Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Raporum

Kahvalti

evde yapilmis 1 adet pogaca ayran

ara ogun nar

aksam patlican yemegi 2dilim kepek ekemgi

Yatmadan da bi sut icerim☺

suda 2.5 3 lt olur yatana kadar

sporda yavas tempoyla 45 dk yürüdüm kizlar

Bende varim canim haftanin 1 günu detoks super olur

Menüm

08:00 portakal,1 dilim kızartılmış ekmek

13:30 portakal,yoğurt,yumurta,kızarmış ekmek

18:00 avokado,portakal,yoğurt,kızarmış ekmek

Jillian Michaels level 3/25 gün

Yok kuzum ya geçen kocam arkadaşına sordu evde ses yapar dedi...yoksa istiyo o da almak...

Canim benim evimde var ses cikarmayan tabi az bi ses cikiyor ama asagi kata inmiyor sende ses az cikaran makinadan alirsan bi sorun olmaz kisin disari çıkmiyoruz ya spor icin evde cok ii alternatif oluyor canim

Anlatmak istersen herzaman dinlerim herzaman yanindayim kuzum

Bocük 16 yasindayim yani ceyrek asir once :))) aksam yataga yatiyirum bir agri ama tarifi yok , tum on dislerimin dipleri sizliyir , gozlerimden yas akiyor o derece, hastane dr ru dis diplerinde iltihap olabilecegini bunun ön dislere agri yapacagini soyleyip ilac verdi . Ama ne mumkun , zaten bende hap yutamiyordum ( evlenene kadar hap icemiyordum elin oglu ic bakim dedi aninda ictim ahaha ) , babacim bakti olacak gibi degil ozel bir dr , goturdu . 20 likler on dislere baski yapip hepsinin anasini ahlatiyormus :). En sonunda seninde bildigin durum gerceklesti gomulu 20 lik alindi kurtuldum :) .
Gecenlerde benim buyuk kizinda dedi ama şu siralar bir sikayeti yok , yinede ordotondi dr. muz film istedi , on dislere baski yapip tekrar gorunumu bozmasin diye ...

Eski gunler aklima gedl simdi

İyi akşamlaarrr
Bugün galiba azar işitebilirim sizden ama olsun dürüstçe yazacağımmm :)

Sabah:
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,dereotu,maydanoz
1 dilim kepek ekmeği

Öğlen:
Special k kraker (domates,naneli)
1 şekersiz çay

Akşam:
Balık
Salata

3 lt su içtim. Tadelle şekersiz sütlü çikolata yedim bir taneciikk (83 kalori ve şeker ilavesiz diyet ürün) Sanırım regl dönemim geliyor bu yüzden canım istedi
30 dk kadar yürüyüş yaptım ve bisikletle de 30 dk çalışacağım
Karışık bitki çayımı da içtim. Kesinlikle tavsiye ediyorum bağırsaklarımı inanılmaz güzel çalıştırıyor.

20lik gömülü diş saolasin:)
Ayy benimde aynı durumda gömülü ve çok korkuyorum bi ara alıncaktı gün aldım ama öncesinde ameliyat oldugum için gitmedim daha iileşmemiştim
Ama neyseki şimdilik ağrısı yok
Bence gayet guzel çikolatayı da fazla takma kafana hiç yemeden de olmaz ki arada yemek gerek

Ben cikilotayi hic sevmiyorum ya niyese ☺ bende ne yazikki daha kötüsü olan cipsi seviyorum ama 1 parca cikilotadan bisi olmaz canim enerji verir adet zamaninda tatli istiyor insanin cani haklsn

Ben cikilotayi hic sevmiyorum ya niyese ☺ bende ne yazikki daha kötüsü olan cipsi seviyorum ama 1 parca cikilotadan bisi olmaz canim enerji verir adet zamaninda tatli istiyor insanin cani haklsn
Ben çok seviyorum ya dayanamıyorum uzun sure yemessem gözüm dönüyo deli gibi yiyorum :))

canım hepimiz kadınız, her ne kadar farklı yaşam tarzlarımız olsa da...

sorun nedir tam olarak diğer arkadaşlar gibi bilemiyorum, sadece kv ile sıkıntılı olduğunu biliyorum, ama anlatmak istersen buradaki herkes gibi seni dinlerim, ve elimden geldiğince, tecrübelerime de dayanarak, sana yardımcı olmak isterim. önemli bir konuda karar vermek hiç kolay değil biliyorum... sıkıntını bizlere anlatmasan da, lütfen aile büyüklerine; yani annene, ablana ve hatta babana açıl, onlardan destek al, tek başına karar verme... seni kısa zamanda tanıdım, ama kendi adıma seni sevdim ve mutsuz olmanı istemem canım...

Cok agrin olmus muydu ablamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…