- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
kuzum kanamıyor hiç açılsa kanar herhalde agrımda yok şimdilik böyle olması gerekiyor sanırım :/ ben burdaki diş doktorlarına sorıym bı bende işin içindeym ama tam bilmiyorumDoktora sorsan, belkide geçiyordur ondan öyledir
hı işte bnmde dağıldı sanırım canm 1 ay yara olarak mı kaldı 1 hafta sonra aldırmaya gıdıcem yoksaOna benzer bisi olmustu banada yardilar diktiler damagimi o 1 ay geçmedi benimdikisimdeki ipler dağıldı zamanla
hı işte bnmde dağıldı sanırım canm 1 ay yara olarak mı kaldı 1 hafta sonra aldırmaya gıdıcem yoksa
Sor canım için rahatlasınkuzum kanamıyor hiç açılsa kanar herhalde agrımda yok şimdilik böyle olması gerekiyor sanırım :/ ben burdaki diş doktorlarına sorıym bı bende işin içindeym ama tam bilmiyorum
bende cici bebe yıyorum sımdı1 ay corba içtim kanama oldu ilk zmaanlar 1 ay yara olarak kaldi yaridklari icin 3 4 ay yemek yerken o tarafim acidi cok zordukuzum
bende cici bebe yıyorum sımdı
Bu hafta gerçekten ihtiyacım var galiba zerre değişiklik yok bendeYarın lapaya ödeme atmaya evet deyen kuzularrrr...elleri göreyimmmm...
Valla doğruyu söylemek gerekirse hangi şirket olursa olsun hepsi yine türk telekomun alt yapısını kullanıyor. Birbirlerinden bir farkları olduğunu düşünmüyorum. O yüzden bende hala ttnetliyim. Ama şöyle bir fark yaratabiliyorum. Konuyu hakim olduğumu kavradıkları zaman muameleri daha farklı oluyor. O zaman işte hizmeti gerçekten alabiliyorum.Amanin benim oglan duymasin :))) her isyaninda bunu dile getiriyordu :))
Acikcasi kizlar evin bu isleri hep bana bakiyor ama abonelikte esimin ustune o yuzden degistiremiyorum . İnanin bi islerin icinde esimi bulmak ne mumkun..ttnete bizi baglayan biside yok birkac senedir evi arayip dururlar , onlar bile benim adama ulasamadi ahaha .
Esim
Olmadan baska net abobeligi mumkunmudur ? Ve hangisini tavsiye edersiniz ?
antibiyotiğini kullanmış mıydınAman dikkat et kuzum iyi yapiosun mama sıvı zarar vermez benide dikisi almaya cagrmisti gitmeden dikis kendiliğinden dustu benim bakti yara var o zamanla duzelcek dedi ama neler cektim bi ben bilirim bide ALLAH
antibiyotiğini kullanmış mıydın
ya benım o kadar yarılmadı sanırım bılmıyorum kı en arkada dikiş var işte gördüğüm kadarıyla 4 tane dün de elimi koyup ustune bıraz yatabıldım cok az ama..Evet kullandim yanagama doğru bile yatamadim kuzum agrisindan senin g8bi yanagim.sismistiagri kesici iciyordum verdigi ilaclari onlar olmassa basim agridan mahvolurdum sanırım 2 yil oldu yaptirali acisiokadar fazlaydi ki hatrlayinca tuhaf oldum
Benim damagim cok yarildi 7 dikisti sanirim kuzu2 dis eksik yanda benim oraya dos yaptrcam bende bahsetmistim sanada ondanda korkuyorum
Günaydın herkese...
ya benım o kadar yarılmadı sanırım bılmıyorum kı en arkada dikiş var işte gördüğüm kadarıyla 4 tane dün de elimi koyup ustune bıraz yatabıldım cok az ama..
yaptırcagın işlem agrılı olcak kuzum ama sonucu ıyı olucak
Herkesin sureci farkli gerçekleşir ..yüzün sisdiginden dikisler ole gozukuyordur zira dikisleru dagitacak birşey yapmadinki o yüzden kafana takma taktikca cogalir agrin..zaten ters bi durum olsa Acun azalmaz cogalirdi ..herhalukarda bi doktoruna sor bilgi al istersen..antibiyotiğini kullanmış mıydın
saol canım benım dkkatlıyım zatenAynen bitanem bakalimsende biran evel iyiles o agriyi bilirim sen yinede ne olur ne olmaz o tarafna yatma kuzum canin yanmasin
numarasını almadımkı ıkı adımlık yer bızım eve ama bu havada kalkacak halim yokHerkesin sureci farkli gerçekleşir ..yüzün sisdiginden dikisler ole gozukuyordur zira dikisleru dagitacak birşey yapmadinki o yüzden kafana takma taktikca cogalir agrin..zaten ters bi durum olsa Acun azalmaz cogalirdi ..herhalukarda bi doktoruna sor bilgi al istersen..
parçalayacaktım az kalsın
erkek arkadaşının doğum gününü bil tazecik(tabi bu 5 sene önceydi)karının doğum gününü bilme
eşim ben gibi ince fikirli değil
ben hediyeleşmeyi çok severim
anasından danasına kimsenin özel gününü boş geçirmem
ha hande sana yaparlarmı de
kesinlikle hayırrrr yapmazlar
hoş artık beklentimde yok
İnternetten bul no sunu..numarasını almadımkı ıkı adımlık yer bızım eve ama bu havada kalkacak halim yok
ağrım artarsa arıyım :)İnternetten bul no sunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?