- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Biz de seni elifim...gördün mü karne notumuzu?yılların rekorunu kırmışız...
Ay yemin ederim sizin bi sözlerinizdir dualarınızdır tek umudum...inşallah bi mucize olur da rahata erişirim...artık sık sık dua ediyorum.ben o kadar umutsuzumki dua bile etmiyordum ama şimdi ediyorum...Allah duyar dualarıml ki şimdiye kadar ona açılmış elimi hiç geri çevirmedi çok şükür rabbime.aynura cok haklisin ama umudunu yitirme..her kapiyi acan bir Allah var ..ve unutma gecenin en siyah olan kismi sabaha yakin olan zamanidir.her gece gunduze gebedir..
Bizde seni elifim , mucuks ..özlemiştim sizi yaa
Ay evet yaaa...şimdi bari tadını çıkaralım...Canim alissa ne cikar. Kac sene daha sarilacak bize, kucagimizda yatacak. Sor aeben ablayaGel oglum sarilayim opeyim dese oglan arkasina bakmadan kacar herhalde Sikmayin bu kadar. Ana kuzusu onlar
cnm aslinda cok onemli bi konu anneyle bebegin guvenle baglanmasi acisindan benim cocuklar pespese oldugu icin hic ilgilenemefim zamaninda baya bi sogukluk vardi musabimla aramda yavas yavas asiyoruz amaBak bende huysuzlansa bile yanıma almıyorum alışmasın diye.hiç duymamıştım dediyini...o yanımda uyuduğunda da asla uyumamam ki ben rahat..
Harikayızzzzz....sen de varsın....
harikasınız
Yok kiz ben simdi bile sapsup öpüp sarilirim veletlere :)))Canim alissa ne cikar. Kac sene daha sarilacak bize, kucagimizda yatacak. Sor aeben ablayaGel oglum sarilayim opeyim dese oglan arkasina bakmadan kacar herhalde Sikmayin bu kadar. Ana kuzusu onlar
Ay yemin ederim sizin bi sözlerinizdir dualarınızdır tek umudum...inşallah bi mucize olur da rahata erişirim...artık sık sık dua ediyorum.ben o kadar umutsuzumki dua bile etmiyordum ama şimdi ediyorum...Allah duyar dualarıml ki şimdiye kadar ona açılmış elimi hiç geri çevirmedi çok şükür rabbime.
O kadar mutlu oluyorum ki bunu duyduğumda...Allahım dualarımızı duysun...her duamda seni ve handeyi geçiriyorum canım . ALLAH tez zamanda sizleride feraha çıkarsın İNŞALLAH
Yok kiz ben simdi bile sapsup öpüp sarilirim veletlere :)))
Ama kucukkende yattim yavruslarla , gece cok yatmasamda gunduz sarilir yatardim . Nefesimi hissetilermi hic uyanmadan uyurlardi :) kalkincede 1 dk sonra uyanirlardi sipalar .. Ayyy ben o kokularini ozledimmmmmm . Tadini cikarin ya sarilin uyuyun :))
Honey_ball inanirmisin adem gunes 20 yasinda dahi olsa sorunlu Anne ebebeyn iliskisi olan ailleri yani Anne ogulu 6 hafta birarada basbada uyutuyor..rabbim hayirli evlt eylesin hepimizinkini...
Ben yaparım ,lezzetli olur...ama una falan batırmam öğlece...soğanla falan harmanlayıp pişiririm..kizlar sizinle bir balik tarifi paylasmk istiyorum
esim buglama sevmiyor.dusundum bulmaliyim dedim hem esimin sevecegi hemde benim icin kalorisi dusuk olmali.
firin tepsisini yagliyorsunuz misir ununa buladiginiz baliklarinizi firinda kizartiyorsunuz cok lezzetli oluyor..
aklinizda bulunsun denemek isterseniz..
kizlar sizinle bir balik tarifi paylasmk istiyorum
esim buglama sevmiyor.dusundum bulmaliyim dedim hem esimin sevecegi hemde benim icin kalorisi dusuk olmali.
firin tepsisini yagliyorsunuz misir ununa buladiginiz baliklarinizi firinda kizartiyorsunuz cok lezzetli oluyor..
kizlar sizinle bir balik tarifi paylasmk istiyorum
ee benim kızda benle yatıyor eşimde yerde yatıyor iyimibiz hala oğlumla yatıyoruz arada kendi yatağına alıyoruz gece uyanıp anne anne diye bağırıyor sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?