Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar bugun niyetlidin ezan okunduktan sonra
vir bardak ilk limonlu su
bir tabak domates corbasi ictim
bir mandalina bir elma yemk istiyorum
3litre su yesil cay bitki cayi icecegim insallah

Arzum ne guzel , dondurmanda afiyet olsun ( iki hafta sonra )
Sen yavastan alisalim sensizlige diye kendini cekiyorsun

Tesekkur ederim hepinizin yerine yiyecegim

Hayir gulum, yogunlugum vardi sadece. Gelip gider halinizi hatirinizi sorarim. Katilacagim baska dua var mi diye sabirsizlikla bildirimlerimi kontrol ederim

kizlar bugun niyetlidin ezan okunduktan sonra
vir bardak ilk limonlu su
bir tabak domates corbasi ictim
bir mandalina bir elma yemk istiyorum
3litre su yesil cay bitki cayi icecegim insallah

allh kabul etsin maşşallah ..
bitki çaylarının 2 fincandan fazlası zararr lütfen dikkat edin ..

Aynur ne kararı bu kuzum noluyo sana merak ediyorum meraktan ziyade endiseleniyorum

Tesekkur ederim hepinizin yerine yiyecegim

Hayir gulum, yogunlugum vardi sadece. Gelip gider halinizi hatirinizi sorarim. Katilacagim baska dua var mi diye sabirsizlikla bildirimlerimi kontrol ederim
Calismaya basladigindada dualarda ayni perpormansi göstere bilecekmisin? :) kafani agritirim bilesin seni ozliycem arzu

Raporum

8:30
2 yumurta , yulaf kepegi , az sut ( omlet krep arasi bisi ):) peynir , 4 ceviz ...

15:00
Kaju ( disarda )

15:40
Az tavukla, bol salata .

İlerleyen saatlerde meyve yiyebilirim ..

1 saatden fazla disarda tempolu yurudum asiri ruzgar vardi birrrr ..
Jilanida yaparim biraz sonra ..
Su 1.5 dahada icmem lazim .

Son düzenleme:
Aa unuttum aksam menumde bir bardakta sutlu mistik cayim vardi ....

Calismaya basladigindada dualarda ayni perpormansi göstere bilecekmisin? :) kafani agritirim bilesin seni ozliycem arzu

Bu donem cocuk icin daha az calisacagim canim. Haftanin 2-3 gunu. Eskisi kadar hizli olmasa da katilmak isterim elbet

Son cumlen oyle hissettirdi ki, sanki yarin hakkin rahmetine kavusacagim. Allah omur verdikce gorusuruz canim. Hem tek gorusme platformi bu topik mi Telefon var

Kesinlikle acir tabi ALLAH herkese sifaa versin tatlim bilgilerin icin cok tesekkur ederim ☺ sanada tekrardan gecmis olsun tatlim
Cok saol canm ufacik yerimiz kesildignd bile aciyor. Dayanikli olmaliyiz :)[/QUOTE]

Ozele gitcem daha fiyat bilmiyorum canim fiyati öğrenince snaa danisirim

Zayıfcım bu karabuğday evlat olsa sevilmez,ben yiyemedim çöpe attım..

Ezgim ameliyat ne zaman,kolonyamızı alıp gelelim:) geçmiş olsun canım..

Saol aynurum insalllah.. Sadece corbayla beslenicekmisim..
Ne ameliyatı canim geçmiş olsun
Hepimizin yaşam tarzı çok farklı tabiki ama anlatmak fikirler almak senin yararına olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…