Altın vuruşlu handemmmm...nereye gidiyorsun kız?yarın eksilicezzzz...yarın altın vuruşumu yapıp gidiyorum kızlar yüzdem çok iyi ona göre
benim demeyi cok isterdim bakalimrakibim nerdeeeeee bakalımmmm
ay ne yüzsüzüm demi ya
neyse şaka şaka
hepiniz çok çok değerlisiniz tabi kilolarımız hariç
Allahım yarabbim kuzum yarın tartı günü su böreyi de ne?Bugunku menum
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
birkac zeytin
birkac ceviz
Oglen
kofte ve salata
Aksam
1 kucuk su boregi
1 mercimek kofte
biraz kuruyemis
(Ofiste parti vardi da)
Yiyin yiyin börekleri...Bugünki menüm;
Sabah:
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
4 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,dereotu
1 şekersiz zencefilli limonlu çay
Öğlen:
ufak paçanga böreği
Akşam:
ciğer
salata
yoğurt
1,5 lt su içtim. 2,5'a tamamlarım. 20 dk yürüyüş.... Karışık bitki çayımı da içiyorum. Şimdide spora başlıyorum.
Ama ben de o menülerde börekde n başqa bi şey görmedim kiaynur kucuk bi dilim masumcuk.
onu bn gormedim sanki hic
doldurdu cnm bn konustum tugbaylaTuğbaaaaa nereye gittin kızzz?eskiye bi döndüm de ilk zamanlarda baya yazışmışsın bizimle.ayrıca da ilk sayfadakı formu doldurmadın mı sen?
..aynur iste20 yaşında üniv. 1 . sınıf öğrencisiym .. hazirana kadar 11 kilo vermem lazım .. karatay diyetiyle orantılı ilereleyecem inş .. spor ve az yemek yeme alışkanlığı kazanmak için desteğe ihitiyacm var o yüzden budaym .. inş2015 hayırlı bir yıl olur hepimizeee :)
evet buradaydım hep .. aslında sık sık giriyorum ama konuşamıyorum .. normalde herşeye atlarım ama burda olmuyodu :) ilahi ben sanal alemde çekingenlik yaşıyoruum :)hadi canım güldürdün beni baya...bu kararı ortak alıyoruz...sen daha çok adapte olacağına söz verirsen sana güvenerek yeni başlanğıçlarını tam yapman adına listeye alalım...ben başlanğıçlara çok önem veririm.bak bu gün ne zaman gelsem buradasın.
doldurmuştum ablacm :) ütü yaptım da ondn giremedim az evvel ..Tuğbaaaaa nereye gittin kızzz?eskiye bi döndüm de ilk zamanlarda baya yazışmışsın bizimle.ayrıca da ilk sayfadakı formu doldurmadın mı sen?
ay çok teşekür edrm :)..aynur iste
Bu hafta ben zaten kesinlikle cezalı olmam lazım. Kendimi ifşa ediyorum. Diyeti başladığımdan beri geçirdiğim en ama en berbat hafta.Yiyin yiyin börekleri...
Finalleri var aynuramKızlar masmavi arkadaşımız vardı.nereye kayb olmuş?
Fıstığım benim o doldurun formda ne o anki kilon ne heded kilon yok ki...lütfen yazarmısın...ilk kilonu,hedef kilonu,geçen cumaki kilonu...seni listeye alıcam...yarın senin için milad olsun...başarılar...umarım yüzümü kara çıkarmazsın :)evet buradaydım hep .. aslında sık sık giriyorum ama konuşamıyorum .. normalde herşeye atlarım ama burda olmuyodu :) ilahi ben sanal alemde çekingenlik yaşıyoruum :)
ben de başlangıçları çok severim.. insanın silkelenip kendine gelmesi kadar güzel bişey yok :):)
doldurmuştum ablacm :) ütü yaptım da ondn giremedim az evvel ..
ay çok teşekür edrm :)
Jillianı yapıyormusun?perim dua et yarın eksiyle gel yoksa önümüzdeki hafta hayat sana zor...en ufacık bi cısı affetmem.hemen o gün sporla cezalandırırım...yapmazsan da bi daha konuşmam seninle...Bu hafta ben zaten kesinlikle cezalı olmam lazım. Kendimi ifşa ediyorum. Diyeti başladığımdan beri geçirdiğim en ama en berbat hafta.
_AYNURA_ canım kaptanım nolur bana bu hafta ceza ver. Cıslı menülerim yüzünden bu hafta cezaya layığım valla. İpin ucu kaçmadan ceza ver bana özel olarak istiyorum :)
Hadi canımmmmm...oo kadar mı verdin?siz beni mutluluktan geberticeksiniz haaa..Aynuram yarin mezun olabilirim sanirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?