üşütmüştür hülyam ... geçmiş olsun .Kızlar oğlumun 2 gündür mide bulântısı var ama çıkaramıyor bir türlü...iştahı yerinde yemek yiyor...normalde çıkartırdı midesini bozunca, niye böyle oldu anlamıyorum...
üşütmüştür hülyam ... geçmiş olsun .
Kızlar koştur koştur bir hal oldum
ygs başvurumu yaptım
çok kararsızdım 12 yıl aradan sonra ama bir daha pişman olmak istemedim
inşallah kazanabilirim yaaa
selamlar fıstıklargeçmişi okuyamıyorum bir türlü tam olarak
zerre uyumadan bir geceyi tamamladım, kulak iltihabım dişime ve boğazıma vurmuş durumda,beynim zonkladı bütün gece
önce dişçiye gitmiştim dişten mi diye değilmiş, kulağımda iltihap varmış ve felaket durumdayım, ağlaya ağlaya emzirdim gece ege'yi
aynur'um tatlım 73 oldum buarada
abla ne zamana kadar basvurular bende basvurmak ıstıyorum da
Kızlar oğlumun 2 gündür mide bulântısı var ama çıkaramıyor bir türlü...iştahı yerinde yemek yiyor...normalde çıkartırdı midesini bozunca, niye böyle oldu anlamıyorum...
tamam şifrede degiştirdim onaylandı ...
şimdi sınavımı bekliycez handem ?
parayı yatırdınmıtamam şifrede degiştirdim onaylandı ...
şimdi sınavımı bekliycez handem ?
evet handen kayıt yaptırdıgım gün yatırdım bankamatıkten .. şimdide şifremi degiştirdim onaylandı .parayı yatırdınmı
Elifim geçmiş olsun,kulağında iltihap varken sakın müdahale yaptırma.,.ben 99 senesinde müdahale yaptıkları için nurtopu gibi bir hastalık sahibi oldum..16 yıldır vertigo hastasıyım yanlış tedavi yüzünden..kulağının içine dokundurtma,sadece ilaç vermelerini söyle..
Ah arzum senin paşa büyünce görürsün1 yada 2 oyunu var onlarda dünya çapındaymış vs vs. multiplayer role playing oyunlarına bakarmı .. .. babasıyla konuşsun kendileri halletsin en iyisimi
esmam tartıldınmı bugun lapan nasıldı yazmışsın dır bir bakayım ..
bizim bugunki kurs iptal hocanın programi varmış . kapıdan çıkacakken mesaj geldi
Kızlar koştur koştur bir hal oldum
ygs başvurumu yaptım
çok kararsızdım 12 yıl aradan sonra ama bir daha pişman olmak istemedim
inşallah kazanabilirim yaaa
selamlar fıstıklargeçmişi okuyamıyorum bir türlü tam olarak
zerre uyumadan bir geceyi tamamladım, kulak iltihabım dişime ve boğazıma vurmuş durumda,beynim zonkladı bütün gece
önce dişçiye gitmiştim dişten mi diye değilmiş, kulağımda iltihap varmış ve felaket durumdayım, ağlaya ağlaya emzirdim gece ege'yi
aynur'um tatlım 73 oldum buarada
Biz geçen hafta oyun aldık D&R dan..geldik kurmaya çalıştık ,yok olmadı...yüklendik laptopu oğlanla gittik,uzmanı bulduk ve tam 1 saat oyun yüklensin diye bekledik..düşünsene D&R da bilgisayara oyun yüklemeye çalışan tipler..deli gibi yağmur var bide...başka şey olsa adım atmaz oyun diyince koşa koşa gitti :)
Kızlar oğlumun 2 gündür mide bulântısı var ama çıkaramıyor bir türlü...iştahı yerinde yemek yiyor...normalde çıkartırdı midesini bozunca, niye böyle oldu anlamıyorum...
Geçmiş olsun kuzucum...Allah acil şifalar versin...kkulakağrısı çok fenadır...
antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktor. tabi emzirdiğim için pek etkili ilaçlar kullanamıyorum, tuzlu suyla gargara yap ve burnunu temizle dedi
Sana ne olmuş arzucum?çabucak geçsin baş ağrın.sırtını boyun damarlarına masaj yaptir...iyi gelir...Canim ayni tur oyunlardan bahsediyoruz. O da onlardan birini oynuyordur
Ben oglanla beraber oynarim, yok oyle tek basina oynamak
Hayirli olsun canim. Siki calis
Cok gecmis olsun canim. Insallah cabuk atlatirsin.
Ben de geceden beri bas agrisi cekiyorum. Parol bir ise yaramiyor, calpol mu icsem
Ben de giderdimCok severim oyun oynamayi. Cok hasir nesir olunca pc ile de bir hayli barisigim, kendim hallediyorum cogu isimi
Usutunce de olur canim. Gecmis olsun.
Senin paşaya da geçmiş olsun kuzum. ..Sağolasın canım..
Bak işte listeye girmen tartışılırken bu hiç iyi haber olmadı kuzucumben bugün dayanamadım burger king yedim ..
Bak işte listeye girmen tartışılırken bu hiç iyi haber olmadı kuzucum
Sen takıms ilk olarak ayın kaçı geldin kuzum?ama bişey diyeyim mi abla .. mecbur kaldm .. sabhtan beri dısardaym ve öle bi yer ki adam akıllı restoran yok etrafta .. irenç bi kebapçı vardı sadece
ablam da hamile kokusuna dayanamadım yiyelim dedi ona uydum
Lilyanacım sormuşsun evdeyim güzelim...
Sen takıms ilk olarak ayın kaçı geldin kuzum?
doğru ya yılbaşı gecesi karar vermiştim .. 31 aralıkta geldm ablaSen takıms ilk olarak ayın kaçı geldin kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?