çalışmak ayrı birşeyiçim acıdı resmen, gözlerim doldu..
ben de çalışan bir annenin çocuğuyum canım çocuğunun ne hissettiğini çok iyi anlıyorum fakat o da benim gibi büyüdüğünde senin bunu niye yaptığını çok iyi anlıcaktır, annem çalışmasaydı beni bu kadar iyi şartlarda okutamayacaklardı ve çok şükür bugün olduğum yerde olamıcaktım, yani değeri birgün mutlaka anlaşılacak yaptıklarının
çalışmak ayrı birşey
ama ben çocuğumla ilgilenecek bişeyler yapacak vakit bulamıyorum
göğsüme öküz oturdu sanki kalkmıyor
avazım çıktığı kadar bağırıcam birgün
sabahki o hali gözümün önünden gitmiyor
akşam 8 de geliyorum 10 da yatıyor bu çocuk
bende anneyim diye geziyorum ortalarda içine tükürsünler benim anneliğimin
akşam sana ne getireyim bişey istermisin annecim diyorum anne gitme diyo çocuk bişey istemiyoki anne sevgisi istiyo benden ve ben onu veremiyorum ona
Bitanm ekmegin icinden emerek yiyorum cayla yedim sabah isiramiyorum daha şişim de iniyor gibiSen yemek yiyebiliyormusun ezgimm disinden dolayi biraz duzelme var mi
çalışmak ayrı birşey
akşam sana ne getireyim bişey istermisin annecim diyorum anne gitme diyo çocuk bişey istemiyoki anne sevgisi istiyo benden ve ben onu veremiyorum ona
Bitanm ekmegin icinden emerek yiyorum cayla yedim sabah isiramiyorum daha şişim de iniyor gibi
Sagol dusundugun icin canm benimmm
nazım benim içim yangın yeri bugünofff handem içim cız etti . benim oğluş henüz küçük pek anlamıyor ama bazı sabahlar erken kalkıyor benimle beraber elimi bırakmıyor yataktan kalkayım . yada kalkmışsam gelip elimden tutup yatağa götürüyor uyuyalım diye . keşke izin gününde izin verselerde kızınla tüm gün zaman geçirsen yada yatana kadar sadece onunla ilgilensen sonrasında ne istiyorlarsa yapsan
böcüğüm örnek al beni örnek alki değmeyen insanlara yerini bildirebilesinBitanm ekmegin icinden emerek yiyorum cayla yedim sabah isiramiyorum daha şişim de iniyor gibi
Sagol dusundugun icin canm benimmm
İnsallah canm benimNedemek kuzum sende sagol
sisinin inmesine sevindim aman hemen sert bişiler tuketme canin yanmasin bu sekil birqz idare et kuzum tekrardan gecmis olsun biran evell iyilesrsn INŞALLAH
Yemin ederim mesajını okuyunca ağladım ya...canım kızım benim nasıl özlüyordur seni...artık sakinlik bir işe yaramıyor
sinirimden içim titriyor
ya en çok üzende vicdan azabı çekiyorum çocuğuma karşı
ilgilenemiyorum günlük 2 saat görüyorum
sabah işe giderken uyandı
nasıl ağlıyor çenesi titriyor çocuğun ağlamamayada çalışıyor
anne gitme anne yanıma yat
anne bişey istemiyorum çalışma anne
ya çocuğun yüzüne bakınca deliriyorum resmen
aldım kucağıma bebek gibi geziyoruz evde
kahvaltımı sen yaptırırmısın anne diyo
ve ben aptal gibi değer bilmeyen insanlara için çalışıp çocuğumu perişan ediyorum
böyle giderse çıkıcam işten
çocuğum anne sevgisinden mahrum resmen
kafayı oynatıcam düşünmekten
Yaaa handem yaa hüngür hüngür ağlayasım var...göz yaşlarımı tutamıyorum.ne yapcaz biz?nasıl çıkıcaz bu işlerin içinden?nasıl baş edicez...nazım benim içim yangın yeri bugün
yok aynur çıkıcam iştenYemin ederim mesajını okuyunca ağladım ya...canım kızım benim nasıl özlüyordur seni...
