- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
bugün eşime 6 ay vaktinin olduğunu evi ayırmazsa ayrılacağımızı söyliycemya abla bi yolu yok mu evleri ayırmanın ??
Yeri geldiginde sizlamicak canm vicdanin gercekten uzulen sen olursun ben sana cok dikbasli her seye karsi cikan biri ol demiyorum asla ama ipleri biraz eline al lafini dinlet onemset kendini
Buketim, tubam alinti yapmis mesajini bulup da alinti yapamadim:)
Eger gercekten istersen tabiki o kilona gelirsin bitanem
Benim erkek arkadasim bana eylulde pantolon alicaktik cok sevmistim dar bi pantolondu karsimda durup bana bence bunu alma baldirlarin cok fazla duruyor dedi
Yazin olurdu gobege bak diye dalga gecerdi
Sorardim fehmi nasilim sence diye e basenin var balik etlisin derdi
Sonra da buraya geldim hirs yapip iyiki de gelmisim iyiki de o terbiyesiz laflari soylemis bana simdi gorsun o begenmedigi kizi
Bak yine sinirlendim:)
bugün eşime 6 ay vaktinin olduğunu evi ayırmazsa ayrılacağımızı söyliycem
çok kararlıyım bu kez alttan almıycam
Bireysel basari yok burda takim basarisi var biri basarinca tum takim basariyor burasi cok guzel bi yer bende iyiki gelmisim:)hayatbos .!.:Destegin icin cok sagol bitanem iyiki bende buraya gelmisim sizinki meleklerle tanistimm cok sagolunnn
helal olsun sana senin resimlerini goruyorum fistik gibisin kuzummm o kaybetmis senin gibi dunya guzelini gercekten kuzum
azmine hayran kaldimm bitanem
Tattosum smdi cok sinirli sakin konusamaz sanirim hakli daBana laf dusmez ama guzelce söyle esini kendi tarafina cek kuzum bagrip kavgayla söylersen ters tepebilir nacizane fikrim tabi sen blrsn
Ogullarjni hep kiskaniyolar burda da oglan anneleri var onlara sormak lazim :))))Haklisin kuzum cok kirildigim anlar oldu kayinvalideme ama en cokta kayinpederime hic bisi demedim nisanlima kirildgmi soyledim ama kavga çıkarmadan uzuldugumu dile getrdim konuyu kapattim kv biraz duzeldi cok sukur iyi buaralaroglunu benden kiskaniyoo neden bilemedim ama haklsn sustukca ustume gelirler saygi cercevesinde tepkimi dile getrmem lazim INSALLAH bidaha beni kirmazlar
Bireysel basari yok burda takim basarisi var biri basarinca tum takim basariyor burasi cok guzel bi yer bende iyiki gelmisim:)
Tattosum smdi cok sinirli sakin konusamaz sanirim hakli da(
olursun tabii yaa .. azmin elinden hiçbişey kurtulamaz ..
bak benm önümde bi nikah fln olmamasına ragmen çok kararlıyım :)
en sevdiğim şeyleri ikram etttiler evdekiler iki gndr azmimi kırmaya çalışıyolar ama valla hiçç kanmadım onlara :) bizimkilere göre benm kilom çok iyi ..
ama ben durmam durmayacam :)
artık sakinlik bir işe yaramıyorTattosum smdi cok sinirli sakin konusamaz sanirim hakli da(
eşşek tepsin onuBana laf dusmez ama guzelce söyle esini kendi tarafina cek kuzum bagrip kavgayla söylersen ters tepebilir nacizane fikrim tabi sen blrsn
Ogullarjni hep kiskaniyolar burda da oglan anneleri var onlara sormak lazim :))))
Yeri geldignde tepkini koy omurluk yola cikiyosun
(artık sakinlik bir işe yaramıyor
sinirimden içim titriyor
ya en çok üzende vicdan azabı çekiyorum çocuğuma karşı
ilgilenemiyorum günlük 2 saat görüyorum
sabah işe giderken uyandı
nasıl ağlıyor çenesi titriyor çocuğun ağlamamayada çalışıyor
anne gitme anne yanıma yat
anne bişey istemiyorum çalışma anne
ya çocuğun yüzüne bakınca deliriyorum resmen
aldım kucağıma bebek gibi geziyoruz evde
kahvaltımı sen yaptırırmısın anne diyo
ve ben aptal gibi değer bilmeyen insanlara için çalışıp çocuğumu perişan ediyorum
böyle giderse çıkıcam işten
çocuğum anne sevgisinden mahrum resmen
kafayı oynatıcam düşünmekten
içim acıdı resmen, gözlerim doldu..artık sakinlik bir işe yaramıyor
sinirimden içim titriyor
ya en çok üzende vicdan azabı çekiyorum çocuğuma karşı
ilgilenemiyorum günlük 2 saat görüyorum
sabah işe giderken uyandı
nasıl ağlıyor çenesi titriyor çocuğun ağlamamayada çalışıyor
anne gitme anne yanıma yat
anne bişey istemiyorum çalışma anne
ya çocuğun yüzüne bakınca deliriyorum resmen
aldım kucağıma bebek gibi geziyoruz evde
kahvaltımı sen yaptırırmısın anne diyo
ve ben aptal gibi değer bilmeyen insanlara için çalışıp çocuğumu perişan ediyorum
böyle giderse çıkıcam işten
çocuğum anne sevgisinden mahrum resmen
kafayı oynatıcam düşünmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?