Ben katılımını az buluyorum tuğbam.sanki kendini tam bize veremedin.öğlesine gelip gidiyorsun.bizim takımı biliyorsun tuğbacım.1 1mize nasıl bağlı olduğumuzu...onun için bir hafta daha bekle bence.kendini ispatlamaya çalış derim.ne dersin kuzum?arzum sevgili yardımcım sen ne dersin?aeben ablaaa?kızlaaaar?eğer sizin için sorun varsa haftaya da olur kaptan ... :)_AYNURA_
Dedigin gibi olsun aynuram haklisin katilim cok onemliBen katılımını az buluyorum tuğbam.sanki kendini tam bize veremedin.öğlesine gelip gidiyorsun.bizim takımı biliyorsun tuğbacım.1 1mize nasıl bağlı olduğumuzu...onun için bir hafta daha bekle bence.kendini ispatlamaya çalış derim.ne dersin kuzum?arzum sevgili yardımcım sen ne dersin?aeben ablaaa?kızlaaaar?
aynur çektim ancak yüzde seksen verildiğinde mezun olunuyor diye biliyorum ama yanlışmıyımKuzum sen hedefini çekmemişmiydin?
parayı yatırdınmı
İkinizi de tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum gerçekten.. Okumanın asla ama asla yaşı yok. Kesinlikle yapabileceğinize inanıyorumevet handen kayıt yaptırdıgım gün yatırdım bankamatıkten .. şimdide şifremi degiştirdim onaylandı .
Aynuracım, sana sürekli yazıcam yazıcam diyodum ama kısmet olmamıştı. Instagramda gördüm kızın çoook çooooook tatlı maşallaaahhhKarar almamışdım elifim ya...kendimce almaya çalışıyordum ama olmadı. ..
Kuzum kaç kiloyla başladın ve hedefin nedir?söylede hesap yapayım biaynur çektim ancak yüzde seksen verildiğinde mezun olunuyor diye biliyorum ama yanlışmıyım
hedefime çok çok yakınım zaten
Sağ ol peri kuşum sen de çok tatlısın...İkinizi de tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum gerçekten.. Okumanın asla ama asla yaşı yok. Kesinlikle yapabileceğinize inanıyorum
Aynuracım, sana sürekli yazıcam yazıcam diyodum ama kısmet olmamıştı. Instagramda gördüm kızın çoook çooooook tatlı maşallaaahhh
hadi canım güldürdün beni baya...bu kararı ortak alıyoruz...sen daha çok adapte olacağına söz verirsen sana güvenerek yeni başlanğıçlarını tam yapman adına listeye alalım...ben başlanğıçlara çok önem veririm.bak bu gün ne zaman gelsem buradasın.Listeye girme süresi de inan yoruyor insanı ama zor bi süreçten geçtm yani vizeler abimin sözü fln .. o yüzden böyle oldu yoksa belki daha iyi olurdu katılımım .. şimdi bir ay boyunca evdeyim .. yeni planlarım yeni düzenimle başlıyorum tatilime
bu hfta girseydim iyi olurdu benm için yeni başlangıçlarımın hepisi bi anda olurdu hem ... ama girmesem de olur siz daha iii bilrsinizz kaptan ..
hem ne diolardı muhteşem yüzyıl daa ... emr-ü ferman yüce sultanımızındır:) _AYNURA_
65.8 kilo ile başladımKuzum kaç kiloyla başladın ve hedefin nedir?söylede hesap yapayım bi
aynur ben alalım diyorum ama yinede sen bilirsinhadi canım güldürdün beni baya...bu kararı ortak alıyoruz...sen daha çok adapte olacağına söz verirsen sana güvenerek yeni başlanğıçlarını tam yapman adına listeye alalım...ben başlanğıçlara çok önem veririm.bak bu gün ne zaman gelsem buradasın.
Mezun olmak için en fazla 54.7 olmalısın kuzucum...kesin olmuşsundur sen65.8 kilo ile başladım
hedef 52 demiştim
Bakalım handem...kendi savunmasını bekliyorumaynur ben alalım diyorum ama yinede sen bilirsin
onun altındayım bebemmmmmMezun olmak için en fazla 54.7 olmalısın kuzucum...kesin olmuşsundur sen
Vauuuuu...alkış alkış alkışşşşş....onun altındayım bebemmmmm
rakibim nerdeeeeee bakalımmmmyarın altın vuruşumu yapıp gidiyorum kızlar yüzdem çok iyi ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?