Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne guzel ablacim en azndan 90dan inebilmismissin super ben simdi 65 olsam mutlu olurum kuzucum

ALLAH bagislasin kuzularini☺

sağol canım, inersin sen iste yeterki, ben kilo vermelerimi çok düzenli saatlerde yememe ve hareketli olmama bağlıyorum, ekmek ve tatlı yemiyorum ama, karnım doyana kadar yemeğimi ve bulgur pilavımı yiyiyorudum :)

Daha 56 olmadim olayim ole yapacagim jillian grubun katilacagim

Arzum ttnete anlasmamiz yok her ay ararlar esime ulasmak icin ama Ne care :))... Bagimsisiz yani .. Ama onu bile iptal etirmek icin onu istiyirlar . Esimde ne mumkun o islere vakti yokki . Olsada takilmaz o net varmi var isinizi goruyormu tamam der gecer .. Ben takintiliyim anliycan herseyin duzgun
Olnasina

Oy kuzum dislar ciksada ikinizde biraz rahat etseniz

Anladim canim. Bos bir zamanini bulur da istedigin internet saglayiciya gecersin insallah

Pasan icin de daha guzel multiplayer role playing oyunlar var. Oglandan once ben de oynuyordum. WoW dersen o bilir Netten dusse de birsey olmaz. 1-2 dk sonra eglencesine devam eder

Ah arzum senin paşa büyünce görürsün 1 yada 2 oyunu var onlarda dünya çapındaymış vs vs. multiplayer role playing oyunlarına bakarmı .... babasıyla konuşsun kendileri halletsin en iyisimi

esmam tartıldınmı bugun lapan nasıldı yazmışsın dır bir bakayım ..
bizim bugunki kurs iptal hocanın programi varmış . kapıdan çıkacakken mesaj geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…