- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
arkadasim paylasmk istiyorsan paylas belki rahatlarsin bi cozum bulursun tabiki yasantimiZ anlayisimiz farkli olabilir ama dusunen insanlar olarak ne hissettigini abliyabiliriz herkes farklidir oncelikle senin sorun ettig sey bnm icin sorun olmayabilir fakat bu senin sikintini onemsz kilmazKızlar benim bi sıkıntım var,canım çok sıkılıyor.konuşmak istiyorum ama buradan da her an sorunlarımı dile getirmek istemiyorum...ama patlıyorum düşünmekden...mutsuzmuyum? deyilim.ama vermek istediyim karadan mutsuz olurmuyum onu da bilmiyorum.size neden anlatamıyorum?çünki aderlerimiz,yaşam tarzlarımız farklı benim için normal olan bi şey sizin için çok çok anormal ola biliyor...
araftayım
öyle deyil canım yaaa...komşuları rahatsız eder diye...Ama tv izlemediğiniz bir odaya koymanız daha iyi değil mi, tak kulaklığı yürüü
Kızlar benim bi sıkıntım var,canım çok sıkılıyor.konuşmak istiyorum ama buradan da her an sorunlarımı dile getirmek istemiyorum...ama patlıyorum düşünmekden...mutsuzmuyum? deyilim.ama vermek istediyim karadan mutsuz olurmuyum onu da bilmiyorum.size neden anlatamıyorum?çünki aderlerimiz,yaşam tarzlarımız farklı benim için normal olan bi şey sizin için çok çok anormal ola biliyor...
araftayım
Bilmiyorum canım ya...arkadasim paylasmk istiyorsan paylas belki rahatlarsin bi cozum bulursun tabiki yasantimiZ anlayisimiz farkli olabilir ama dusunen insanlar olarak ne hissettigini abliyabiliriz herkes farklidir oncelikle senin sorun ettig sey bnm icin sorun olmayabilir fakat bu senin sikintini onemsz kilmaz
konusacak kimsen yok konus rahatla arkadasimBilmiyorum canım ya...
Aynur ne oldu hayirdir anlat rahatlarsin kuzum yinemi kayinvaliden eğer öyleyse bu bizim derdimiz yapacak bisey yokBilmiyorum canım ya...
ablam firsat buldukca yaomaya calis.. Senin yararina..tatlibikiz canım bu gün jillian yapabilir miyim hiiiç bilmiyorum, çok üzgünüm, geçenlerde kv kp hep komşulara çaya gittiler, artık sıra bizde, anlayacağın bu aralar kalabalık olacağız, ama haftaya cuma kp gidecek o zaman çocuklardan fırsat bulursam yapacağım :)...
Arada bir cevap yaziyorum aynurumCanım sen oğlanla konuşuyormusun?
arzu ablacim ne olur bir kasik al dondurmandan masaAllah azmineSelamlar 7 takimin citirlariKeyifler nasil bakalim
Aeben abla,
Cocuktan once aksam yemegine gider maras dondurmizi alir donerdik (2 saat yol). Cocuktan beri az gorusuyoruz. Eski performansimizi yakalayalim dedik. Dondurmami da aldim. 2 hafta sonra afiyetle yiyecegim
Ezgi&buket gecmis olsun. Operasyonlariniz kolay gecer insallah.
Benim kosu bandim da ust katta. Kosu bandi minderleri var. Onu alip altina koyarsaniz hem alt kattakiler icin hem de sizin eklemleriniz icin daha iyi olur.
Aynura rabbim gonlune ferahlik versin. Aldigin karar herkes icin hayirli olan bir karar olsun insallah.
Hande nickini geri mi aldin
arzu ablacim ne olur bir kasik al dondurmandan masaAllah azmine
Kızlar pirinçmiş,karabuğdaymış detoksmuş bunları çok fazla duyar oldum haaa ve ben kaptan olarak buna haftada bir defadan fazla izin vermiyorum.kızlar detoks falan ama fazlası sağlığa zarar...lütfen sağlıklı beslenerek kilo vermek varken kendine eziyeet etmek niye anladım...hani hülya ve aeben ablayı anladık da yeni gelenlerin böğle bi yönteme yönelmeleri hiç doğru deyil.zayıfım seni de anlamadım cıss yapmazsan ne güzel veriyorsun bu karabuğday nereden çıktı.sadece cıss yapma o kadar,kendine neden eziyet ediyorsun...sadece cuma takım için takımın sonucu için pirinç lapası yapalım haftada bi gün o da tabi isteyen için...bi ZAYIFOLACAM SEN EMZİRMİYORNUSUN ?
Kızlar benim bi sıkıntım var,canım çok sıkılıyor.konuşmak istiyorum ama buradan da her an sorunlarımı dile getirmek istemiyorum...ama patlıyorum düşünmekden...mutsuzmuyum? deyilim.ama vermek istediyim karadan mutsuz olurmuyum onu da bilmiyorum.size neden anlatamıyorum?çünki aderlerimiz,yaşam tarzlarımız farklı benim için normal olan bi şey sizin için çok çok anormal ola biliyor...
araftayım
Vuuuuuuuu 1 saat kosmak hulyam sen olmussun bacim masallah ....1 saat sürdü,8 km hızla koştum,hiç durmadım,su bileee içmedim :)
ne güzel yazmışşsın öyle ya .. çok samimi ...Valla ben sırf meraktan dedim yoksa hiç bana göre değil
Eğer anlatmak ve fikir almak sana iyi gelecekse eminimki herkes can kulağıyla dinler. Ama bence hayati bir karar (özellikle de seni ilgilendiren) için asıl mevzu sensin. Senin için en iyisine yalnızca sen karar verebilirsin. Biz kendimize göre fikir verebiliriz ancak. Her aile hatta her insanın bile yaşam tarzı düşünceleri farklıdır.
En basidi bende, annemde, babamda, ablamda bambaşka fikirlere sahibiz çoğu konuda. Ama aynı çatı altındayız.
Konuyu bilsemde bilmesemde muhakkak söyleyeceğim tek şey şu ki; Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin ve inşallah hiç bir zaman kararlarından pişmanlık duyurmasın.
Nasil guldum yaaa ,ilahi aynura .. Yokkiz genelde viyyy in yaninda pat pat diye yurume sesi cikiyor alt katimda varda :)))))Vıyyyyyyyyyy diye her halde
Bunu kendine yapma ezzzgiiiiiiArada bir cevap yaziyorum aynurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?