Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet azar lıycam seni, öğlenleri çok geçiştiriyorsun , daha sağlıklı ve doyurucu bir şeyler yemelisin tatlıııım

Canm ihmal etme ol ameliyatini bak daha ciddi sorunlara yol acarsin

Aynura nin, konu ne olursa olsun, suan yalniz kalmaya ve kararini kendi kendine vermeye ihtiyaci var arkadaslar. Su asamada anlatsa, herkesten ayri bir fikir cikar iyice kafasi karisir. Zamana ihtiyaci var...
Sağol canım çok iyi anlamışsın.kafamın daha fazla karışmasını istemiyorum daha.az önce anlatdım ama senin şu mesajını okuduğumda kaldırdım hemen...kızlar anlar zaten...şu an için net bi durum yok...bi karar verdim ama korkuyorum...

Yanindayz her zaman paylasmak istersen burdayiz

canım seni en çok gene sen düşünürsün, inşallah hakkında hayırlı olur verdiğin karar...

bu arada karabuğday macerama akşam son verdim, bir daha aslaaa yapmam

akşam menüm
2 s.k. haşlanmış et
2 s.k bulgur pilavı
turp
ayran
2 lt fazla su içildi
jillian 1/6 yapıldı

hepinize iyi geceler...

bu arada karabuğday macerama akşam son verdim, bir daha aslaaa yapmam

akşam menüm
2 s.k. haşlanmış et
2 s.k bulgur pilavı
turp
ayran
2 lt fazla su içildi
jillian 1/6 yapıldı

hepinize iyi geceler...

Sen bu kadar "ovunce" tadini cok merak ettim canim. Markete gidince unutmazsam alayim.

Sen bu kadar ovunce tadini cok merak ettim canim. Markete gidince unutmazsam alayim.

canım hiç deneme diyecem ama, genede sen bilirsin, ben akşamdan sıcak su ile ısladım ve tuz, yağ hiç bir şey katmadan sadece yeşillikle yedim, diğer türlü tadı iyi olabilir :)

Aynur Aynur aklima gelen şeyse eğer çok çok uzulurum.ama bir değil bin değil milyon kere düşün yavrumuz var bizim biliyorsun tutunacak en ufak bir dal dahi varsa o dali birakma derim ne yasadin bilmiyorum ama sakin davran akilli mantikli davran olurmu kuzum

Ben cikilotayi hic sevmiyorum ya niyese ☺ bende ne yazikki daha kötüsü olan cipsi seviyorum ama 1 parca cikilotadan bisi olmaz canim enerji verir adet zamaninda tatli istiyor insanin cani haklsn
İçimi rahatlattınız valla yaa :))
evet azar lıycam seni, öğlenleri çok geçiştiriyorsun , daha sağlıklı ve doyurucu bir şeyler yemelisin tatlıııım
Evet haklısın valla o konuda ama nedense cidden doyuruyo beni :) bi alternatif düşünüyorum ama işe gittiğim için biraz zor oluyor öğlen yemek mevzusu :)

Hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…