O zaman bu takimda sadece zaten azimli olan kilo veren kalirAma ablam kilp vermeyenin nesine yardımcı olayım ben?nasıl olayım ki?yemesin de zayıflasın.ha evet biri diyetini düzgün yapar kilp veremezse ona kızamam evet...ama biri dikkat etmeyip kilo alırsa ya da veremezse ona bal gibi de kızarım...bana ne bana ne kızıyom işte...
Aynurcum senin kaptanlığından memnun değiliz dedik mi ayol ..ağaca bakarken ormanı ıskalamamak lazım :)Sağol bitanem...böyle düşünmene sevindim...en azından biri memnun
Bak sana abla derim ha bundan sonra2 yıl önce 20 yıldır günde 2 paket içtiğim sigarayı bıraktım...şu var ki diyet yapmak sigarayı bırakmaktan çok daha zor...gaza gelip motive oluyorsun,offf aman yesem nolur deyip börekleri götürüyorsun,bla bla bla...bu kadar motive isteyen uzun zaman alan bir uğraşta dışarıdan gelen her eleştiri balona batırılan iğne etkisi yapar dostlarım...yol göstermek ayrı..geçen gün paylaştığım kazların yolculuğunu hatırlatmak isterim.,,
Sağol bitanem...böyle düşünmene sevindim...en azından biri memnun
O ne ABLA?Aynurcum senin kaptanlığından memnun değiliz dedik mi ayol ..ağaca bakarken ormanı ıskalamamak lazım :)
Birakma ablam.mavmav giremiyo zaten melekkiz yapiyr bi gmelan yapiyor mascara da kayboldu of of.tabiki yapıcam, bu gün level 2 de başlıycam, çok sıkıldım 1. levelden, topiğe arada uğrarım tatlım, yalnız bırakmam seni..
Biliyorum canım yaa...o kos kocaman çıkan kırmızı dili görmediniz miii?canım diğerleride memnun bence, sadece algıda yanlışlık var :)
Onca olumlu şey yazmışken bunlardan senin kaptanlığından memnun olmadığımız sonucunu çıkartmanı söylemeye çalıştım...kullandığım deyim aslında...O ne ABLA?
Benim yarın bitiyoooooBirakma ablam.mavmav giremiyo zaten melekkiz yapiyr bi gmelan yapiyor mascara da kayboldu of of.
Masallah sana masallahhhhBenim yarın bitiyooooo
Rippede başlıyorum pazar günü 4 haftalık program..Masallah sana masallahhhh
O Neye yonelikRippede başlıyorum pazar günü 4 haftalık program..
şaka yaptım yaw yok yemiyorum cıs bişi birazdan toplantı başlıcak zaten çıkınca yazmaya çalışırım kızlar öpüyorum hepinizikız dur ne yapıyosunnn yeme sakııın
Kolay gelsin canmşaka yaptım yaw yok yemiyorum cıs bişi birazdan toplantı başlıcak zaten çıkınca yazmaya çalışırım kızlar öpüyorum hepinizi
Kiz aynura o kadar laf ettik hic bisi anlatamamisim yaTamam kızlar...yanarım yanarım da...arzum bilir neye yanarım şimdi buradan yazmam doğru deyil...sırf bu hafta 1.liği alamadığımıza yanarım.neyse...2.liyiyimiz için de kocaaaaman tebriklerrr...gidipkocamla vakit geçireyim....
Sadece Arzunun bildiği birşeyse ve burada belirtmen sakıncalıysa (ki ne olduğunu yazmayacaksan böyle birşeyi yazman doğru değil bence) hani Amerika filmlerinde bir replik vardır."ya şimdi konuş yada sonsuza dek sus" diye...yaaaa şuan benim çok rahatsız olduğum birşey yaptın..,ben de çıkıp oğluşla vakit geçireyim,eşim şehirdışında özledim zatiTamam kızlar...yanarım yanarım da...arzum bilir neye yanarım şimdi buradan yazmam doğru deyil...sırf bu hafta 1.liği alamadığımıza yanarım.neyse...2.liyiyimiz için de kocaaaaman tebriklerrr...gidipkocamla vakit geçireyim....
Biliyorum canım yaa...o kos kocaman çıkan kırmızı dili görmediniz miii?
Benim yarın bitiyooooo
Rippede başlıyorum pazar günü 4 haftalık program..
Tamam kızlar...yanarım yanarım da...arzum bilir neye yanarım şimdi buradan yazmam doğru deyil...sırf bu hafta 1.liği alamadığımıza yanarım.neyse...2.liyiyimiz için de kocaaaaman tebriklerrr...gidipkocamla vakit geçireyim....
şaka yaptım yaw yok yemiyorum cıs bişi birazdan toplantı başlıcak zaten yazmaya çalışırım kızlar öpüyorum hepinizi
Bu yaptığımız 30 günün devamı...O Neye yonelik
Hmm anladm canmBu yaptığımız 30 günün devamı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?