- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
SEDA HOŞGELDİNAanladım canım çok saol burda motive olacagıma eminim :)
Aanladım canım çok saol burda motive olacagıma eminim :)
SEDA HOŞGELDİN
bende dün mezun oldum
diyet takımlarının son yıllarda çok yüksek başarı yapan tek takımına hoşgeldin
kızlar
nasıl reklam ama
Hoşbuldum canım tabi canım eger eksik olan bir şeyler varsa söylerseniz süper olurAramıza hoş geldin kuzum benim...inşallah o kilolarını verip fıstık gibi olacaksın?84kilo senin için çok fazla,mutlaka vermelisin,ve bizde tam destek yanındayız...diyet listen olduğu güzel.akşam raporunu verirken bizde eksikleeini yanlışlarını söğleriz.peki hiç daha önce cuma zayıflama yarışmalarında oldun mu?
biraz geç cevap veriyorum k.bkma tatlm ..
ben 69.4 kiloym şu an hedefm 60 olmak ...
inşallah çok kararlym şu an hedefmden şaşmayacagm :)
Evet canım mezunların sırlarını paylaşdığı topik var oraya yazın ve de buraya kopyalayınnn...aynur birinciler kısmına yazacakmıyım
daha önce yazmıştım ya hani gerek varmı
Suyu mutlaka artır kuzum...Bugünkü menüm
Sabah
Klsik khvaltı
Ara
1 kahve
1 lokum
Öğlen
Ispanak yemeği
Yoğurt
Akşam
Taze fasulye
Yoğurt
Su şimdilik sadece 250 ml
2 lt tamamlayacağım
Spor
Jillian
30 dk yürüyüş
Benim üst bacaklar acayip kalın ya...karnım da sarkıyor ama onu miydeme kadar bi kilot giyorum,iç çamaşırının üzerinden,sıkıyor vücudumu düm düz oluyor göbeğim ama bacaklara bi çare bulamadım daha...sanki kilomun 50si orada...
Sen katılmadıysan sorun yok güzelim...deneme süren başladı kuzum benim...Hoşbuldum canım tabi canım eger eksik olan bir şeyler varsa söylerseniz süper olurdaha önce ben degil ama bir arkadasım vardı bana söyledi bende gelmek istedim ama o yarıda bırakmıştı sonra naptı bir bilgim yok malesef :)
SEDA HOŞGELDİN
bende dün mezun oldum
diyet takımlarının son yıllarda çok yüksek başarı yapan tek takımına hoşgeldin
kızlar
nasıl reklam ama
Hoşbuldum senide tebrik ederim canım
İnşallah takımın yüz karası olmam sanırım en çok kilo vermesi gereken kişi benim
merhabalar adım seda 21 yaşındayım ögrenciyim ne ara bu kadar kilo aldım bilmiyorum ama kesin kararlıyım eski kilomun da altına düşücem bugün diyete başladım sizlerinde yardımıyla hep beraber bol bol kilo veririz inşallah :) başlangıç kilom 84 hedefim 60 kilo civarı
Benim öğle çok fazla basenim yok,bacaklarım yoğun...bi de ben hafif kalçayı severim.ezgininki gibi mesela..Benimde bacaklarim kilolu basenim vae ustum incee uzun seylrr giyiyorum
Tamam canım benim hadi hayırlısı olsun :)Sen katılmadıysan sorun yok güzelim...deneme süren başladı kuzum benim...
Hoşbuldum canım :)Hosgeldinnn canim ☺☺
Benim öğle çok fazla basenim yok,bacaklarım yoğun...bi de ben hafif kalçayı severim.ezgininki gibi mesela..
Tamam canım benim hadi hayırlısı olsun :)
Hoşbuldum canım :)
Zayıflayınca gidecek kuzum...Bende severimde benimki hafiflikten cikali cok oldu ☺ tek ilacım yuruyus
Ben seda inşallah başarıcaz canım :)Ben buket buarada basarilar dilerim basaricaz INŞALLAH ☺
merhabalar adım seda 21 yaşındayım ögrenciyim ne ara bu kadar kilo aldım bilmiyorum ama kesin kararlıyım eski kilomun da altına düşücem bugün diyete başladım sizlerinde yardımıyla hep beraber bol bol kilo veririz inşallah :) başlangıç kilom 84 hedefim 60 kilo civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?