- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 34
Yumurta un bahart biraz su karıştırıyorum karnabaharı da haşlayıp içine ezerek atıyorum karıştırıyorum cıvık bi kıvamı oluyor yağsız tavada kaşıkla koyup kızartıyorumIyi aksamlar
Yogun bir mesajlasma trafigi olmus. Ben yine herkes uyuduktan sonra geldim galiba
Kararsiz nasil yapiliyot karnabahar koftesi canim?
Cadi diyince ustume alindim
Yumurta un bahart biraz su karıştırıyorum karnabaharı da haşlayıp içine ezerek atıyorum karıştırıyorum cıvık bi kıvamı oluyor yağsız tavada kaşıkla koyup kızartıyorum
Afiyet olsun canim :)Firinda yapayim senin bu tarifi ben. Un yerine yulaf kepegi koyayim. Uzerine de beyaz peynirle, 15-20 dk dursa firinda yeter. Tesekkurler tarif icin
Hic bilmiyorumki ablam :)Ne yaptiniz canim, adam hala meramini anlatmaya mi calisiyor?
benimde alt kısım basenler çok abla göbek ve simitte var biraz ama en çok alt bölgeden mutsuzum
Sendeki bu spor askioğluşu yatırdım, 45 dakika power walk ve 16 dakika p90x ab ripper yaptım :)
kızlar hepinizi tebrik ederim, dereceye girmenize katkım olamadı özür dilerim, ama günlerdir wc sorunum var, sırf şu karabuğday yüzünden, kayısı vs. yedim ama pek etkili olmadı her neyse, hepinize hayatınız boyunca mutlu, sağlıklı günler dilerim... öpüldünüz...
@hayatbos canım sakın diyetini bozma olurmu,senin düğün fotonu görmek isterim, incecik kuğu gibiiii, sevgilerrr
canım birazdan yapıcam, ama sanırım artık eksi hakkım kalmadı, birde daha önce yazdım izine ayrıldım, fazla nette takılamıycam, yani bildirim yapamayabilirim, merakta kalma.., ayrıca sende mezun oldun, fotolarına bayıldım, zaten çok güzeldin, iyice güzelleşmişsin , seni çok öpüyorum canım, spor yapmaya devam edeceğim ama fırsatını buldukça, şimdi çocuklar uyudu, birazdan yapıcam :) sevgiler canım
Doğadanın kayısı çayını al,wc dden çıkamazsın :)
ay maşallhh .. mümkünse linklerini bna özelden atar mısn .. ben leslie yi düzgn videolarnı arıyorm arıyorm bulamıyormoğluşu yatırdım, 45 dakika power walk ve 16 dakika p90x ab ripper yaptım :)
Sağol bitanem...böyle düşünmene sevindim...en azından biri memnun
Buketim de gecmisi okuya okuya geliyor :) sana da iyi geceler bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?