Ama oda olmaz handem . Cocularla yatin didikde adamlarida sepetleyin demedik :)) esler icinde sarilip yatmak ikisi arasindaki iliskiyi guclendiriree benim kızda benle yatıyor eşimde yerde yatıyor iyimi
ben bunaldım artık bu durumdan
alara doğduğundan beri ayrı yatıyoruz biz
bir yattığımız zamanlar sayılıdır herhalde
çok taktım bu aralar ben buna ya
ablm sonuna katiloyorumAma oda olmaz handem . Cocularla yatin didikde adamlarida sepetleyin demedik :)) esler icinde sarilip yatmak ikisi arasindaki iliskiyi guclendirirsipalarim ve eslerin yeri ayridir dengeyi saglayin
Canım benim sen ne zaman geldin?unuttum tam tarihi...
Hayatcim pc deysen . Takima yazdigin ilk masajin hangi tarih bi bakarmisin . Tam gun olarak onemli , not dusulecek yarin listeyede ondanBu cuma ikinci cuma olcak canim
4 ocak ilk mesajin bumuydu hayat ?Canim ben kararliyim beni araniza alirsaniz sizinle devam etmek isterim cok teşekür ederim
abla yatmıyor sıpa ya herşeyi denedim yok olmuyorAma oda olmaz handem . Cocularla yatin didikde adamlarida sepetleyin demedik :)) esler icinde sarilip yatmak ikisi arasindaki iliskiyi guclendirirsipalarim ve eslerin yeri ayridir dengeyi saglayin
Ablam daha hayat için erken...4 ocak ilk mesajin bumuydu hayat ?
Hamde sonmenüm
sabah öğlen akşam pirinç lapası ıyyyyyyyyyyyyyy bıktım
3 lt su
2 kupa yeşilçay
Evet bencede ..Ablam daha hayat için erken...
Bu hafta benim için son olsun abla artık mezun olmak istemiyordum aslında ama mezun olayım diyorumHamde son
Kilolarin heni kendini zorlamiycaktin
bilmiyorum aynur yorum yapamıycam vallaTUĞBA İÇİN NE DİYORSUNUZ KIZLAR?
SimdidenBu hafta benim için son olsun abla artık mezun olmak istemiyordum aslında ama mezun olayım diyorum
bu arada yarının tüyosunuda almış oldunuz
çünkü birazda olsa sınava hazırlanmak istiyorum
alara 10.30 gibi yatıyor o saatten sonra ders çalışıcam
ben kilo falan koruyamam ablaSimdiden
tebrikler handem
Biliyorsun kiloyu korumak en az vermek kadar zorburdan gene ayrilmiycaksin
Kuzum sen hedefini çekmemişmiydin?Bu hafta benim için son olsun abla artık mezun olmak istemiyordum aslında ama mezun olayım diyorum
bu arada yarının tüyosunuda almış oldunuz
çünkü birazda olsa sınava hazırlanmak istiyorum
alara 10.30 gibi yatıyor o saatten sonra ders çalışıcam
Mezun olduktan 6ay sonra listeye gire bilirsin handem...ben kilo falan koruyamam abla
eminim yine alıcam
ve kuyruğumu sıkıştırıp yine gelicem
her defasında böyle oldu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?