Alara 4 yaşındaysa kreşe gönderebilirsin...akranlarıyla vakit geçirsin kuzum...eşim terfi aldı diyorsun,maaşı arttı diyorsun,göndermez misiniz Handem?şu nevresim olayı canımı sıktı,nasıl makineye atıp yıkamaz...amin aynurum amin
aynur çalışıncada çekiyorum çalışmayıncada çekiyorum
ayrı evi hayal etmek bile hayal bana şu anda
inan bana koca falan gözüme görünmüyor sabah alarayı öyle gördüğümden beri
iki gün önce yatağa işedi bu çocuk ve zerre sesi çıkmıyo yüzüme bakmıyor
sanıyoki annem kızacak
kızmam sesimide çıkarmam annem olabilir dedim ama utanıyo biliyorum farkediyorum
akşama kadar evin içinde dışarı çıkmıyor arkadaşı akranı hiçbirşeyi yok
mutsuz ya anlıyorum hissediyorum
içine tükürürüm işininde gücününde
öyle bir beynine işlemişki çocuğun pazartesi kahvaltısını yaptırdıktan sonra anne hadi temizlik yapalım diyo
4 yaşındaki çocuk oyun oynayalım parka gidelim der temizlik yapalım demez demez ya
Bence de işten ayrılmasın ya.hem de maddi bakımdan asılı olmasın onlardan.yazda evde matematikden özel ders veriyordum.sizin parayla 80tl alıyordum ve kv 2saatcik çocuğuma bakıyordu.ilk ay geçti baktım kadında bi afra bi tafra...sordum ne oldu diye çocuğuna bakıyorum 40tlsini bana ver demez mi ya. ki burada 80tlye pantalon bile alınamaz yani az bi para...bu nasıl bi düşüncedir...Alara 4 yaşındaysa kreşe gönderebilirsin...akranlarıyla vakit geçirsin kuzum...eşim terfi aldı diyorsun,maaşı arttı diyorsun,göndermez misiniz Handem?şu nevresim olayı canımı sıktı,nasıl makineye atıp yıkamaz...
Tabi burda hep kendimize göre yorum yapıyoruz,görmeden...ama anladığım kadarıyla sen baskın bir karaktersin,sanki eşini yönlendirebilirmişsin gibi yazılarından anladığım...
Oflayıp puflanarak eline bişey geçmiyor güzelim bir adım at,ayakları üzerinde duran kadınsın,evini ayırmadan işten ayrılma derim...
eşim benimle tartışmaya giremez kavga edemezAlara 4 yaşındaysa kreşe gönderebilirsin...akranlarıyla vakit geçirsin kuzum...eşim terfi aldı diyorsun,maaşı arttı diyorsun,göndermez misiniz Handem?şu nevresim olayı canımı sıktı,nasıl makineye atıp yıkamaz...
Tabi burda hep kendimize göre yorum yapıyoruz,görmeden...ama anladığım kadarıyla sen baskın bir karaktersin,sanki eşini yönlendirebilirmişsin gibi yazılarından anladığım...
Oflayıp puflanarak eline bişey geçmiyor güzelim bir adım at,ayakları üzerinde duran kadınsın,evini ayırmadan işten ayrılma derim...
Ya gerçekten ilginç insanlar sizin kv ler..Bence de işten ayrılmasın ya.hem de maddi bakımdan asılı olmasın onlardan.yazda evde matematikden özel ders veriyordum.sizin parayla 80tl alıyordum ve kv 2saatcik çocuğuma bakıyordu.ilk ay geçti baktım kadında bi afra bi tafra...sordum ne oldu diye çocuğuna bakıyorum 40tlsini bana ver demez mi ya. ki burada 80tlye pantalon bile alınamaz yani az bi para...bu nasıl bi düşüncedir...
