buketçim biri 28 aylık biri 6 aylık[/
QUOTE]
Ikiside 6 aylik anladim ksbkmayin☺
oyy ne tatlilardir simdiii onlar ☺☺☺
Ikisi bi yaramazlik yaparsa kosturmaktan kilo verirsnz valla kucukler ikiside benimde kuzenim.var cocuklarinin aralarinda 2 yas var ikis bi olup annlerinii deli ediyolar
isyan etmek istemiyorum elif ama dayanamıyorum artıksabır taşı olsa çatlar güzelim, sen evde olsan o yaşlı hasta olsa zaten elini bir işe değdirmezsin herşeyi yaparsın. ama sen çalışıyorken onun da yapma imkanı varken çok ayıp herşeyi hazıra beklemek. vicdan yok kayınvalidende gerçekten.
anlayamıyorum böyle insanları, gelin ya her işi yapıcak sesini çıkartmadan.
rabbim sabrının mükafatını versin inşallah handem
işte yapmayacaksın bunu
ağırlığını koyacaksın
ben hep güler yüzlü oldumda ne oldu
herkesin yerini bilmesini sağlayacaksın
bak bana kafayı yeme noktasındayım
İnsallah canm benm saol iyi dileklerin icin:)Cok üzüldüm kuzucummm senin gibi iyi yürekli melegin kıymetini bilememissINŞALLAH bundan sonra cok mutlu olursun bitanem
İnsallah tubam bende uuzulmek istemiyorum bos yere ama zaman her seyin ilaci zamanla daha iyi olucam:))hayırlısı böyleymiş .. çokk güzel aydınlık bi yüzün var maşşallah sana .. bence seni çook güzel günler bekliyo :) gözlerindeki ışıltıdan belliii üzme kendniii
İnsallah canm benm saol iyi dileklerin icin:)
Taviz o kadar berbat bisey ki..Benimde nisanliyim ama kirildigim zamanlar oldu simdiden basladi valla ama agzimi acmadim aslinda ipleri bastan verdim desene canim
tuğbacım google a yazarsan direk çıkıyor..p90x ab ripper yazınca...yürüyüşe gelince jessica smith tv den o an hangisini yapmak istersem onu yapıyorum sabit bir video yok yaptığım...jillian ın 30 günlük programını yarın bitiriyorum...ripper programına başlıyacağım..
2 yıl önce p90x in günlük programını yapmıştım zor ama,Jillian gibi değil...videolar kaldırıldı ama bugün bir japon kanalında youku adı,buldum...yapmak isteyenlere tavsiye ederim..yapacak olanlar olursa ajandamdan günlük programını yazarım buraya..
ben ipleri vermedim değer verdimBenimde nisanliyim ama kirildigim zamanlar oldu simdiden basladi valla ama agzimi acmadim aslinda ipleri bastan verdim desene canim
evet aynen öyle .. olursun ya fıstık gibi kızsıınn :)İnsallah tubam bende uuzulmek istemiyorum bos yere ama zaman her seyin ilaci zamanla daha iyi olucam:))
Taviz o kadar berbat bisey ki..
Hepimiz oyleyizzevet aynen öyle .. olursun ya fıstık gibi kızsıınn :)
ben ipleri vermedim değer verdim
kızı yok dedim kızı olmaya çalıştım
tek geliniyim bu arada
beni benden ettiler Allaha havale ettim
olursun tabii yaa .. azmin elinden hiçbişey kurtulamaz ..76.900nikaha kadar 65 olurmuyumki cok spor ve super diyetle ☺
isyan etmek istemiyorum elif ama dayanamıyorum artık
gelin değil köle hizmetci gelmişim ben o eve
it gibi çalışıyorum üstüne maaş veriyorum hediyeler alıyorum yok olmuyor olmuyor
bigün yüzüne senden nefret ediyorum diye haykırıcam kendimi zor tutuyorum
[QUOTgeldiginde siz, post: 38921569, member: 641231"]Sustukca ezilirim biliyorum ben insanlara kotu bisey diyemiyorum ya yada tepki gosteremiyorum vijdanim sizliyor
eşimin uyanmasını bekliyorumSen cok dolmussunnn ALLAH yardimcin olsun canim tepeden tirnaga haklisin
Yeri geldiginde sizlamicak canm vicdanin gercekten uzulen sen olursun ben sana cok dikbasli her seye karsi cikan biri ol demiyorum asla ama ipleri biraz eline al lafini dinlet onemset kendini[/QUOTE][QUOTgeldiginde siz, post: 38921569, member: 641231"]Sustukca ezilirim biliyorum ben insanlara kotu bisey diyemiyorum ya konuyu epki gosteremiyorum vijdanim sizliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?