Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alara 4 yaşındaysa kreşe gönderebilirsin...akranlarıyla vakit geçirsin kuzum...eşim terfi aldı diyorsun,maaşı arttı diyorsun,göndermez misiniz Handem?şu nevresim olayı canımı sıktı,nasıl makineye atıp yıkamaz...

Tabi burda hep kendimize göre yorum yapıyoruz,görmeden...ama anladığım kadarıyla sen baskın bir karaktersin,sanki eşini yönlendirebilirmişsin gibi yazılarından anladığım...

Oflayıp puflanarak eline bişey geçmiyor güzelim bir adım at,ayakları üzerinde duran kadınsın,evini ayırmadan işten ayrılma derim...

Bence de işten ayrılmasın ya.hem de maddi bakımdan asılı olmasın onlardan.yazda evde matematikden özel ders veriyordum.sizin parayla 80tl alıyordum ve kv 2saatcik çocuğuma bakıyordu.ilk ay geçti baktım kadında bi afra bi tafra...sordum ne oldu diye çocuğuna bakıyorum 40tlsini bana ver demez mi ya. ki burada 80tlye pantalon bile alınamaz yani az bi para...bu nasıl bi düşüncedir...

[
eşim benimle tartışmaya giremez kavga edemez
bilirki zararlı çıkacak(benimle laf dalasına girmeye lafı yetmez edepsizim o konuda ağzımında ayarı yoktur)
kreş işini şimdi araştırıyorum bende
en azından yarım gün ilk etapta rahatlatacaktır belki alarayı

Ya gerçekten ilginç insanlar sizin kv ler..

babaannesi çok iyi bakıyor ona lafım yok
ben çok yıpranıyorum iş ev çocuk koca kaynana arasında
esmam aldığım parayı eve veriyorum birikim yapamıyorum bana getirisi yok yani işte çalışmamın
yaranıyormusun de hayır yaranamıyorum ee niye perişan edeyim ben bu çocuğu o zaman
bu kadar fedakarlık fazla
eşim aradı saydım sıraladım toparlan bi kaç aya ya evi ayırırsın yada çıkıyorum işten dedim
cvp veremiyor çünkü haklı olduğumu biliyor
bendeki cesaret onda olsaydı eğer böyle olmazdı
gitmiş alacağı paranın tamamını söylemiş
ya aklın çalışmıyormu senin dedim
ben zaten veriyorum şimdi sende ver başın göğe ersin dedim
sonrada o zaman ev yükünü attım üzerimden bak evine bundan sonra benden para falan alamazlar dedim

INŞALLAH tatlim ya ne tatlı konustunnn oylee herseyin basi azimmm

sen kac kilosun peki hedefin ne

O guzel ikramlara hayir dediysen aklina koymussun basarirsn :)

biraz geç cevap veriyorum k.bkma tatlm ..
ben 69.4 kiloym şu an hedefm 60 olmak ...
inşallah çok kararlym şu an hedefmden şaşmayacagm :)

ah iyi ki de sinir etmiş ..
ama herkesten önce kendmz için ...
ben mesela bazen uzun yol yürüyünce sevglime göre daha çok nefes nefese kalıyorum ..
o çok zayıf .. boyu da uzun ... ben de kısa ve balık etliyim :) çok sağlıklı besleniyor mesela ...
aslında o hiç şikayteçi değil benm az kilolu olmamdan .. çok hoşuna gidiyomuş pisliğin :)

Ama ben SAĞLIĞIM İÇİN KİLO VERMEK İSTİYORUM ... MİDEMİ ÇÖP GİBİ KULLANMAMAK İÇİN .. :)
Bu yüzden kararlıyım ... Daha az yorgunluk yaşamak .. Ailemdeki genetik şeker tansiyon hastalıklarına daha geç yakalanmak hatta hiç yakalanmamak için ..

Evet canm.kendi cabalarnla hastaliklarin bile onune gecebilirsinnn

yok yok hafif bir süt tatlısı yeter
sende yiyebilirsin
haftada bir kez
hiç olmadı danetteler varya onlardan ye çok canın çekiyorsa
niyeyse bu aralar motivasyonum inancim dusuyor her an vazgecebilirim gibi geliyor o yuzden yemiyimde mezun oluyum bendeondsn sonra yerim yavas yavas..(Ben bazn ufak kacamak yapiyorum cocuklardan )ama telafi ediyorum kaptanim...

Evet canm.kendi cabalarnla hastaliklarin bile onune gecebilirsinnn
evet aynen öyle ..
Migrenim var mesela .. Doktor fazla tatlı yeme tetikler diyodu .. Ben hala yiyodum dinlemeden .. Şimdi saglklı beslenyrm diye kAç gündür atak yaşamadım mesela :)

evet aynen öyle ..
Migrenim var mesela .. Doktor fazla tatlı yeme tetikler diyodu .. Ben hala yiyodum dinlemeden .. Şimdi saglklı beslenyrm diye kAç gündür atak yaşamadım mesela :)
E bak hem sagligimizi olumlu etkiliyoruz hem de kendimizİ mutlu hissediyoruz bundan daha guzel bir sy yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…