Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bakma :))
Agrin nasil Oldu ? Dr. Sana demistir hangi durumlarin
anormal oldugu bir iki gune bisiyin kalmaz insallah ..
Bakma :))
Agrin nasil Oldu ? Dr. Sana demistir hangi durumlarin
anormal oldugu bir iki gune bisiyin kalmaz insallah ..
Ablam bi dun cok agridi agri kesici ictim simdi iyiyim ama normal bi agri var yani rahatsiz edecek kadar degil
Ama dikişin sekli kafama takildi dun gayet duzgundu

Ablam bi dun cok agridi agri kesici ictim simdi iyiyim ama normal bi agri var yani rahatsiz edecek kadar degil
Ama dikişin sekli kafama takildi dun gayet duzgundu
Şislikden dolayi şekli bozulmustur inince duzelirdiye tahmin ediyorum ... Kanamiyorsa acilmamistir bence , yinede takip et kontrole cagirmadimi ?

Şislikden dolayi şekli bozulmustur inince duzelirdiye tahmin ediyorum ... Kanamiyorsa acilmamistir bence , yinede takip et kontrole cagirmadimi ?
Ablam cok az kaniyo sizinti seklinde o da bir iki gun normalmis ama onemli bi kanamasi yok baktim agzima yoktu dikisin oldugu yerde kanama

Uyuyasim var bugun cok miskinim ...esimde evde henuz kalkmadi , gece sehir disindan geldi .. Cocuklarida gonderdim az uzanayim uyuya bilirsem oyleyinde kurs var ...

Kimler lapa yapiyor ?
Esmam senin sonuc ne oldu ?

Arzum misafirin kalicimiydi ?

Uyuyasim var bugun cok miskinim ...esimde evde henuz kalkmadi , gece sehir disindan geldi .. Cocuklarida gonderdim az uzanayim uyuya bilirsem oyleyinde kurs var ...

Kimler lapa yapiyor ?
Esmam senin sonuc ne oldu ?

Arzum misafirin kalicimiydi ?
Ben de l apa yapıcam...kahvaltımı normal ettim...acıkırsam 2 acıkmazsam 1defa lapa yiycem...kv yi gitti bi kaç saat olmayacak şöğle kanepeye yayılmak vardı ama 5gündür yoktum evin halini tahmin edersiniz.işlerimi yapıp gelicem..

Canım ewindemisinn

bugünkü menüm . yine yemeksiz bir gün olacak akşam yemek yapacaktı mkendime ama bu akşam çaya misafir gelcek onun için hazırlık yaptım tatlı falan yaptım . bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
kahvaltılık sos
8 adet yeşil zeytin

öğlen
2 yumurta ile yapılmış omlet
salata ( göbek ve kırmızı lahana )

ara
1 adet elma

akşam
salata ( göbek ,kırmızı lahana )
1 kutu ayran

Gunaydin
Benim bicirik uyutmadi yine. Basim cok agriyor. O uykuya daldi simdi. Ben de size yazip uyuyacagim biraz

Aynura gozun aydin canim. Rabbim yuvanizi daim etsin, mutluluk&huzur versin insallah. Ibadet etmekle en iyisini yapmissin. Kalbin cok ferahlayacaktir guzelim.

Aeben ttnet ile yillik tahahhutunuz vardir. Istedigin zaman iptal edemezsin. Edersen kalan aylari da odemen lazim. Diger ozel aboneliklerden bazilari, iptal durumunda ttnet e olan borcu da oduyor. Iyi arastir degistirmeden canim.

Ezgi sikintili gun gecti, iyilesirsin birkac gune canim

günaydıın kızlar...

günaydınnn canımmm ne güzel yazmışsın, sende iyiki varsın canım benim , gayet iyi gidiyorsun, çok güzel kilo verip, incecik gelin olacaksın, buna inanıyorum,

INŞALLAH kuzucumm cok sagol icimdeb gecenleri yazdimmm ☺☺

aynen dun kafamı parçalıycaktım ağrıdan bır daha oyle agrımaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…