- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
Arzum ne guzel , dondurmanda afiyet olsun ( iki hafta sonra )
Sen yavastan alisalim sensizlige diye kendini cekiyorsun
kizlar bugun niyetlidin ezan okunduktan sonra
vir bardak ilk limonlu su
bir tabak domates corbasi ictim
bir mandalina bir elma yemk istiyorum
3litre su yesil cay bitki cayi icecegim insallah
kizlar bugun niyetlidin ezan okunduktan sonra
İftar icin menun biraz az esmamkizlar bugun niyetlidin ezan okunduktan sonra
Calismaya basladigindada dualarda ayni perpormansi göstere bilecekmisin? :) kafani agritirim bilesinTesekkur ederim hepinizin yerine yiyecegim
Hayir gulum, yogunlugum vardi sadece. Gelip gider halinizi hatirinizi sorarim. Katilacagim baska dua var mi diye sabirsizlikla bildirimlerimi kontrol ederim
ablcim az yemessem tarti oynamiyo inanİftar icin menun biraz az esmamAllah kabul etsin ..
bu dua olayi nerdeCalismaya basladigindada dualarda ayni perpormansi göstere bilecekmisin? :) kafani agritirim bilesinseni ozliycem arzu
Alistirdin az yemeye kendiniablcim az yemessem tarti oynamiyo inan
haklisn bir tabk corbayla tika basa doydum Ben bi bakiyim formAAlistirdin az yemeye kendini
Esmam arada bir kooocaaaa kase salata yap az yag ekle ve tika basa ye migden cok yemege alissin ..
Dua olayida esmam benim sohbet guruplari var bazan okunacak cuzler oluyor arzumun
masallahi var hic geri cevirmedi Allah razi olsun.. Birde burda bir linkimiz var dur getireyim ...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/38812491/
Calismaya basladigindada dualarda ayni perpormansi göstere bilecekmisin? :) kafani agritirim bilesinseni ozliycem arzu
Cok saol canm ufacik yerimiz kesildignd bile aciyor. Dayanikli olmaliyiz :)[/QUOTE]Kesinlikle acir tabi ALLAH herkese sifaa versin tatlim bilgilerin icin cok tesekkur ederim ☺ sanada tekrardan gecmis olsun tatlim
Zayıfcım bu karabuğday evlat olsa sevilmez,ben yiyemedim çöpe attım..
Ezgim ameliyat ne zaman,kolonyamızı alıp gelelim:) geçmiş olsun canım..
Ne ameliyatı canim geçmiş olsunSaol aynurum insalllah.. Sadece corbayla beslenicekmisim..
Hepimizin yaşam tarzı çok farklı tabiki ama anlatmak fikirler almak senin yararına olacaktırKızlar benim bi sıkıntım var,canım çok sıkılıyor.konuşmak istiyorum ama buradan da her an sorunlarımı dile getirmek istemiyorum...ama patlıyorum düşünmekden...mutsuzmuyum? deyilim.ama vermek istediyim karadan mutsuz olurmuyum onu da bilmiyorum.size neden anlatamıyorum?çünki aderlerimiz,yaşam tarzlarımız farklı benim için normal olan bi şey sizin için çok çok anormal ola biliyor...
araftayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?