla beslenicekmisim..
Canım sen oğlanla konuşuyormusun?Saol aynurum insalllah.. Sadece corbayla beslenicekmisim..
bence de yapalim beraber detoxs gunu
Yok canım ne açlığı aksine çok daha tok oluyorsun...olur bir gün deneyelim, açlıktan ölmeyiz herhalde, artık bende bu haftayı kara hafta olarak yazarım ajandama
Yok canım ne açlığı aksine çok daha tok oluyorsun...
Ama tv izlemediğiniz bir odaya koymanız daha iyi değil mi, tak kulaklığı yürüüVıyyyyyyyyyy diye her halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?