Ne guzel ablacim en azndan 90dan inebilmismissin super ben simdi 65 olsam mutlu olurum kuzucum
ALLAH bagislasin kuzularini☺
Ip.atlamami.onerdi diyetsyen catlaklar icin kzuum
Eski guvenim kendime yok eskiden 55dim guvenim gitti kilp.aldim.die
sağol canım, inersin sen iste yeterki, ben kilo vermelerimi çok düzenli saatlerde yememe ve hareketli olmama bağlıyorum, ekmek ve tatlı yemiyorum ama, karnım doyana kadar yemeğimi ve bulgur pilavımı yiyiyorudum :)
Daha 56 olmadim olayim ole yapacagim jillian grubun katilacagimcanım üst üste doğum yaptım,ilk doğumumda 90 küsür ile doğuma gittim 89 ile eve geldim 64 e kadar indim..., 64 e indiğimde hamile kalmışım hooop gene 89 oldum 87 ile eve geldim ve işte 87 den bu günlere çaba gösteriyorum, bir alıyorum bir veriyorum böyle böyle idare ediyorum ... hayatım diyet anlayacağın
evet haklısın canım, ayrıca boyun ve kilon gayet iyi canım, spora yönelsen (mesela plates çok iyi sıkılaştırıyor, hemde yorucu olmuyor,) kilo vermene bile gerek kalmaz...
zaten kilo vereceğim diye öncelikle kendine güveneceksin, yoksa başarı olmuyor canım, önce kendine güvenmelisin, ondan sonra çorap söküğü gibi gidecek kilolar,
Duzen cok önemli tabii ablam
hadi ya , günde kaç dak. bir şey dedi mi
evet canım hemde çoook, ayrıca akşam 18 den sonra yemiyorum, onunda çok yararı oldu.. zaten saatlerim belli sabah 8 öğlen 12 akşam 17-18 arası
Daha 56 olmadim olayim ole yapacagim jillian grubun katilacagim
Bende sizinle beraber bu gucu kendimde buldum haydo BISMILLAH dedimnm ☺
Ornek insansin vesselâm ☺ ben bazen aksam yemegim 7 bucugu buluyor
oda olur ya , ben kendim erken yemek istiyorum sadece, yoksa 8 e kadar yolu var, ben erken yatıyorum 11 gibi :))
Peki ablacimmmtabi canım sen bilirsin, jillianda güzel inceltiyor :)
maşallah canım, sauna larını giy yap sporunu, ohhh mis gibi kiloları ver kuzuuummm.
Benim yatma saatim 3 buluyor valla yatana kadar cok acikiyorum ac olmasam daha oturcam deli.gibi ☺ uyku tutmuyor beni buaralar☺
canım bizde çocuklar olunca, bir an önce yatasım geliyor,:)
Cnm 8 kadar herseyini bitir yeme içme ve erken yatmaya calis leptin hormonu 12 gbi ortaya cikiyor.uyurken de zayifla...Benim yatma saatim 3 buluyor valla yatana kadar cok acikiyorum ac olmasam daha oturcam deli.gibi ☺ uyku tutmuyor beni buaralar☺
Son zamanlarda dikkat ediyorm faydasini görüyorum...Cnm 8 kadar herseyini bitir yeme içme ve erken yatmaya calis leptin hormonu 12 gbi ortaya cikiyor.uyurken de zayifla...
Arzum ttnete anlasmamiz yok her ay ararlar esime ulasmak icin ama Ne care :))... Bagimsisiz yani .. Ama onu bile iptal etirmek icin onu istiyirlar . Esimde ne mumkun o islere vakti yokki . Olsada takilmaz o net varmi var isinizi goruyormu tamam der gecer .. Ben takintiliyim anliycan herseyin duzgun
Olnasina
Oy kuzum dislar ciksada ikinizde biraz rahat etseniz
Ah arzum senin paşa büyünce görürsünAnladim canim. Bos bir zamanini bulur da istedigin internet saglayiciya gecersin insallah
Pasan icin de daha guzel multiplayer role playing oyunlar var. Oglandan once ben de oynuyordum. WoW dersen o bilirNetten dusse de birsey olmaz. 1-2 dk sonra eglencesine devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?