Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eğer sizin için sorun varsa haftaya da olur kaptan ... :) _AYNURA_
Ben katılımını az buluyorum tuğbam.sanki kendini tam bize veremedin.öğlesine gelip gidiyorsun.bizim takımı biliyorsun tuğbacım.1 1mize nasıl bağlı olduğumuzu...onun için bir hafta daha bekle bence.kendini ispatlamaya çalış derim.ne dersin kuzum?arzum sevgili yardımcım sen ne dersin?aeben ablaaa?kızlaaaar?

Dedigin gibi olsun aynuram haklisin katilim cok onemli

ancak motivasyon açısından listede olmak çok farklı
bak ben 2 hafta izin yaptım hop kilo aldım
çünkü o anda beni bağlayan bişey olmadı
ondan dolayı ben yorum yapamıyorum hayat ve tuba için

parayı yatırdınmı
evet handen kayıt yaptırdıgım gün yatırdım bankamatıkten .. şimdide şifremi degiştirdim onaylandı .
İkinizi de tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum gerçekten.. Okumanın asla ama asla yaşı yok. Kesinlikle yapabileceğinize inanıyorum

Karar almamışdım elifim ya...kendimce almaya çalışıyordum ama olmadı. ..
Aynuracım, sana sürekli yazıcam yazıcam diyodum ama kısmet olmamıştı. Instagramda gördüm kızın çoook çooooook tatlı maşallaaahhh

Sağ ol peri kuşum sen de çok tatlısın...

Listeye girme süresi de inan yoruyor insanı ama zor bi süreçten geçtm yani vizeler abimin sözü fln .. o yüzden böyle oldu yoksa belki daha iyi olurdu katılımım .. şimdi bir ay boyunca evdeyim .. yeni planlarım yeni düzenimle başlıyorum tatilime

bu hfta girseydim iyi olurdu benm için yeni başlangıçlarımın hepisi bi anda olurdu hem ... ama girmesem de olur siz daha iii bilrsinizz kaptan ..

hem ne diolardı muhteşem yüzyıl daa ... emr-ü ferman yüce sultanımızındır :) _AYNURA_

Selam millet :) hava müthişken bütün evi kaldırdım temizledim,dün deli gibi yağmur vardı bugün cam sildiğimi görenler deli bu demişlerdir...geç kalktım kahvaltım yok...

13:00 pirinç lapası

15:00 elma

17:00 portakal

18:00 yağsız salata,yoğurt..

Jullian Michaels level 3/28.gün

hadi canım güldürdün beni baya...bu kararı ortak alıyoruz...sen daha çok adapte olacağına söz verirsen sana güvenerek yeni başlanğıçlarını tam yapman adına listeye alalım...ben başlanğıçlara çok önem veririm.bak bu gün ne zaman gelsem buradasın.

aynur ben alalım diyorum ama yinede sen bilirsin

yarın altın vuruşumu yapıp gidiyorum kızlar yüzdem çok iyi ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…