- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Evde hasta esi olan beni anlar diyim aynuram :)))))Ablam ne yapıyon sen?izinli olmak yaramadı ha gelmiyorsun hiç.
Evde hasta esi olan beni anlar diyim aynuram :)))))
Ayy eveet...Allah acil şifalar versin ablacım...o sağalsın işine gücüne sen de aramıza dön...Evde hasta esi olan beni anlar diyim aynuram :)))))
Merhaba zeynep tanisamadik senle , ben bu takimin demisbas ablasi :))))Bu gidişle ben seni yenerim he heee
Kizlar bugun bi atom icmisim o nasil bi lezzettir oyle.. Ama adı gibi olmadi uykum geliyo hahah
Saggol hayatcim .. Aman bu adamlarin hastaliklari daha dogrusu hastalik nazlari cekilmiyor :))Cok.gecmis.olsun ablacim
Fatos gecen hafta persembe iskender pasta flan yazmisti mensune hatta aynurda takilmisti bu haftada artimi cikti acaba gelmedi1 dakikalik bir suresini alir bildirim yapmak. Bir sikintisi mi var acaba hic ugrayamadi....
Ooo sonunda sosyalim gozun aydin gule gule kullan canim .. Demekki seni aramizda daha cok gorucez artik ...Kizlar tel aldim ondan giriyorum menm sabah yulaf kepeginden krep peynir ogle lahana sarma aksam muz portakal
Ayyy ne sevimdim amaaa....supersinnn...artık daha sık görücez seni azimli kraliçem benimKizlar tel aldim ondan giriyorum menm sabah yulaf kepeginden krep peynir ogle lahana sarma aksam muz portakal
Cok geriden okumaya baslamissin sosyalim :))Fatos gecen hafta persembe iskender pasta flan yazmisti mensune hatta aynurda takilmisti bu haftada artimi cikti acaba gelmedi
Bak hatta pazargunu olmasina ragmen raporunu bilr verdi :)))kizlar menum
11.30 kahvalti
1 tost
2 dilim tb ekmegi
Domates zeytin ezmesi
Nutella
14.00 1 portakal
18.00 aksam yemegi
Kofte salata
20.00 1 kivi
Nutellayı görmedimki beeen..kizlar menum
11.30 kahvalti
1 tost
2 dilim tb ekmegi
Domates zeytin ezmesi
Nutella
14.00 1 portakal
18.00 aksam yemegi
Kofte salata
20.00 1 kivi
:) Aynur ablam ya yaptgnn yorumlar ne tatlı seviyorummm sniiiNutellayı görmedimki beeen..
:) Aynur ablam ya yaptgnn yorumlar ne tatlı seviyorummm sniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?