Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

isyan etmek istemiyorum elif ama dayanamıyorum artık
gelin değil köle hizmetci gelmişim ben o eve
it gibi çalışıyorum üstüne maaş veriyorum hediyeler alıyorum yok olmuyor olmuyor
bigün yüzüne senden nefret ediyorum diye haykırıcam kendimi zor tutuyorum

işte yapmayacaksın bunu
ağırlığını koyacaksın
ben hep güler yüzlü oldumda ne oldu
herkesin yerini bilmesini sağlayacaksın
bak bana kafayı yeme noktasındayım

Benimde nisanliyim ama kirildigim zamanlar oldu simdiden basladi valla ama agzimi acmadim aslinda ipleri bastan verdim desene canim

hayırlısı böyleymiş .. çokk güzel aydınlık bi yüzün var maşşallah sana .. bence seni çook güzel günler bekliyo :) gözlerindeki ışıltıdan belliii üzme kendniii
İnsallah tubam bende uuzulmek istemiyorum bos yere ama zaman her seyin ilaci zamanla daha iyi olucam:))

çok iyi olur ..
çünkü ben jllian yapamadım ..
leslie 4 miles yapıyorum bazen de 3 miles ..
ama hhep aynı olunca sıkılıyor insan ..
diyetim de ne yapacagm çok düzenli artk iki gündür acayip dikkat ediyorum ve meyvesini şimdiden aldm metabolzmam hzlı :)

lakin şu spor işinde ne yapayım ne edeyim bi türlü bulamıyorum .. leslie kadar hafif olmayan jillian kadar ağır olmayan bişey arıyoruum .... bana bi spor düzeni lazım eğer yardımcı olursanız çook sevinrim ..

Benimde nisanliyim ama kirildigim zamanlar oldu simdiden basladi valla ama agzimi acmadim aslinda ipleri bastan verdim desene canim
ben ipleri vermedim değer verdim
kızı yok dedim kızı olmaya çalıştım
tek geliniyim bu arada
beni benden ettiler Allaha havale ettim

[QUOTgeldiginde siz, post: 38921569, member: 641231"]Sustukca ezilirim biliyorum ben insanlara kotu bisey diyemiyorum ya yada tepki gosteremiyorum vijdanim sizliyor [/QUOTE]
Yeri geldiginde sizlamicak canm vicdanin gercekten uzulen sen olursun ben sana cok dikbasli her seye karsi cikan biri ol demiyorum asla ama ipleri biraz eline al lafini dinlet onemset kendini

76.900 nikaha kadar 65 olurmuyumki cok spor ve super diyetle ☺
olursun tabii yaa .. azmin elinden hiçbişey kurtulamaz ..
bak benm önümde bi nikah fln olmamasına ragmen çok kararlıyım :)
en sevdiğim şeyleri ikram etttiler evdekiler iki gndr azmimi kırmaya çalışıyolar ama valla hiçç kanmadım onlara :) bizimkilere göre benm kilom çok iyi ..
ama ben durmam durmayacam :)

ya abla bi yolu yok mu evleri ayırmanın ??

[QUOTgeldiginde siz, post: 38921569, member: 641231"]Sustukca ezilirim biliyorum ben insanlara kotu bisey diyemiyorum ya yada tepki gosteremiyorum vijdanim sizliyor

çoğu evlenenin söylediği lafı bende söylemeye başladım son zamanlarda
şimdiki aklım olsa evlenmezdim

[QUOTgeldiginde siz, post: 38921569, member: 641231"]Sustukca ezilirim biliyorum ben insanlara kotu bisey diyemiyorum ya konuyu epki gosteremiyorum vijdanim sizliyor
Yeri geldiginde sizlamicak canm vicdanin gercekten uzulen sen olursun ben sana cok dikbasli her seye karsi cikan biri ol demiyorum asla ama ipleri biraz eline al lafini dinlet onemset kendini[/QUOTE]

Haklisin kuzum cok kirildigim anlar oldu kayinvalideme ama en cokta kayinpederime hic bisi demedim nisanlima kirildgmi soyledim ama kavga çıkarmadan uzuldugumu dile getrdim konuyu kapattim kv biraz duzeldi cok sukur iyi buaralar oglunu benden kiskaniyoo neden bilemedim ama haklsn sustukca ustume gelirler saygi cercevesinde tepkimi dile getrmem lazim INSALLAH bidaha beni kirmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…