Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar oğlumun 2 gündür mide bulântısı var ama çıkaramıyor bir türlü...iştahı yerinde yemek yiyor...normalde çıkartırdı midesini bozunca, niye böyle oldu anlamıyorum...
üşütmüştür hülyam ... geçmiş olsun .

Kızlar koştur koştur bir hal oldum
ygs başvurumu yaptım
çok kararsızdım 12 yıl aradan sonra ama bir daha pişman olmak istemedim
inşallah kazanabilirim yaaa

başarılar canım, hakkında hayırlısı olsun..

çok geçmiş olsun canım

abla ne zamana kadar basvurular bende basvurmak ıstıyorum da

sana da başarılar canım, hakkında hayırlısı olsun...

Kızlar oğlumun 2 gündür mide bulântısı var ama çıkaramıyor bir türlü...iştahı yerinde yemek yiyor...normalde çıkartırdı midesini bozunca, niye böyle oldu anlamıyorum...

çok geçmiş olsun canım, havalar soğuk, bilmeden soğuk su vs. içmiş olabilir, geçer inşallah...

tamam şifrede degiştirdim onaylandı ...
şimdi sınavımı bekliycez handem ?

başarılar canım, hakında hayırlısı olsun... :)

antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktor. tabi emzirdiğim için pek etkili ilaçlar kullanamıyorum, tuzlu suyla gargara yap ve burnunu temizle dedi

Canim ayni tur oyunlardan bahsediyoruz. O da onlardan birini oynuyordur

Ben oglanla beraber oynarim, yok oyle tek basina oynamak

Kızlar koştur koştur bir hal oldum
ygs başvurumu yaptım
çok kararsızdım 12 yıl aradan sonra ama bir daha pişman olmak istemedim
inşallah kazanabilirim yaaa

Hayirli olsun canim. Siki calis

Cok gecmis olsun canim. Insallah cabuk atlatirsin.

Ben de geceden beri bas agrisi cekiyorum. Parol bir ise yaramiyor, calpol mu icsem

Ben de giderdim Cok severim oyun oynamayi. Cok hasir nesir olunca pc ile de bir hayli barisigim, kendim hallediyorum cogu isimi

Usutunce de olur canim. Gecmis olsun.

Sana ne olmuş arzucum?çabucak geçsin baş ağrın.sırtını boyun damarlarına masaj yaptir...iyi gelir...

Bahar guya bu hafta listeye girecekti ama göremiyorum hiç.tuğbanın da liste zamanı galiba...ama katılımı iyi deyil diycem ama okullu işte ne yapalım.ne diyorsunuz kızlar tuğbayla ilgili?listeye girmelimi?

Bak işte listeye girmen tartışılırken bu hiç iyi haber olmadı kuzucum

ama bişey diyeyim mi abla .. mecbur kaldm .. sabhtan beri dısardaym ve öle bi yer ki adam akıllı restoran yok etrafta .. irenç bi kebapçı vardı sadece
ablam da hamile kokusuna dayanamadım yiyelim dedi ona uydum

ama bişey diyeyim mi abla .. mecbur kaldm .. sabhtan beri dısardaym ve öle bi yer ki adam akıllı restoran yok etrafta .. irenç bi kebapçı vardı sadece
ablam da hamile kokusuna dayanamadım yiyelim dedi ona uydum
Sen takıms ilk olarak ayın kaçı geldin kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…