20lik gömülü diş saolasin:)Ne ameliyatı canim geçmiş olsun
Hepimizin yaşam tarzı çok farklı tabiki ama anlatmak fikirler almak senin yararına olacaktır
Canımın içi benim istediyim sizin sadece sağlıklı kilo vermeniz hem de önemlisi bıkmamak.benim gibi severek yapmak...bunun içinde sağlıklı beslenmek herşeyden yemek gerek bitanem.çok istersen perşembe detoks yaparız birlikde..
Yok kuzum ya geçen kocam arkadaşına sordu evde ses yapar dedi...yoksa istiyo o da almak...
Kızlar benim bi sıkıntım var,canım çok sıkılıyor.konuşmak istiyorum ama buradan da her an sorunlarımı dile getirmek istemiyorum...ama patlıyorum düşünmekden...mutsuzmuyum? deyilim.ama vermek istediyim karadan mutsuz olurmuyum onu da bilmiyorum.size neden anlatamıyorum?çünki aderlerimiz,yaşam tarzlarımız farklı benim için normal olan bi şey sizin için çok çok anormal ola biliyor...
araftayım
Sabah bir cay
Pirinc lapasi
Aksam lapa yiyemedim kereviz yedim
Baya su ictim bugun
Bir de jillian
Yok kuzum ya dişim agriyor zatenCanim cok az yemissin acmisin peki suan ☺
Çok teşekkür ederim canım böyle düşünmene çok sevindim. Nasıl bakarsan öyle görürsün derler ne kadar güzel ve samimi bakmışsın ki öyle görmüşsünne güzel yazmışşsın öyle ya .. çok samimi ...
Ayy benimde aynı durumda gömülü ve çok korkuyorum bi ara alıncaktı gün aldım ama öncesinde ameliyat oldugum için gitmedim daha iileşmemiştim20lik gömülü diş saolasin:)
Bence gayet guzel çikolatayı da fazla takma kafana hiç yemeden de olmaz ki arada yemek gerekİyi akşamlaarrr
Bugün galiba azar işitebilirim sizden ama olsun dürüstçe yazacağımmm :)
Sabah:
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,dereotu,maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
Öğlen:
Special k kraker (domates,naneli)
1 şekersiz çay
Akşam:
Balık
Salata
3 lt su içtim. Tadelle şekersiz sütlü çikolata yedim bir taneciikk (83 kalori ve şeker ilavesiz diyet ürün) Sanırım regl dönemim geliyor bu yüzden canım istedi
30 dk kadar yürüyüş yaptım ve bisikletle de 30 dk çalışacağım
Karışık bitki çayımı da içtim. Kesinlikle tavsiye ediyorum bağırsaklarımı inanılmaz güzel çalıştırıyor.
Aynura iyce merak ettim gel artik
Ayy benimde aynı durumda gömülü ve çok korkuyorum bi ara alıncaktı gün aldım ama öncesinde ameliyat oldugum için gitmedim daha iileşmemiştim
Ama neyseki şimdilik ağrısı yok
Bence gayet guzel çikolatayı da fazla takma kafana hiç yemeden de olmaz ki arada yemek gerek
Ben çok seviyorum ya dayanamıyorum uzun sure yemessem gözüm dönüyo deli gibi yiyorum :))Ben cikilotayi hic sevmiyorum ya niyese ☺ bende ne yazikki daha kötüsü olan cipsi seviyorumama 1 parca cikilotadan bisi olmaz canim enerji verir adet zamaninda tatli istiyor insanin cani haklsn
Kızlar benim bi sıkıntım var,canım çok sıkılıyor.konuşmak istiyorum ama buradan da her an sorunlarımı dile getirmek istemiyorum...ama patlıyorum düşünmekden...mutsuzmuyum? deyilim.ama vermek istediyim karadan mutsuz olurmuyum onu da bilmiyorum.size neden anlatamıyorum?çünki aderlerimiz,yaşam tarzlarımız farklı benim için normal olan bi şey sizin için çok çok anormal ola biliyor...
araftayım
Cok agrin olmus muydu ablammBocük 16 yasindayim yani ceyrek asir once :))) aksam yataga yatiyirum bir agri ama tarifi yok , tum on dislerimin dipleri sizliyir , gozlerimden yas akiyor o derece, hastane dr ru dis diplerinde iltihap olabilecegini bunun ön dislere agri yapacagini soyleyip ilac verdi . Ama ne mumkun , zaten bende hap yutamiyordum ( evlenene kadar hap icemiyordum elin oglu ic bakim dedi aninda ictim ahaha ) , babacim bakti olacak gibi degil ozel bir dr , goturdu . 20 likler on dislere baski yapip hepsinin anasini ahlatiyormus :). En sonunda seninde bildigin durum gerceklesti gomulu 20 lik alindi kurtuldum :) .
Gecenlerde benim buyuk kizinda dedi ama şu siralar bir sikayeti yok , yinede ordotondi dr. muz film istedi , on dislere baski yapip tekrar gorunumu bozmasin diye ...
Eski gunler aklima gedl simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?