Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah
peynir

öğlen
köfte
çorba
salata

akşam
balık
salata

2 adet kayısı yerim..
su içiliyor
spor mechul?

Ekmegi birakmissin ne guzelll kuzumm :) bide kkahvaltıda biraz bisi ye bak çalısıyormussun güçsüz düşme sadece öneri ablacim sagligindan olma diye dedim yanlış anlama tmmi ☺

Ekmegi birakmissin ne guzelll kuzumm :) bide kkahvaltıda biraz bisi ye bak çalısıyormussun güçsüz düşme sadece öneri ablacim sagligindan olma diye dedim yanlış anlama tmmi ☺

canım aceleden bir peynir aldım çıktım, farkındayım kahvaltı az hakkaten :)

bir de kuzum, ben bayadır ekmek yemiyorum, diyete ağustos gibi başladım ama ondan öncede pek yemiyordum ekmek, yani menülerimden ekmeği çıkardım gibi bir şey, arada kaçırıyorum tabiiii

Supersin kuzum ekmek zarar zaten en iyisi bende ekmegi yok etmek istiyorum hayatimdan ☺
azmine hayranim

zaten bu hafta karabuğday ile öyle bir şey yaptım ya, pekte gönüllü değildim pirincin bitmesi bahane oldu anlayacağın
İyi olmuş hayirlisi zaten 5 aydir mücadele veriyorsun masaAllah eşine böle beğeniyor bundan sonra az az gitsin ..bende ole yapacagim 56 ya dustukten sonra..hayirlisi herseyin

Tamam ablacim aksam daha dikkatli olurum aksamlari ekmegi kesmeye çalışcam hic aksam ekmek yemessem.ii olur
Bir dilim tmbugday te yada Tmmn keseniyorsan sonuçta hayatimizin sonuna kadar ekmeksiz yapamyiz BN tambugdaya yonelecegim..mesala honeyin de dediği gibi uzun sure devam edebilecegimiz bir yemek düzeni secmek

[QUOTE="esmaaa06, post: 38882376, membeyi olmuş hayirlisi zaten 5 aydir mücadele veriyorsun masaAllah eşine böle beğeniyor bundan sonra az az gitsin ..bende ole yapacagim 56 ya dustukten sonra..hayirlisi herseyin[/QUOTE]

56 olsam ben daha ne isterim sevincten gobek atarim

İyi olmuş hayirlisi zaten 5 aydir mücadele veriyorsun masaAllah eşine böle beğeniyor bundan sonra az az gitsin ..bende ole yapacagim 56 ya dustukten sonra..hayirlisi herseyin

inşallah canım, ama vücut çok yıprandı, çatlak çok fazla, bakalım ne olacak, senin boyun kaç canım?

Bir dilim tmbugday te yada Tmmn keseniyorsan sonuçta hayatimizin sonuna kadar ekmeksiz yapamyiz BN tambugdaya yonelecegim..mesajla yöneyin de dediği gibi uzun sure devam et gidebileceğiniz bir yemek düzeni secmek

Ekmek.zararli ama can ya tok tutuyor ☺☺

Ablacim sen kac kilo verdin kactin kac oldun

canım üst üste doğum yaptım,ilk doğumumda 90 küsür ile doğuma gittim 89 ile eve geldim 64 e kadar indim..., 64 e indiğimde hamile kalmışım hooop gene 89 oldum 87 ile eve geldim ve işte 87 den bu günlere çaba gösteriyorum, bir alıyorum bir veriyorum böyle böyle idare ediyorum ... hayatım diyet anlayacağın

164 bnmde çatlamaya müsait zaten bu kadinlarin derdi bitmez ...

evet haklısın canım, ayrıca boyun ve kilon gayet iyi canım, spora yönelsen (mesela plates çok iyi sıkılaştırıyor, hemde yorucu olmuyor,) kilo vermene bile gerek kalmaz...

Ne guzel ablacim en azndan 90dan inebilmismissin super ben simdi 65 olsam mutlu olurum kuzucum

ALLAH bagislasin kuzularini☺

Eski guvenim kendime yok eskiden 55dim guvenim gitti kilp.aldim.die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…