çıkamıycaz aynurum bu işin içindenYaaa handem yaa hüngür hüngür ağlayasım var...göz yaşlarımı tutamıyorum.ne yapcaz biz?nasıl çıkıcaz bu işlerin içinden?nasıl baş edicez...
çok iyi anlıyorum canım ama neredeyse çocuğu olan tüm mesai arkadaşlarım aynı şeyleri anlatıyor inan bana bu konuda tek değilsin.. ben de dün 10da anca geldim eve benim de çocuğum farklı olmucak yarın, senin geçtiğin yollardan geçicem..çalışmak ayrı birşey
olmuyor abla rahatlamıyor içimHandem rabbim tez zamanda icini ferehlatsin insallah ...
Tamam da güzelim işten çıkınca tüm gün kv dırdırına nasıl dayanıcaksın?çok zor güzelim...diyelim ki ayrılmayı istedin nasıl ayrılacaksln işsiz güçsüz...belki benim şu an bi işim olsa karar vermrm daha kolay olurdu. Bi de ben kocamı çok seviyorum.onunla çok mutluyum...ama bu hayatı da çekemiyorum...ne yapıcaz biz ya?Allahım sen handeye de bana da yardım et...yok aynur çıkıcam işten
en azından anasınıfına başlayana kadar
kıymetlim o benim
hakkım yok ona bunu yapmaya
Evet canım.bence de haklısın...ne olursa olsun çocuğun incildiyini hiss etmemeli...çok iyi anlıyorum canım ama neredeyse çocuğu olan tüm mesai arkadaşlarım aynı şeyleri anlatıyor inan bana bu konuda tek değilsin.. ben de dün 10da anca geldim eve benim de çocuğum farklı olmucak yarın, senin geçtiğin yollardan geçicem..
çalışman çocuğunun geleceğini inşa etmede işe yarıyosa bunlarda etkilenmemeye çalış diyebilirim sadece... senin üzüldüğünü hissettiğinde inan o daha da üzülcek.. çocukken bakıcı beni sabahtan dışarı atardı bi yemek için uğrardım evine onda da elime yarım ekmek tutuşturup gönderirdi, ben de annem üzülmesin diye söyleyemezdim biliyodum çünkü başka bakıcı bulmakta zorluk çekeceğini 20 yıl önce bakıcı kavramı çok gelişmemişti çünkü, anneme kıyamaz susardım yıllar sonra anlatabildim bunları.. o yüzden üzüldüğünü çocuğuna gösterme lütfen bu onun için en kötüsü emin ol..
amin aynurum aminTamam da güzelim işten çıkınca tüm gün kv dırdırına nasıl dayanıcaksın?çok zor güzelim...diyelim ki ayrılmayı istedin nasıl ayrılacaksln işsiz güçsüz...belki benim şu an bi işim olsa karar vermrm daha kolay olurdu. Bi de ben kocamı çok seviyorum.onunla çok mutluyum...ama bu hayatı da çekemiyorum...ne yapıcaz biz ya?Allahım sen handeye de bana da yardım et...
arkadasim hic birsey cocugundan daha onemli degil cocugun icin bir muddet calisma demekki babannesiyle mutlu degil cocugun birde esinle acik acik konussan faydasini gorurmusunku cok uzuldum rabbim ferahlik versin icine rabbim en dogru sekilde hareket etmeni saglasinamin aynurum amin
aynur çalışıncada çekiyorum çalışmayıncada çekiyorum
ayrı evi hayal etmek bile hayal bana şu anda
inan bana koca falan gözüme görünmüyor sabah alarayı öyle gördüğümden beri
iki gün önce yatağa işedi bu çocuk ve zerre sesi çıkmıyo yüzüme bakmıyor
sanıyoki annem kızacak
kızmam sesimide çıkarmam annem olabilir dedim ama utanıyo biliyorum farkediyorum
akşama kadar evin içinde dışarı çıkmıyor arkadaşı akranı hiçbirşeyi yok
mutsuz ya anlıyorum hissediyorum
içine tükürürüm işininde gücününde
öyle bir beynine işlemişki çocuğun pazartesi kahvaltısını yaptırdıktan sonra anne hadi temizlik yapalım diyo
4 yaşındaki çocuk oyun oynayalım parka gidelim der temizlik yapalım demez demez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?