Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ama oda olmaz handem . Cocularla yatin didikde adamlarida sepetleyin demedik :)) esler icinde sarilip yatmak ikisi arasindaki iliskiyi guclendirir sipalarim ve eslerin yeri ayridir dengeyi saglayin

Esmam baliga zeytin yag ,kekik, karabiber, toz kirmizi biber vede pul biber dok ve bununla iyce ovala ..
Hatta seviyorsan köri de mithis oluyor . Rende sogan ve sarimsakta ...
Bunlarla birazda bekletirsen dahada super .. Sonrasinda iyi isinmis firin yada döküm tavalar var onlarda bir guzrel pisir izgara seklinde .... Bu tarifte somon harika oluyor ..
Una bulama cisss ...

Ama oda olmaz handem . Cocularla yatin didikde adamlarida sepetleyin demedik :)) esler icinde sarilip yatmak ikisi arasindaki iliskiyi guclendirir sipalarim ve eslerin yeri ayridir dengeyi saglayin
abla yatmıyor sıpa ya herşeyi denedim yok olmuyor

menüm
sabah öğlen akşam pirinç lapası ıyyyyyyyyyyyyyy bıktım
3 lt su
2 kupa yeşilçay

Hamde son
Kilolarin heni kendini zorlamiycaktin
Bu hafta benim için son olsun abla artık mezun olmak istemiyordum aslında ama mezun olayım diyorum
bu arada yarının tüyosunuda almış oldunuz
çünkü birazda olsa sınava hazırlanmak istiyorum
alara 10.30 gibi yatıyor o saatten sonra ders çalışıcam

Simdiden

tebrikler handem
Biliyorsun kiloyu korumak en az vermek kadar zor burdan gene ayrilmiycaksin

Simdiden

tebrikler handem
Biliyorsun kiloyu korumak en az vermek kadar zor burdan gene ayrilmiycaksin
ben kilo falan koruyamam abla
eminim yine alıcam
ve kuyruğumu sıkıştırıp yine gelicem
her defasında böyle oldu çünkü

Kuzum sen hedefini çekmemişmiydin?

Sabah bi kase cicibebe yedim
Oglen bi kase mercimek corbasi ictim
Aksam.annem balik yapti ahh icim gitti(
Ama ben yarim kase mercimek corbasi icebildim ((azicik ekmegin icinden kattim corbaya doyabiliyim diye
Suyu da sadece hap icerken ictim o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…