Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadasim paylasmk istiyorsan paylas belki rahatlarsin bi cozum bulursun tabiki yasantimiZ anlayisimiz farkli olabilir ama dusunen insanlar olarak ne hissettigini abliyabiliriz herkes farklidir oncelikle senin sorun ettig sey bnm icin sorun olmayabilir fakat bu senin sikintini onemsz kilmaz

kaptanım burda herşeyi paylaşıyoruz , yaptığımız diyetler besleme tarzımız farklı olduğu halde birbirimize yorum yapıp destek veriyoruz . anlat rahatlarsın birazda olsa

Bilmiyorum canım ya...

ablam firsat buldukca yaomaya calis.. Senin yararina..

Selamlar 7 takimin citirlari Keyifler nasil bakalim

Aeben abla,

Cocuktan once aksam yemegine gider maras dondurmizi alir donerdik (2 saat yol). Cocuktan beri az gorusuyoruz. Eski performansimizi yakalayalim dedik. Dondurmami da aldim. 2 hafta sonra afiyetle yiyecegim

Ezgi&buket gecmis olsun. Operasyonlariniz kolay gecer insallah.

Benim kosu bandim da ust katta. Kosu bandi minderleri var. Onu alip altina koyarsaniz hem alt kattakiler icin hem de sizin eklemleriniz icin daha iyi olur.

Aynura rabbim gonlune ferahlik versin. Aldigin karar herkes icin hayirli olan bir karar olsun insallah.

Hande nickini geri mi aldin

Aynurum noldu paylasabilirsin.. Bak bende her seyimi paylasiyorum burda ailem gibi goruyorum sizi cunku

arzu ablacim ne olur bir kasik al dondurmandan masaAllah azmine

arzu ablacim ne olur bir kasik al dondurmandan masaAllah azmine

Hayatim ilk basladigimda da yazmistim. Nefsine hakim olmanin yolu, suan hayir dedigin seyleri ideal kilona gelince gonul rahatligi ile yiyecegini bilmek ve kendine hatirlatmak

Ben 26 ekimde basladim sanirim. Bu ay sonu da 55 olacagim. Sonra istedigimi istedigim kadar yiyecegim. 3 ay iradeli olmanin hediyesi, omur boyu rahatlik

Valla ben sırf meraktan dedim yoksa hiç bana göre değil

Eğer anlatmak ve fikir almak sana iyi gelecekse eminimki herkes can kulağıyla dinler. Ama bence hayati bir karar (özellikle de seni ilgilendiren) için asıl mevzu sensin. Senin için en iyisine yalnızca sen karar verebilirsin. Biz kendimize göre fikir verebiliriz ancak. Her aile hatta her insanın bile yaşam tarzı düşünceleri farklıdır.

En basidi bende, annemde, babamda, ablamda bambaşka fikirlere sahibiz çoğu konuda. Ama aynı çatı altındayız.

Konuyu bilsemde bilmesemde muhakkak söyleyeceğim tek şey şu ki; Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin ve inşallah hiç bir zaman kararlarından pişmanlık duyurmasın.

selam bayanlarr .. bu sabah bol omletli bi kahvaltı yaptım :)
öğlen baklava yedim bi taneciikkk ( ne yaptım ben ahh ahh :)
akşam pırasa yiyecegim şimdi sonra çay ve leslie 3 yapacagımm

ne güzel yazmışşsın öyle ya .. çok samimi ...

Arzum ne guzel , dondurmanda afiyet olsun ( iki hafta sonra )
Sen yavastan alisalim sensizlige diye kendini cekiyorsun

Aynura az cok tahmin ettigim sey sanirim
Canim hayatinin baharindasin , önünda koca bir hayat var . Bu senin secimin . Lakin her secimni ilersini dusunerek degerlendir . Gozlerini kapa ve 10 yil sonra kendini iki secimindede dusun ..

Yanlis tahmin etiysemde yinede dusun bu konu senin hayatini etkiliyor cunki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…