aynen önce kafada bitecek . sonrası oluyor ...zaten kilo vereceğim diye öncelikle kendine güveneceksin, yoksa başarı olmuyor canım, önce kendine güvenmelisin, ondan sonra çorap söküğü gibi gidecek kilolar,
Tamandır, taciz et diyorsun yeneBu hafta gerçekten ihtiyacım var galiba zerre değişiklik yok bende
Valla doğruyu söylemek gerekirse hangi şirket olursa olsun hepsi yine türk telekomun alt yapısını kullanıyor. Birbirlerinden bir farkları olduğunu düşünmüyorum. O yüzden bende hala ttnetliyim. Ama şöyle bir fark yaratabiliyorum. Konuyu hakim olduğumu kavradıkları zaman muameleri daha farklı oluyor. O zaman işte hizmeti gerçekten alabiliyorum.
Zira kendi hataları sebebiyle yapılan bir yanlışlıklar olduğunda süreç tamamlanana gerek bildiğin sapık gibi arayıp taciz ediyorumBir ara bizim ilçedeki telekom müdürlüğünü karıştırmışlığım vardır
Ama kesintiler devam ediyorsa yinede bir ttnet müşteri hizmetlerini arayıp söyle derim hiç değilse hattı kontrol edip güncelleyebilirler. Bazen her ilçedeki her apartman aynı hızı aynı kaliteyle alamayabiliyor. Duruma göre de o dairenin hattını belli bir hıza sabitliyorlar ki kopmalar yaşanmasın.
Örnek veriyorum bende net limitsiz paketi kullanıyorum. En yüksek verilebilecek hız 8 mbit deniyor ancak hem telekoma uzaklığımız hemde alt yapı sorunu nedeniyle en fazla 5-6 mbit hız alabiliyoruz. Üstüne çıkmaya çalışılsa kopmalar oluyor. Arayıp bilgilendirdiğinde ona göre en iyi kalitede hangi hızda alabileceğini tespit edip düzeltiyorlar.
Canım benim sen ne zaman geldin?unuttum tam tarihi...Ekmegi birakmissin ne guzelll kuzumm :) bide kkahvaltıda biraz bisi ye bak çalısıyormussun güçsüz düşme sadece öneri ablacim sagligindan olma diye dedim yanlış anlama tmmi ☺
abla ne zamana kadar basvurular bende basvurmak ıstıyorum daKızlar koştur koştur bir hal oldum
ygs başvurumu yaptım
çok kararsızdım 12 yıl aradan sonra ama bir daha pişman olmak istemedim
inşallah kazanabilirim yaaa
ablacım ıkı gunde bır kılo gıttı ama cumadan carsambaya gram oynamamıstı tartıda ben ona baglıyorum odem toplamıstım ınsallah yagdanda gıtmıstır..bugun kendımı bıraz kotu hısedıyorum hertarafım agrıyor belkı bugun yapmam aksam sıcak bır corba ıcıyımAh arzum senin paşa büyünce görürsün1 yada 2 oyunu var onlarda dünya çapındaymış vs vs. multiplayer role playing oyunlarına bakarmı .. .. babasıyla konuşsun kendileri halletsin en iyisimi
esmam tartıldınmı bugun lapan nasıldı yazmışsın dır bir bakayım ..
