Kiz aynura o kadar laf ettik hic bisi anlatamamisim ya
Bir daha seni yakmamak icin asla listeye girmeyim bari :)))
Yok zayifim ben tekrar listeye girmeyi dusunmuyorum canim ( yanlis anlamayin daha once verdigim bir karardiayrıca sevgiliaeben seninle aynı hafta izine ayrıldım, sen başlamadan başlamıycam, aha buraya yazdıııımmmm
Yok zayifim ben tekrar listeye girmeyi dusunmuyorum canim ( yanlis anlamayin daha once verdigim bir karardi) benim hayat tarzim ve artik diyetden yilmisligim belli , giripte takimin yuzdesinide etkilemek istemiyorum. Yaza dogru kalan 2-3 kiloyuda verir son hafta mezun olmak icin girerim belki ...
Sakin ha benimle kiyaslamayin kendinizi ben unumu eledim
elegimi astim duvara :) zaten bu kilo bile iyi bena gore ..
Ben hep burda olucam zayifim senin mezuniyetindede
Ben hep ayni dusunuyorum zayifim degismedi hic :))ne demek takım yüzdesi, canım biz bir takımız, sen daha önce bunu dile getirirken, takım ruhunu anlatmaya çalışırken aynı şeyleri kendin yazmışsın... sensiz bir liste hiç güzel olmaz, 3 hafta sonra buradayız inşallah, kırma beni lütfen..
O cadi bn miyim abla kizBen hep ayni dusunuyorum zayifim degismedi hic :))
Samimi diyorum daha oncede listeden cikmayi istemistim cunki kilo verme istegim yok .. Gecen haftada sirf aynuram ve arzuma soz verdigim icin yapabildim bisiler . Ama icinden gelmiyor zayifim 25 senedir diyet yapiyorum yoruldum bende bunyemde ... Kilo vermedikten sonra listeyi isgal etmeninde anlami yokki ..
Ben yine burdayim zayifim diyetide zaten tam birakmam
Kiloyu korumam lazim en azindan..
Bunu daha fazla dillendirmeyelim gerek yokmezun edicez hepinizi insallah ...
Zaten aynura basinizda olduktan sonra mezun olursunuz
O cadiyida seviyorum icinide bilirim, ben ablasiyim yanlisini gorursemde kizarim , sizi etkilemesin
Ooh be nihayet beklediyim mesaj geldi.ablam beni seviyoor,ablam beni seviyooor...Ben hep ayni dusunuyorum zayifim degismedi hic :))
Samimi diyorum daha oncede listeden cikmayi istemistim cunki kilo verme istegim yok .. Gecen haftada sirf aynuram ve arzuma soz verdigim icin yapabildim bisiler . Ama icinden gelmiyor zayifim 25 senedir diyet yapiyorum yoruldum bende bunyemde ... Kilo vermedikten sonra listeyi isgal etmeninde anlami yokki ..
Ben yine burdayim zayifim diyetide zaten tam birakmam
Kiloyu korumam lazim en azindan..
Bunu daha fazla dillendirmeyelim gerek yokmezun edicez hepinizi insallah ...
Zaten aynura basinizda olduktan sonra mezun olursunuz
O cadiyida seviyorum icinide bilirim, ben ablasiyim yanlisini gorursemde kizarim , sizi etkilemesin
Cadi diyince ustume alindimYokkk kızzz bu defa benimmm...
Abla jillianı unutma haaa...İyi geceler kizlar okunmak uzere bir dunya sayfa beni bekliyor ..
Tekrar tebrik ederim hepinizide ....
Orayada yazacaktim aynuram , telden zor oluyor yazamadim , ilerleyen saatte yazarim .diyet olmayinca sporda yok simdilik ..Abla jillianı unutma haaa...
Bu hafta güzel bir yüzde ile gelemedim. Neyseki sabit değildim yada kilo almadım. Ama önümüzdeki cuma inşallah harikaaaaaa bir yüzde ile geleceğim. Bana güveeeeennnYaa ben onu sana mı yazdım canım ablam?seni biliyorum az çok...sen de beni bilmelisin...sen de beni anlamalısın...bu bir yarış...ben de takımın kaptanıyım...mavmav gibi geç bildirim yapanlara,senin gibi artı çıkanlara,ya da sosysl gibi sabitlete kızmam çok normal...ama seni seviyorum bu başka bi konu,yarış başka aşk başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?