- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 31
Oo bana rakip çıktı :)Bu hafta ben çok vereceğim görürsünüz
Ben hayatım boyunca kiloluyfum canım hic zayıf değildim ki.hep 70 küsür kilolardaydim.ben bilmem birinci ben olcamOo bana rakip çıktı :)
Ama abla seninki doğum sonrası kilo sen daha çabuk verirsin benden :)
Ben hayatım boyunca kiloluyfum canım hic zayıf değildim ki.hep 70 küsür kilolardaydim.ben bilmem birinci ben olcam
Kuzum benim senin yapacağın şey şimdilik yürüyüşdür,güzelce yürüyüşünü yap...bu spor benim gibi kilo verip sıkılaşmayı isteyenler için iyi...
Ekmeksiz yapamiyorsan sadece sabahlari ye 2 dl .
Hayatım hep , keşke zayıf olsaydım demekle geçti.artik demicemValla mı ah ah aynı ben :) kendimi bildim bileli tombişim :)
Ardahan da yaşıyoruz her yer buz.hic AVM yada mağaza yok.sinema tiyatro hic birşey yok.yani dışarı cikiyim desen gidicek hic bi yerin yok maalesef ;(
Oh ohhhh bizde avme gittik.gezdik tozduk...kızım eylenceli şeylere bindi türkçesi ne bilemedim şimdi.çok eylendik çoook...
Hiiiiç...ne sen sor ne ben söleyimEee ne yedin ne ictim bakalim
Oh ohhhh bizde avme gittik.gezdik tozduk...kızım eylenceli şeylere bindi türkçesi ne bilemedim şimdi.çok eylendik çoook...[/QUOTE.
Çok kotusunOh ohhhh bizde avme gittik.gezdik tozduk...kızım eylenceli şeylere bindi türkçesi ne bilemedim şimdi.çok eylendik çoook...
Ay canııım...afedersin yaaa...sen bilmezsin ama kızlar bilir brnim böyle mutlu mesajlarım ayda yılda 1olur.ondan tutamadım kendimi...Çok kotusun
Allah yardımcısı olsun canım benim...imşallah iyi geçer ameliyatı...Kızlar yarın büyük ihtimal gelemem,şehirdışına çıkacağım..büyük ablam ameliyat olacak...Dualarınızı esirgemeyin...
Güzel kuzum...Bugün menümü yaziyim yarım saat sonra akşam yemeğimi yiyicem nasılsa :)
sabah 10:30 4 kaşık menemen 1 dilim ekmek
öğlen 13:00 salata ve 4 köfte kadar ızgara tavuk
ara 15:10 1 portakal beyaz peynirli tost
ara 17:00 1 elma(ufak) 3 eti form ve yeşil çay
Akşam 19:00 Bürüksel lahanası 1 Kase yoğurt
2 litre su içtim bugün bacagım da agrı hissetmiyorum o yüzden yarım saat yürüyüş yapıcam 8:30 gibi :)
O kadar moral bozukluguna iyi gelmistirAy canııım...afedersin yaaa...sen bilmezsin ama kızlar bilir brnim böyle mutlu mesajlarım ayda yılda 1olur.ondan tutamadım kendimi...
Allah yardimcisi olsunnKızlar yarın büyük ihtimal gelemem,şehirdışına çıkacağım..büyük ablam ameliyat olacak...Dualarınızı esirgemeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?