babaannesi çok iyi bakıyor ona lafım yokarkadasim hic birsey cocugundan daha onemli degil cocugun icin bir muddet calisma demekki babannesiyle mutlu degil cocugun birde esinle acik acik konussan faydasini gorurmusunku cok uzuldum rabbim ferahlik versin icine rabbim en dogru sekilde hareket etmeni saglasin
Tabiki mezun oldun kuzum benim.inşallah baharcım karnelerinizi hazırlayınca haber verecek..Aynur mezun oldukmu şimdi biz
gidip tatlılarla kutlama yapıcam da
hafif bi tatliyla kutla benim yerimede ye bu aralar niyeude cok isyiyor cnm..Aynur mezun oldukmu şimdi biz
gidip tatlılarla kutlama yapıcam da
INŞALLAH tatlim ya ne tatlı konustunnn oylee herseyin basi azimmm
sen kac kilosun peki hedefin ne
O guzel ikramlara hayir dediysen aklina koymussun basarirsn :)
bugün eşime 6 ay vaktinin olduğunu evi ayırmazsa ayrılacağımızı söyliycem
çok kararlıyım bu kez alttan almıycam
yok yok hafif bir süt tatlısı yeterhafif bi tatliyla kutla benim yerimede ye bu aralar niyeude cok isyiyor cnm..
Buketim, tubam alinti yapmis mesajini bulup da alinti yapamadim:)
Eger gercekten istersen tabiki o kilona gelirsin bitanem
Benim erkek arkadasim bana eylulde pantolon alicaktik cok sevmistim dar bi pantolondu karsimda durup bana bence bunu alma baldirlarin cok fazla duruyor dedi
Yazin olurdu gobege bak diye dalga gecerdi
Sorardim fehmi nasilim sence diye e basenin var balik etlisin derdi
Sonra da buraya geldim hirs yapip iyiki de gelmisim iyiki de o terbiyesiz laflari soylemis bana simdi gorsun o begenmedigi kizi
Bak yine sinirlendim:)
Evet canm.kendi cabalarnla hastaliklarin bile onune gecebilirsinnnah iyi ki de sinir etmiş ..
ama herkesten önce kendmz için ...
ben mesela bazen uzun yol yürüyünce sevglime göre daha çok nefes nefese kalıyorum ..
o çok zayıf .. boyu da uzun ... ben de kısa ve balık etliyim :) çok sağlıklı besleniyor mesela ...
aslında o hiç şikayteçi değil benm az kilolu olmamdan .. çok hoşuna gidiyomuş pisliğin :)
Ama ben SAĞLIĞIM İÇİN KİLO VERMEK İSTİYORUM ... MİDEMİ ÇÖP GİBİ KULLANMAMAK İÇİN .. :)
Bu yüzden kararlıyım ... Daha az yorgunluk yaşamak .. Ailemdeki genetik şeker tansiyon hastalıklarına daha geç yakalanmak hatta hiç yakalanmamak için ..
Demek mezun oldukk
Aksam kuzenimin dogum gunu var
Ama kafam alismis fazla yememeye yine fazla yemicem tabiki:)
Ama mezuniyetin serefine pastayi hakettim
Hepinizin yerine yerimm:))afiyet bal olsun :)
niyeyse bu aralar motivasyonum inancim dusuyor her an vazgecebilirim gibi geliyor o yuzden yemiyimde mezun oluyum bendeondsn sonra yerim yavas yavas..(Ben bazn ufak kacamak yapiyorum cocuklardan )ama telafi ediyorum kaptanim...yok yok hafif bir süt tatlısı yeter
sende yiyebilirsin
haftada bir kez
hiç olmadı danetteler varya onlardan ye çok canın çekiyorsa
evet aynen öyle ..Evet canm.kendi cabalarnla hastaliklarin bile onune gecebilirsinnn
E bak hem sagligimizi olumlu etkiliyoruz hem de kendimizİ mutlu hissediyoruz bundan daha guzel bir sy yok:)evet aynen öyle ..
Migrenim var mesela .. Doktor fazla tatlı yeme tetikler diyodu .. Ben hala yiyodum dinlemeden .. Şimdi saglklı beslenyrm diye kAç gündür atak yaşamadım mesela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?