Sewindimm bunaa dicem de sorunlar çözüldü müüLilyanacım sormuşsun evdeyim güzelim...
Sana ne olmuş arzucum?çabucak geçsin baş ağrın.sırtını boyun damarlarına masaj yaptir...iyi gelir...
Uykusuzluktan canim. Dinlenebilirsem gecer
Lilyanacım sormuşsun evdeyim güzelim...
calpol icebilirsin ama bebegini yanina alsan kokunla uyumazmi bnm cocuklarim uyurlardi..hic uyku sorunu cekmedim.Uykusuzluktan canim. Dinlenebilirsem gecer
calpol icebilirsin ama bebegini yanina alsan kokunla uyumazmi bnm cocuklarim uyurlardi..hic uyku sorunu cekmedim.
Karar almamışdım elifim ya...kendimce almaya çalışıyordum ama olmadı. ..
geçmişte gördüm mesajlarını, tam okuyamasam da bazı olumsuz kararlar almıştın ve geri döndün sanırım kararından. hayırlısı olsun inşallah hakkında güzelim rabbim herkesi farklı sınıyor işte, herkesin imtihanı kendine zor ama kaldıramayacağı derdi de vermez ki rabbim kuluna. Allah gönlünü en kısa zamanda feraha erdirsin inşallah, senin içinde hande içinde canı gönülden diliyorum bunu
Ama kahvaltın olmamış bitanem,gerisi iyi...ben lapa yedim wcde kalmış durumdayım...A aynura bn lapayi bugun yapamadim.
sabah
bir elma
ara
yarim portakal
bir litre ilik limonlu su
bir litre su
bir forum cay
oglen
yarim kase yogurt corbasi
aksam
biraz balik ve yesillik salatasi yiyecegim
suyumu icecegim insaAllah
sporda kendimi cok halsiz yorgun hissediyorum bu aralar
ama yinede ip atlamaya calisiyorum..
Karar almamışdım elifim ya...kendimce almaya çalışıyordum ama olmadı. ..
Yok tatlım ya...öğlesine...aynı...Sewindimm bunaa dicem de sorunlar çözüldü müü
arkadasim bn adem gunesi takip ediyorum bir cocuk iki yasina kadar annesiyle uyumasi lazim diyor ondan sinra guvenle ayirabilirsin bnI'm ikinci oglum alisti benle uyumaya bnde uzerine gitmedim simdi ise sabaha kadar misil misil uyurlar masallah yataklarinda ..gece huysuzlanan bebekler anneyi kaybetme korkusu yasadiklari icin aglarlarmis..bazen gece uyanir hic aglamaz yanima gelir dalar Ben yine yatagina gotirurum.biraz aradtir istersen adem gunesi bn begeniyorum..
büyük oğlum kokumla uyumaya alışır da hep yanımızda yatmak ister diye gece uykuya dalamadığında yarım saat de olsa sallayıp yatırırdım yerine
şimdi küçük oğlum sanırım kokumla uyumayı sevdi bikaç kez yanıma aldım dalınca yatağına koydum o da buna alıştı ve gece uykumuz berbat duruma döndü. alsam yanımda uyucak aslında ama direniyorum o şekilde alışmasın kendi yatağında uyusun diye
Bak bende huysuzlansa bile yanıma almıyorum alışmasın diye.hiç duymamıştım dediyini...o yanımda uyuduğunda da asla uyumamam ki ben rahat..arkadasim bn adem gunesi takip ediyorum bir cocuk iki yasina kadar annesiyle uyumasi lazim diyor ondan sinra guvenle ayirabilirsin bnI'm ikinci oglum alisti benle uyumaya bnde uzerine gitmedim simdi ise sabaha kadar misil misil uyurlar masallah yataklarinda ..gece huysuzlanan bebekler anneyi kaybetme korkusu yasadiklari icin aglarlarmis..bazen gece uyanir hic aglamaz yanima gelir dalar Ben yine yatagina gotirurum.biraz aradtir istersen adem gunesi bn begeniyorum..
Biz de seni elifim...gördün mü karne notumuzu?yılların rekorunu kırmışız...özlemiştim sizi yaa
calpolü içmedim hiç. parol ve minoset içiyorum çok dayanılmaz ağrılarımda. geçmiş olsun sana da. büyüdükçe düzelir diye umduğum uyku düzenimiz aksine son bir aydır çok feci durumda. sanırım senin kuzunun diş sıkıntıları dönemi di mi?
calpol icebilirsin ama bebegini yanina alsan kokunla uyumazmi bnm cocuklarim uyurlardi..hic uyku sorunu cekmedim.
aynura cok haklisin ama umudunu yitirme..her kapiyi acan bir Allah var ..ve unutma gecenin en siyah olan kismi sabaha yakin olan zamanidir.her gece gunduze gebedir..Yok tatlım ya...öğlesine...aynı...
Bak bende huysuzlansa bile yanıma almıyorum alışmasın diye.hiç duymamıştım dediyini...o yanımda uyuduğunda da asla uyumamam ki ben rahat..
arkadasim bn adem gunesi takip ediyorum bir cocuk iki yasina kadar annesiyle uyumasi lazim diyor ondan sinra guvenle ayirabilirsin bnI'm ikinci oglum alisti benle uyumaya bnde uzerine gitmedim simdi ise sabaha kadar misil misil uyurlar masallah yataklarinda ..gece huysuzlanan bebekler anneyi kaybetme korkusu yasadiklari icin aglarlarmis..bazen gece uyanir hic aglamaz yanima gelir dalar Ben yine yatagina gotirurum.biraz aradtir istersen adem gunesi bn begeniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?