Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Doktora sorsan, belkide geçiyordur ondan öyledir
kuzum kanamıyor hiç açılsa kanar herhalde agrımda yok şimdilik böyle olması gerekiyor sanırım :/ ben burdaki diş doktorlarına sorıym bı bende işin içindeym ama tam bilmiyorum

hı işte bnmde dağıldı sanırım canm 1 ay yara olarak mı kaldı 1 hafta sonra aldırmaya gıdıcem yoksa

1 ay corba içtim kanama oldu ilk zmaanlar 1 ay yara olarak kaldi yaridklari icin 3 4 ay yemek yerken o tarafim acidi cok zordu kuzum

Yarın lapaya ödeme atmaya evet deyen kuzularrrr...elleri göreyimmmm...
Bu hafta gerçekten ihtiyacım var galiba zerre değişiklik yok bende

Valla doğruyu söylemek gerekirse hangi şirket olursa olsun hepsi yine türk telekomun alt yapısını kullanıyor. Birbirlerinden bir farkları olduğunu düşünmüyorum. O yüzden bende hala ttnetliyim. Ama şöyle bir fark yaratabiliyorum. Konuyu hakim olduğumu kavradıkları zaman muameleri daha farklı oluyor. O zaman işte hizmeti gerçekten alabiliyorum.

Zira kendi hataları sebebiyle yapılan bir yanlışlıklar olduğunda süreç tamamlanana gerek bildiğin sapık gibi arayıp taciz ediyorum Bir ara bizim ilçedeki telekom müdürlüğünü karıştırmışlığım vardır

Ama kesintiler devam ediyorsa yinede bir ttnet müşteri hizmetlerini arayıp söyle derim hiç değilse hattı kontrol edip güncelleyebilirler. Bazen her ilçedeki her apartman aynı hızı aynı kaliteyle alamayabiliyor. Duruma göre de o dairenin hattını belli bir hıza sabitliyorlar ki kopmalar yaşanmasın.

Örnek veriyorum bende net limitsiz paketi kullanıyorum. En yüksek verilebilecek hız 8 mbit deniyor ancak hem telekoma uzaklığımız hemde alt yapı sorunu nedeniyle en fazla 5-6 mbit hız alabiliyoruz. Üstüne çıkmaya çalışılsa kopmalar oluyor. Arayıp bilgilendirdiğinde ona göre en iyi kalitede hangi hızda alabileceğini tespit edip düzeltiyorlar.

Aman dikkat et kuzum iyi yapiosun mama sıvı zarar vermez benide dikisi almaya cagrmisti gitmeden dikis kendiliğinden dustu benim bakti yara var o zamanla duzelcek dedi ama neler cektim bi ben bilirim bide ALLAH
antibiyotiğini kullanmış mıydın

Evet kullandim yanagama doğru bile yatamadim kuzum agrisindan senin g8bi yanagim.sismisti agri kesici iciyordum verdigi ilaclari onlar olmassa basim agridan mahvolurdum sanırım 2 yil oldu yaptirali acisiokadar fazlaydi ki hatrlayinca tuhaf oldum

Benim damagim cok yarildi 7 dikisti sanirim kuzu2 dis eksik yanda benim oraya dos yaptrcam bende bahsetmistim sanada ondanda korkuyorum

ya benım o kadar yarılmadı sanırım bılmıyorum kı en arkada dikiş var işte gördüğüm kadarıyla 4 tane dün de elimi koyup ustune bıraz yatabıldım cok az ama..
yaptırcagın işlem agrılı olcak kuzum ama sonucu ıyı olucak

Aynen bitanem bakalim sende biran evel iyiles o agriyi bilirim sen yinede ne olur ne olmaz o tarafna yatma kuzum canin yanmasin

Herkesin sureci farkli gerçekleşir ..yüzün sisdiginden dikisler ole gozukuyordur zira dikisleru dagitacak birşey yapmadinki o yüzden kafana takma taktikca cogalir agrin..zaten ters bi durum olsa Acun azalmaz cogalirdi ..herhalukarda bi doktoruna sor bilgi al istersen..

numarasını almadımkı ıkı adımlık yer bızım eve ama bu havada kalkacak halim yok

en iyisi beklentisiz olmak .. insan beklentisiz olunca çok daha mutlu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…