bizim bugunki kurs iptal hocanın programi varmış . kapıdan çıkacakken mesaj geldi
ayın 19 unda son tatlımabla ne zamana kadar basvurular bende basvurmak ıstıyorum da
nasıl basvuracagımayın 19 unda son tatlım
hersene basvuracagım hersene kacırıyorum tarıhınıayın 19 unda son tatlım
en son ne zaman girdin sınavanasıl basvuracagım
aeben abla turkcell süper online çok iyi aslındaTamandır, taciz et diyorsun yene
abla acıkcası ben 5 sene once dısardan lıseyı bıtırdım dıplomamı bıle almadım daha devlette once gıdıp dıplomamı almam lazım herhalde unı sınavınada hıc gırmedım ılk olacak benm ıkı uc senedır dusunuyorum aslında ama cocukları bahane ederek hıc ustune dusmedım bırde acık degılde bırebır egıtım olsun cocuklarda bıraz buyur dıye dusunmustum ama esımde ona yanasmadı ben ılk once dıplomamı alıyım o zmanen son ne zaman girdin sınava
ösym başvurusu yapan bir okula gidiyorsun resmini çekiyorlar diploma fotokopisini unutma
ordan yapıyorlar başvurunu sen kağıdını aldıktan sonra bankaya 50 tl yatırıyorsun bu kadar
sonra ösym aday işlemlerinden şifreni değiştirip bilgi güncellemesi yapıyorsun
esmam kız geçen gün demiştim ya yoksa buraua yazmadımmı .. diplomanı almana gerek yok .. açık lise sayfan duruyorsa ordan diplomana hak kazandıgınla ilgili sayfanın çıktısını al . sana en yakın ösym birosuna (liseler yani ) adresi var bakarsın netden .. oraya gidiyorsun kaydını yapıyorrlar.. sonrada bankaya 50 tl yatırıyorsun ... bu kadar ben geçen hafta yaptırdım kaydımı .. bende açık lise mezunuyum ....abla acıkcası ben 5 sene once dısardan lıseyı bıtırdım dıplomamı bıle almadım daha devlette once gıdıp dıplomamı almam lazım herhalde unı sınavınada hıc gırmedım ılk olacak benm ıkı uc senedır dusunuyorum aslında ama cocukları bahane ederek hıc ustune dusmedım bırde acık degılde bırebır egıtım olsun cocuklarda bıraz buyur dıye dusunmustum ama esımde ona yanasmadı ben ılk once dıplomamı alıyım o zman
binanın düzeninden hiç bilgim yok handem ....tahayütümüz yok canım 4 senedir boştayız aslındaaeben abla turkcell süper online çok iyi aslında
hem ttnet tahahütünü bozarsan onlar ödüyorlar
binanızda süperonline yapılandırması varmı
Oy elifim geçmişler olsun kulak agrısı, rabbım kolaylık versin .... bir diş birde kulak agrısıselamlar fıstıklargeçmişi okuyamıyorum bir türlü tam olarak
zerre uyumadan bir geceyi tamamladım, kulak iltihabım dişime ve boğazıma vurmuş durumda,beynim zonkladı bütün gece
önce dişçiye gitmiştim dişten mi diye değilmiş, kulağımda iltihap varmış ve felaket durumdayım, ağlaya ağlaya emzirdim gece ege'yi
aynur'um tatlım 73 oldum buarada
Biz geçen hafta oyun aldık D&R dan..geldik kurmaya çalıştık ,yok olmadı...yüklendik laptopu oğlanla gittik,uzmanı bulduk ve tam 1 saat oyun yüklensin diye bekledik..düşünsene D&R da bilgisayara oyun yüklemeye çalışan tipler..deli gibi yağmur var bide...başka şey olsa adım atmaz oyun diyince koşa koşa gitti :)Ah arzum senin paşa büyünce görürsün1 yada 2 oyunu var onlarda dünya çapındaymış vs vs. multiplayer role playing oyunlarına bakarmı .. .. babasıyla konuşsun kendileri halletsin en iyisimi
esmam tartıldınmı bugun lapan nasıldı yazmışsın dır bir bakayım ..
bizim bugunki kurs iptal hocanın programi varmış . kapıdan çıkacakken mesaj geldi
Elifim geçmiş olsun,kulağında iltihap varken sakın müdahale yaptırma.,.ben 99 senesinde müdahale yaptıkları için nurtopu gibi bir hastalık sahibi oldum..16 yıldır vertigo hastasıyım yanlış tedavi yüzünden..kulağının içine dokundurtma,sadece ilaç vermelerini söyle..selamlar fıstıklargeçmişi okuyamıyorum bir türlü tam olarak
zerre uyumadan bir geceyi tamamladım, kulak iltihabım dişime ve boğazıma vurmuş durumda,beynim zonkladı bütün gece
önce dişçiye gitmiştim dişten mi diye değilmiş, kulağımda iltihap varmış ve felaket durumdayım, ağlaya ağlaya emzirdim gece ege'yi
aynur'um tatlım 73 oldum buarada
hemen bakıyorum..esmam kız geçen gün demiştim ya yoksa buraua yazmadımmı .. diplomanı almana gerek yok .. açık lise sayfan duruyorsa ordan diplomana hak kazandıgınla ilgili sayfanın çıktısını al . sana en yakın ösym birosuna (liseler yani ) adresi var bakarsın netden .. oraya gidiyorsun kaydını yapıyorrlar.. sonrada bankaya 50 tl yatırıyorsun ... bu kadar ben geçen hafta yaptırdım kaydımı .. bende açık lise mezunuyum ....
tatom nerden şifre yeniliyoruz henüz yamadım ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?