Bakma :))
Agrin nasil Oldu ? Dr. Sana demistir hangi durumlarin
anormal oldugubir iki gune bisiyin kalmaz insallah ..
Ablam bi dun cok agridi agri kesici ictim simdi iyiyim ama normal bi agri var yani rahatsiz edecek kadar degilBakma :))
Agrin nasil Oldu ? Dr. Sana demistir hangi durumlarin
anormal oldugubir iki gune bisiyin kalmaz insallah ..
Burda kar yagiyoooooHayirli sabahlar guzellikler .. Oh disarda gunes var icimiz acildi :)))
Şislikden dolayi şekli bozulmustur inince duzelirdiye tahmin ediyorum ... Kanamiyorsa acilmamistir bence , yinede takip et kontrole cagirmadimi ?Ablam bi dun cok agridi agri kesici ictim simdi iyiyim ama normal bi agri var yani rahatsiz edecek kadar degil
Ama dikişin sekli kafama takildi dun gayet duzgundu
Aaa yurdumun her yeri ayri guzel :)) dun cok ayaz vardi burda .Burda kar yagiyooooo
Ablam cok az kaniyo sizinti seklinde o da bir iki gun normalmis ama onemli bi kanamasi yok baktim agzima yoktu dikisin oldugu yerde kanamaŞislikden dolayi şekli bozulmustur inince duzelirdiye tahmin ediyorum ... Kanamiyorsa acilmamistir bence , yinede takip et kontrole cagirmadimi ?
Antepe pek kar yagmaz ayazi siddetli olurda kisin bir hafta falan yagar bilemedin iki hafta simdi kar yagiyo diye herkes disarda :)Aaa yurdumun her yeri ayri guzel :)) dun cok ayaz vardi burda .
Ben de l apa yapıcam...kahvaltımı normal ettim...acıkırsam 2 acıkmazsam 1defa lapa yiycem...kv yi gitti bi kaç saat olmayacak şöğle kanepeye yayılmak vardı ama 5gündür yoktum evin halini tahmin edersiniz.işlerimi yapıp gelicem..Uyuyasim var bugun cok miskinim ...esimde evde henuz kalkmadi , gece sehir disindan geldi .. Cocuklarida gonderdim az uzanayim uyuya bilirsem oyleyinde kurs var ...
Kimler lapa yapiyor ?
Esmam senin sonuc ne oldu ?
Arzum misafirin kalicimiydi ?
Nasıl yaniiii ne var dikişte cnmAblam bi dun cok agridi agri kesici ictim simdi iyiyim ama normal bi agri var yani rahatsiz edecek kadar degil
Ama dikişin sekli kafama takildi dun gayet duzgundu
Canım ewindemisinnBen de l apa yapıcam...kahvaltımı normal ettim...acıkırsam 2 acıkmazsam 1defa lapa yiycem...kv yi gitti bi kaç saat olmayacak şöğle kanepeye yayılmak vardı ama 5gündür yoktum evin halini tahmin edersiniz.işlerimi yapıp gelicem..
kuzum dun baktım dikişgibiydi yani düzgündü sabah baktım karışmış gibiydi dünkü gibi değildiNasıl yaniiii ne var dikişte cnm
günaydıın kızlar...
günaydınnn canımmm ne güzel yazmışsın, sende iyiki varsın canım benim, gayet iyi gidiyorsun, çok güzel kilo verip, incecik gelin olacaksın, buna inanıyorum,
aynen dun kafamı parçalıycaktım ağrıdan bır daha oyle agrımaz umarımGunaydin
Benim bicirik uyutmadi yine. Basim cok agriyor. O uykuya daldi simdi. Ben de size yazip uyuyacagim biraz
Aynura gozun aydin canim. Rabbim yuvanizi daim etsin, mutluluk&huzur versin insallah. Ibadet etmekle en iyisini yapmissin. Kalbin cok ferahlayacaktir guzelim.
Aeben ttnet ile yillik tahahhutunuz vardir. Istedigin zaman iptal edemezsin. Edersen kalan aylari da odemen lazim. Diger ozel aboneliklerden bazilari, iptal durumunda ttnet e olan borcu da oduyor. Iyi arastir degistirmeden canim.
Ezgi sikintili gun gecti, iyilesirsin birkac gune canim
Doktora sorsan, belkide geçiyordur ondan öyledirkuzum dun baktım dikişgibiydi yani düzgündü sabah baktım karışmış gibiydi dünkü gibi değildi
kuzum dun baktım dikişgibiydi yani düzgündü sabah baktım karışmış gibiydi dünkü gibi değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?