Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünki menüm;

Sabah:
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
4 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,dereotu
1 şekersiz zencefilli limonlu çay

Öğlen:
ufak paçanga böreği

Akşam:
ciğer
salata
yoğurt

1,5 lt su içtim. 2,5'a tamamlarım. 20 dk yürüyüş.... Karışık bitki çayımı da içiyorum. Şimdide spora başlıyorum.

Bugunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
birkac zeytin
birkac ceviz

Oglen
kofte ve salata

Aksam
1 kucuk su boregi
1 mercimek kofte
biraz kuruyemis
(Ofiste parti vardi da)

Yiyin yiyin börekleri...

Tuğbaaaaa nereye gittin kızzz?eskiye bi döndüm de ilk zamanlarda baya yazışmışsın bizimle.ayrıca da ilk sayfadakı formu doldurmadın mı sen?

evet buradaydım hep .. aslında sık sık giriyorum ama konuşamıyorum .. normalde herşeye atlarım ama burda olmuyodu :) ilahi ben sanal alemde çekingenlik yaşıyoruum :)

ben de başlangıçları çok severim.. insanın silkelenip kendine gelmesi kadar güzel bişey yok :) :)
Tuğbaaaaa nereye gittin kızzz?eskiye bi döndüm de ilk zamanlarda baya yazışmışsın bizimle.ayrıca da ilk sayfadakı formu doldurmadın mı sen?
doldurmuştum ablacm :) ütü yaptım da ondn giremedim az evvel ..
ay çok teşekür edrm :)

Yiyin yiyin börekleri...
Bu hafta ben zaten kesinlikle cezalı olmam lazım. Kendimi ifşa ediyorum. Diyeti başladığımdan beri geçirdiğim en ama en berbat hafta.

_AYNURA_ canım kaptanım nolur bana bu hafta ceza ver. Cıslı menülerim yüzünden bu hafta cezaya layığım valla. İpin ucu kaçmadan ceza ver bana özel olarak istiyorum :)

Fıstığım benim o doldurun formda ne o anki kilon ne heded kilon yok ki...lütfen yazarmısın...ilk kilonu,hedef kilonu,geçen cumaki kilonu...seni listeye alıcam...yarın senin için milad olsun...başarılar...umarım yüzümü kara çıkarmazsın :)

Jillianı yapıyormusun?perim dua et yarın eksiyle gel yoksa önümüzdeki hafta hayat sana zor...en ufacık bi cısı affetmem.hemen o gün sporla cezalandırırım...yapmazsan da bi daha konuşmam seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…